Зрелищно разрушиха част от въглищна електроцентрала във Великборитания (видео)

Въпреки призивите хората да наблюдават от вкъщи, мнозина пренебрегнаха мерките заради коронавируса и отидоха на място

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер! А в Мариците кога? Затварайте ги тези мастодонти и да преминаваме към възобновяеми източници на енергия!

Едно време са строили хората, 50-те, 60-те след войната...Тия, сегашните = само им дай да рушат, да взривяват, да ядат и да пият и да харчат напечатани фалшиви пари. Днес ще живеем, утре ще му мислим. И така 30г.

Забележете как бавно и полека кукловодите преместват центъра на света на изток.Причината е, че там хората са роби от векове. Днес в Англия ще затворят мина, работеща с местни енергоносители, утре ще фалират европейски авиопревозвач, други ден Кодак ще затвори, после Волво ще иде при жълтурски "инвеститори". Време е да разберем, че срещу нормалния свят се води скрита война от глобалисти и комунисти, СЪВМЕСТНО. Това прави нещата толкова тегави.

Паднаха като по учебник. 4 накуп.... Наште бастуни 1 мавзолей не можаха да бурнат :) Станаха за смях....

Това не са комини. И никога не са били. Който не вярва - да гледа пак кадрите - има такива от вътрешността им. Сажди няма..... Не са черни, нали? Да си журналист означава да притежаваш интелект и определен набор от знания. Като това, например, че въглищните централи /българските също/ се нуждаят от ИЗПАРИТЕЛИ!!!! Единственото, което е излизало от тези УЖ комини е водна пара!

В заглавието на самия клип си е написано "охладителни кули", но журналист писател, не читател...

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Паднаха точно, като кулите близнаци в САЩ (световния търговски център), пък после казваха че било атентата. Сами си го направиха, че да имат повод за нова война. Направо контролиран взрив, едно към едно.

Да бе, и баш тогава чалмите решиха да кацнат на покрива. Ама откраднали самальот вместо хеликоптер, да му опустее и късметът :)