Какво се случи до този час?

Доц. д-р Ангел Кунчев е "Лекар на Годината" за 2021 г., обявиха от Българския лекарски съюз. Днес е и рожденият ден на главния държавен здравен инспектор.

Все още няма доказан случай на грип у нас, но заради усложнената COVID обстановка хората да носят маски на закрито, да проветряват редовно, а семействата с възрастни да обмислят поставянето на трета доза ваксина. Още от седмичния здравен коментар за Dir Podcast на проф. Тодор Кантарджиев ще чуете в подкаста.

Колин Пауъл имал рак, който е отслабил имунната му система, твърди "Ню Йорк таймс". Според изданието смъртта му не бива да подкопава доверието във ваксините, след като стана ясно, че той има две дози от препарата на "Пфайзер".

"Хората отиват да живеят във вилни зони и села да гледат животни, плодове и зеленчуци. Дърва от гората, вода от кладенеца" - това е само един от знаковите коментари по темата ни днес "Ще издържи ли личният ви бюджет, ако цените се качат още?". Други любопитни мнения очаквайте в края на подкаст новините. 

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic 

А какво ще кажете за това?

"Ще издържи ли личният ви бюджет, ако цените се качат още?"

До този момент превес имат отговорите "Не". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.