17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Torrents: Ш­Щ„Щ‚Ш© 88 EPUB y PDF gratis en espaГ±ol | Libros ebooks ! Esther Duflo. Watch English Anime Online Subbed, Dubbed TV Shows Online Free Eps1 10th and Wolf HD-720p Privacy Policy Watch Movies and TV Series Online For Free - O Grande Ivan – Legendado Um gorila chamado Ivan tenta juntar os pedaГ§os quebrados do seu passado com a ajuda de um elefante chamado Stella, enquanto eles tentam escapar do cativeiro. DOWNLOAD. Muzica Romaneasca si Manele Noi - WWW.Working!! English Subbed. An Active Community of Fans, Pornstars and Adult Industry Insiders Films, sГ©ries en Streaming gratuit et illimitГ©, en Vf et Vostfr Watch online HD Movies & TV Shows for free + Seinfeld. Complete Genres of Hits MP3 Download - Richard Jenkins.

Комплексари такива.На кой му пука за вашия език.

Кво ше чукат на вратите?Проститутки ли?Квото и както и да чукат ,няма никой да ги чуе ,ако не престанат с кражби на история и идентичност!Гордей се с това ,което си!Това не им се отдава на тия комлексари жалки!Европа ли?През крив макарон ше я видят!

кучета ги яли! Дано ги асимилират албанците и другите резняци. Щом не са българи - да станат чалми и фесове, педали скапани.. Ти му подаваш ръка, то ти я захапва до лакътя!

нищо не знаех за т.нар. Македония и т.нар. македонци допреди 2-3 години... Но колкото повече научавах, толкова повече ми се изправяше косата, а като посетих центъра на Скопие и им разгледах комплексарщините, направо паднах в оркерстъра... Е, честно, няма по-големи жалкари от това загубено племе. Българи ли са, какви ли са, но са много зле, страшно зле!

Зоране, хубаво си ги изброим - бонсенци, власи , албанци, бошняци, роми... а ваши съграждани бъ;гари няма ли в тая пуста Македония, бе? Как от 80% ългарско население преди 75 години сте се превърнал ив 0% българксо население? За геноцид ли говорим, за непознаване на соб ствения произход или за двете?

Защо сърбите избягаха от Македония в СФРЮ 1992 без война ? Отговорът го даде един сърбин. Там е кауза пердута, никой не може да спре демографски албанците. Това обяснява много неща, не може и те да не го знаят.

Значи и 2021 ще има кой да ни забавлява с тъпизмите си :)

Браво! :)

Не ми пречат.

Зоране ,стига пи от таа лютата македонска ракия,бре ! Ке изкористиш политичарите и историчарите... Зборувай на трезвена глава !

Беее, беее и малко меее, меее...

Тия Македонците са абсолютни селтаци! С техния селски манталитет са се запънали като магаре на мост. Стойте си в Югославия магарета такива!

Те бяха наследници на Ал.Македонски, ама гърците им казаха да спрат с гаврата с историята!

Може спокойно да кажете-я сум бугарско лайно , правено у сръбски дирник.

Целият политически елит в РСМ, пък и в Сърбия, отлично знаят, че всичко, което твърдим, е истина. Да не се заблуждаваме, че и обикновените хора са с чак толкова промити мозъци, и те знаят или се досещат. Българската същност е потискана по всички възможни начини, но нея си я има, независимо какво четем по форумите им. Времето за т нар. превантивна дипломация е пропиляно безвъзвратно, сега задачата е далеч по-трудна, но не и невъзможна. Да се търси подкрепа на всички възможни нива, къде тихо и незабележимо, къде на висок глас. Това вече е дипломатическа работа, от изключителна важност за нашата кауза!

И какво ще кажете на Европа, че сте сърбалашката троянска кранта?

Не- теглете- кредит,... Няма- вече- добри- хора ....

Нещо НАТО са им дигнали мерника , няма лустрация, няма НАТО. То се и очакваше , че няма да дадат допуск за работа на копоите на удбашите и титовисти. Една година не дават агреман за военния представител на СРМ в НАТО. Лек намек, нищо лично.

А някой пита ли ви за нещо за да лаете на нашия диалект, долнопробна мръсна сган?

Всъщност, България има проблем не със РСМ (БЮРМ) а със Сърбия. Тя е тази, която управлява елита в Скопие, но като хитра лисица стои в сянка. Всичките политичари и историчари в Скопие са учили в Белград и думите на З.Заев само потвърждават това. Сърбия трябва да бъде наказана, за това, което стори с българите в Югославия. Нашата дипломация да оповести на света, какъв геноцид са извършили сърбите спрямо българите след 1920 г. Света и по- сециално ЕС трябва да научи, за Кървавата Коледа и Концлагерите дело на сръбските комунисти.

Заев отново пропуска, че има съграждани освен бошняци, сърби, власи, албанци и БЪЛГАРИ. И те имат същите права като всички останали изброени националности а не да бъдат гонени и репресирани какт се случва и сега в тази държава! Блокаж до откат на Сърбомакедония за ЕС докато не проумее, че имат и задължения към нас и към цяла Европа да спрат с дискриминацията, краденето на история и ред други безумия.

Македонците са гърци. Хората в Северна Македония са БЪЛГАРИ! Всичко друго е лъжа!

Македонци, няма живи, ако говорим, за древните такива, избити са от гърците и римляните, преди повече, от 2000 години. Има Географска област Македония, която е част, от Гърция, РСМ. и България. Македонци е равно на българи во Вардарско. В Гърция македонците са погърчени българи, там има целенасочена политика за асимилиране, но все още може да се чуе българска народна песен на някоя сватба във Воден да речем. Има разлика между македонци и македонисти, тези последните са чисти сърби, промити мозъци, като Заев и Груевски.

30 гОдин говориха и на античкомАкедонски, ама клекнаха пред Гърция...

„защото като македонци имаме какво да кажем на нашия македонски език и защото, заедно с нашите съграждани албанци, турци, роми, власи, сърби, бошняци и всички други, сме равноправни с останалите европейски народи“ Интерсно, там няма ли не малко хора определящи се като българи...

Оттук нататък всичко е въпрос на дипломация, така е!

И тоя ще прераде народа си и държавата си. Вкара ги вече в НАТО, ще ги вкара и в ЕС. И там човрчетата с малките шапчици ще диктуват всичко.

Ето защо му бил такъв погледа на зайо - изцъклен, ехидно усмихнат. Напушен бил, пък и анализирван в същото време. Ово йе скопско.

Тревожното е, че в международните дела колкото и да си прав, има поне сто начина да те откажат и да не успееш да наложиш своето искане. Нали виждаме, Чехия и Словакия скочиха. Тоест международната политика не е за всяка уста лъжица. Още се чудя как едно време Надка Михайлова във война не ни вкара от много "ум и познания". Добре че тогава имаше само две думи да произнася - НАТО и Европейски съюз. Преди да ни приемат, та овърша сто пъти Европа да обяснява как щяло да е добре да ни приемат. И като се наложи да решава истински, дълбок и сложен въпрос - процесът срещу нашите сестри в Либия, Надкината "подготовка" и цялата й несъстоятелност лъснаха. Оплете се напълно, гледаше като стрелян заяк и рева пред Амр Муса, изключителен дипломат, та и той я изслуша. Но на друго ниво се реши въпросът, от истински дипломати, без нейно участие, слава Богу.

Ходовете на МВнР са изключително важни и е нужно да са отлично обмислени и премерени, както и консултирани с истински специалисти по такива кризи. Ние тук във форума с две ръце подкрепяме действията на Захариева и Каракачанов, но нашата подкрепа е по-скоро морална. На Захариева й е нужно съветване и общуване с класни дипломати, специалисти от всякакъв ранг, за да може политиката ни по македонския въпрос да успее.

Преди много години слушах интервю с Кириак Цонев /мир на праха му/, арабист, преводач на Кадафи, човек с дълбоки познания за арабския свят, нрави, поведение, с много стабилни лични познанства в Либия, на всички нива. На него надзирател от затвора му е казал, че са задържани бълг. мед. сестри, сестри от Тайланд и от Полша, та веднага да предупреди българското външно да подава нота и да ги освободят незабавно, защото нямат обвинения. Кириак Цонев е държан три дни в приемната на министерството, без никой да му обърне внимание и да го изслуша. Накрая благоволил да слезе при него Марин Райков, и високомерно да го попита И какво толкова бе, бай Кириак. Срокът за дипломатическата нота е изтекъл, разбира се. Тайландките и полякините са вече освободени. Остават нашите - невинни жертви. Защото Н.Михайлова 3 дни отказва да го приеме. Интервю по БНР.

Надежда не беше ли еврейка?

БЮРМ, или Република Северна Македония е имагинерна(измислена) държава с изкуствено създадена идентичнист. Учебниците в РСВ по история са без грам "физически" факти или артефакти за след античния гръцки период. Срамът е голям. Толкова голям, колкото и целият им вой, за да се самоопределят като "македонски" гърци-славяни, говорещи български.

В БЮРМ играят по свирката на Белград,а сърбите си ги контролират. Затова никакъв ЕС.

Това не е македонски език. Това е мешаница между български и сръбски език.

Тея боклуци нека си плюят, а пътя за Европа минава през България, а не през кривия на макарон и сливата на меркел... Объркали са се на кой бог да се молят.

Зайо, на македонски можеш да кажеш само: " Маке, маке Пендо, май че одоцнааме..."

Може и да не са изцяло българи - ние даваме , без да ни искат ; те искат.

На този ебан полуостров всичко е история, само история и нищо друго! И големият проблем на македонците е точно в това, че всички си имаме история, а те имат само география… Засега. Щото докато си измислят историята, ще си загубят и географията. Албанците се плодят като зайците на Фибоначи. Албанският вече официално е втори език в републиката.

Македонец описва заря: - Нема, нема, па туку си е*е макята :))))

Ясна е работата. Малтретирането и тормоза е очевиден. Щом го е страх да поздрави бъл. сънародници в Македония , означава ,че репресиите са ежедневие

значи, че сърбите са готови да им анаправят война :) сърбите преди ги беше страх от България защото ние имахме армия която превъзхождаше съседите ни, дори Турция се страхуваше от нея въпреки грозната пропаганда от преди 30 години как щели да ни превземат за два часа

В осоновата на македонската пропаганда е това което и нашите политици повтарят постояно. че то и нашите политици ти обесняват същото,че сме по прости по тъпи и по изостанали, че сме дебили и че народа чеп за зеле не ставал, профеосра Иво Христов обесняваше, че гяури не е срамно, ми било обращение за хора които имат нужда да бъдат направлявани. Най новите изцепки сред официалната ни лексика е, че сме мутри, Радев обяви един милион души за мутри, други пък ги обявиха за цигани и това им е политическия сблъсък на идеи

Проблемът с тези 70000 хиляди македонци с български паспорти се решава еднократно.Просто се анулират тези паспорти и македонците си остават...македонци.С тяхната "идентичност" и измислено-откраднатата им он нас история.Та като им вземем правото на придвижване из Европа може и да осъзнаят какво значи добросъседски отношения и обща история.Иначе...живейте в мир сърби,албанци,бошняци,турци и евреи.Но не търсете подкрепа от българите "фашисти" в подкрепа за ЕС.Не щете меда,яжте жилото.

Г-н Заев, ако ще и на ескимоски език, но ще трябва да обясниш на цялото РСМ, защо трябва да приемеш исканията на България.

Той няма куража да го направи, защото ще го свалят от власт същия ден. Той самият е напълно наясно с правотата на нашите искания, нямам съмнения. Но трепери за местенцето си, като всеки управник по света. Че нали еврофондове, облаги, пари оттук оттам, защо да ги вземе друг, а не той. И се изявява не като лидер, а като дребен балкански лъжец.

В коментарите нека подчертаваме, че северомакедонскот народ е едно, а сегашните му лидери - друго. Македония се отдели от Сърбия без война и всички репресивно-манипулативни юго структури си функционират. Лидерите на С. Македония прекрасно знаят, че в спора с България ние сме прави. Те УМИШЛЕНО подвеждат народа си към конфронтация с България.

БГ /Абе, Папата го каза много ясно при посещението си в БГ / 1.5 дена/ и СРМ /2 часа/. Това са две много различни държави и народи. На Ватикана може да се вярва. Но сега се осмисля значението , явно е имал предвид цивилизационната разлика в наша полза. И на 1.01. не спряха да плюят.

Слушах Коста Филипов по телевизията - човекът обясни основното, с което не могат да се примирят гражданите на РСМ. Те ни смятат за глупаво, тъпо и долно племе, което обаче някак си се промъкнало в ЕС. Това не могат да смелят - как така изроди като нас влезли в ЕС. А те не са и на това отгоре, зависят от нас за започване на преговорите. И са извън себе си от ярост, че прости и примитивни хора като нас им поставят условия. И даже с отвращение вземали български паспорти, но нали мизерия и търсят работа в Европа. Та това мислят за нас.

че то и нашите политици ти обесняват същото,че сме по прости по тъпи и по изостанали, че сме дебили и че народа чеп за зеле не ставал, профеосра Иво Христов обесняваше, че гяури не е срамно, ми било обращение за хора които имат нужда да бъдат направлявани

И нас ни учиха, че капитализма е загнил, че западняците са тъпи, наркомани и безделници, преди 9 ноември 1989 г. просто те са едни 30 г. назад и в страни.

Да се конфронтираш яростно с този, от когото зависиш. Да го плюеш, обиждаш, да преследваш хората с българско самосъзнание ежедневно. Да си позволиш да подправиш междудържавен договор и така подправен, да го депозираш в ООН. Това означава две неща - РСМ има наивната вяра за европейска подкрепа с/у България - нямат ни за нищо, за тях ние сме някакви си, с които може всичко, не им пука от нас. Като сме давали поводи в годините, сега ще си теглим последствията. И никакво отказване от ветото, обаче!

РСМ трябва да си поеме цялата тежест и отговорност по решаване на вътрешните си проблеми, а не Заев да търче наляво-надясно да дава интервюта, в които да хленчи и да проси подкрепа. И да лъже, естествено! Оспорвали сме им идентичността! Лъжа, долна лъжа. България отказва да бъде бавачка на държавицата ви, г-н Заев, поемете си отговорността.

Каква държава бе, може да се пресече пеша за един ден. Какъв език бе, говорите ба селяндурси бългаски. Какво имате да кажете, освен че не ставате за нищо.

тоя диалект е само за да ни разсмива

Да ви ева футката майчина, макета!

погоди!

И по Нова година ли се дъниш като кофа бе, бунак?