С какво ще запомним този ден? 

Не е грешно, че се залага на принципа първо да се търсят допирните точки, а конфликтите да минат на втори план. Освен това Кирил Петков е по-наясно какво да правим с икономиката, отколкото как да се измъкнем от вътрешното си противопоставяне по въпроси от българската история. Ексклузивният коментар на журналиста Иво Инджев ще чуете само във вечерните Podcast новини.

И още от темите, които ще чуете:

Двойно повече заразени ученици само за девет дни. На фона на драстичния скок на новите случаи обаче заетостта в болниците на национална база не се движи с такъв темп. Във Великобритания - отпадат маски и зелени сертификат.

Андре Токев влиза в затвора за шофиране в пияно състояние, след като Софийският районен съд добри споразумението между него и прокуратурата за ефективно наказание от седем месеца. Към тях са добавени още три месеца от отложено наказание от Варненския районен съд за същото престъпление. Шеф Токев е лишен и от право да шофира за срок от година и половина и ще трябва да плати глоба от 450 лева, както и още 550 разноски по делото.

Децата нямат място в ресторанта, а музиката трябва да е тиха, казва световноизвестният шеф-готвач Джанфранко Киарини, който отваря ресторант у нас. Според него на българските готвачи им пречи голямото его, а в ресторантите у нас най-голям проблем са обслужването и презентацията на храната, пише БТА. 

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast новини:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic