В Турция продават ”знаме на българскитe турци”

Турската търговска фирма "Вayrak sepeti" предлага своеобразно "знаме на българските турци" срещу 21,60 турски лири.

Обратно в новината

Коментари - В Турция продават ”знаме на българскитe турци” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

link

Ало, Нац. Сигурност къде е? Дремете ли?

Ваште дни? Защо под свода не звучи гласа на Вашата любима песен: "Жени и вино, вино и жени"?=== Автор: Омар Хаям. Заб. : Живял е през 11 век. Астроном, философ и поет/Рубаят/Мюсюлманин, с десидентски и човешки мисли, както е видно по-горе. :) Въпрос по тази тема е: Толкова ли няма фирми в България, които да пуснат в продажба съответните знамена на "Южен Кюрдистан" или "Северно Арменско Царство" ? В крайна сметка ние бяхме специализирани в СИВ "по шеф и кройка", а и днес шием на ишлеме за "Армани", "Версаче" и т.н. Колко е мастрафа на 2 гайтана + 1-2 ширитчета + 1 бр. кол, отсечен от гората, която се краде ежедневно за износ....наблизо ? Нали в Библията и в Корана, а и в детските приказки е казано: Каквото повикало- това отговорило? Чакам отговор от МВР и МВнР. Няма да имам такъв-знам! Но пък имам шевна машина от баба и гайтани от дядо. Ще падне шиене на архивния, но безупречен "Сингер" със съответното тракане-за ужас на панелката и комшиите, сори . :)

Edinstvennoto zname na Turcite v Bulgaria e znameto na Republika Turcia, tova si go pahnete v glavite ine pravete izlishni komentari ne gubete vremeto. Kato mu doyde vremeto vseki shte se saedini sas svoi hora!

Tази "новина" е пълна глупост измислена и подхвърлена от следните среди: Aтина (гневна за остров Kардак / имия ; кюрдските терористи от пкк; арменските фашисти, DW - доиче веле - неуморимата дълга ръка на краино десните немски фашисти, париж - краино десните събрат гласове !!!)

Ако хората, за които става дума в тази статия, знаеха кои са и бяха образовани, нямаше изобщо да я има тязи статия. Но за съжаление, комунизмът обича да разделя хората на групи, за да може да ги контролира по-добре. И ако тия, които се мислят за чисти българи, си въобразяват, че не са поставени в някоя група, много се лъжат. Просто не е дошъл моментът, в който трябва да бъдат използвани.

В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО КАТО БЪЛГАРСКИ ТУРЦИ!!!ИМА ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРИ ИЗПОВЯДВАЩИ МЮСУЛМАНСКАТА РЕЛИГИЯ!!!ГЛАВНИЯ МЮФТИЯ НА РУСИЯ ОТКРИТО И ГОРДО ЗАЯВЯВА,ЧЕ Е ВОЛЖСКИ БЪЛГАРИН!!!РЕЗОННО И НАЛОЖИТЕЛНО Е ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ПОТЪРСИ ОБЯСНЕНИЕ ОТ ТУРСКИЯ ПОСЛАННИК У НАС ЗА ТАЗИ ПРОВОКАЦИЯ!!!

Edinstvennoto zname na Turcite v Bulgaria e znameto na Republika Turcia, tova si go pahnete v glavite ine pravete izlishni komentari ne gubete vremeto. Kato mu doyde vremeto vseki shte se saedini sas svoi hora!

Излъгаха ви и плюхте на Русия, неблагодарници долни. Сега ще го ..... под вода.

не се чувствам излъган нещо! А ти си готви вазелин, щото братушките като дойдат ще намерят само предателите, които продадоха родината на североизточната орда. И ще са на зор и няма да подбират - мъжко, женско, ако и да са анти-гей настроени.

Ми путя не ни ще,рижавия от бялата колиба зад океана и той не ни иска,остана отоманците да ни приберат и да броим на ум още 500 години,докато ни освободи някой отново.

Кога ще разберат най- накрая либералите и интелигентите в България, че опасността не е Русия и да спрат да повтарят същото, което се говори в Европа, а да видят , че реалната заплаха е всъщност агресивността на Турция и петата й колона тук- българските турци.

Странно, а защо няма турски българи или гръцки българи. Някой може ли да ме светне?

избили са ги. сега светна ли се?

защото най вече няма руски българи! и в россия няма българофили, а само българофоби!

Българската толерантност към етническите малцинства ще ни излезе през носа. Това либерално отношение няма да се оцени от нито един изповядващ исляма. Напротив, възприема се като страх, слабост, от която доста политици направиха капитал. На българската толерантност Турция отговаря с насмешка и наглост. Не случайно толератната Япония e cтpaнaтa, ĸoятo нe paзpeшaвa гpaждaнcтвo нa мюcюлмaни. Изпoвядвaщитe иcлямa нямaт ниĸaĸвo пpaвo нa ĸaĸъвтo и дa e пpecтoй нa япoнcĸa тepитopия.

Определено не сте бил в Япония, но поне можехте да потърсите в Гугъл за тази абсолутно невярна информация.

Абсолютно*

какво предлагаш? да се озъбим на Турция? Нали Ердоган и Путин са първи дружки? като се нагласят двамата - единият отпред, другият отзад... голямо клатене ще падне.

Както каза Радев, щом се вее флаг, значи няма значение на кой принадлежи територията. Турците вече правят флагове.

Турците в България какви турци са? Щом в Турция ги наричат гяури и не им обръщат внимание в бониците!

Има български граждани от еди-какъв си произход! А ония да си го заврат по предназначение това тяхно "знаме"! R-доган ще им помогне, имат там богат вековен опит.Всъщност няма лошо. От такива е дошла и поговорката "По-малко - по-добре!" И 5 човека да останем, поне ще знаем, че сме чисти българи!

и пак опираме до казуса : Флага е забит, ние сме пред свършен факт. Е затова не трябва Радев да прави повече такива фалове- това води до прекрояване на следвоените граници от по-силните. Ердоган само гледа Путя кво прави и попива

Където се вее знаме на българските турци, територията е българска. В спешен порядък да се изпратят необходимите граждански и военни лица за да се определят границите на територийте и поеме защитата от терористични акции. Ако е необходимо да се потърси съдействие от президента Ердуган. Заради двугодишното изолиране на тази действителност да се подмени спешно посланника ни в Анкара.

Който е турчин, да си ходи в Турция, тук е България! Ердоган да си го запише на челото!

Sega,malko se "izrobvih" po interneta i ne namerih,4e ima ne6to podobno..... Kazvam vi.....tova e PROVOKATSİYA..... Tova e golyama lıja i e opit za provokatsiya mejdu bılgarite i turtsite.....

Що ли ми прилича на австрийския байрак...

Интересно, кой има интерес от появата на тази двегодишна "новина" точно сега? Неволно се сещам за Коритаров - храненик на "Америка за България", който пророкуваше война в България, ако Радев стане президент............. Стига мутренски простащини! Разберете, че Мутрата няма да се върне на власт повече. Поне това със сигурност няма да стане. Каквито и идиотизми да измисляте!

че окапаняци като коритаров за подобни деяния не получават шутове в бъбреците, докато далакът им изпадне през свинктера... Затова си и вечт байряка, както те си знаят. Иначе щяха сериозно да се замислят, преди да пускат подобни партенки...

ми щот не съм го мернал

İзвİняваъте,че пİша на латİнİца....... аз живея от около 27 гд.в İзмир туркеъ. İ горе долу се знаъем изселниците от бг.но никога не сме отваряли тема за подобно нещо,поне аз не сıм чувал,пıк може да се каже ,че имам голяма среда сред изселниците. мисля,че това е ....голяма провакацİя....ние,изселниците от бг.още един пıт в казвам,нямаме подобни мисли,идеи и каквито и да е подобни измишльотици....... .....повярваъте мİ.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много си прав в подозренията си! Сега ни изомразват пак, та да си избираме господари. Поздрави, живи и здрави!

Жив и здрав да си.

RedHat

Май накрая вие ще се окажете най-големите българи!Без ирония! ДА, и аз така мисля, че няма особена логика в това, обратно мисля, че руските агенти и тукашните им лакеи от ДС правят тази провокация, която си е вид активно мероприятие с цел да изкарат турците отново враг и правят Турция плашило за България, за да можем пак да коленичим пред Русия и да "молим за помощ". Русия изглежда е готова на всичко да си върне България под 100% неин контрол, нищо че сме в НАТО и ЕУ.Де факто можем да станем пак Руска колония. Нека си спомним, на кой е ноу-хау-то за изобретяване на нации.Всички тези изобретения, както "мъкедонците" са заченати в Русия.Да не забравяме как нас искаха да ни правят на пет нации, руските комунисти.Сега искат да правят явно Българо-Турция с нейн флаг. Само да вметна, нещо, за което малко се говори, че към настоящия момент Гърция като държава и политика толерира и дава възможност за определянето на "помаците" като отделна нация. Това става като им се дава възможност да имат радио станции и тв-канали на територията на Гърция.И това не е от вчера.Отново социалния инженеринг се ползва, за моделиране на нови нации, като се откъсват тялом от нацията-майка и им се "монтира" постепенно ново съзнание.Много помаци, които са били истинския баши-бозук в Османски времена, като тези от доспатските села извършили главно клането в Батак се "имат" за нещо отделно като етнос и нация -"помакларъ" както се викат. Погледнато от висотата на Султанския дворец на Ердоган, той печели от това дори да не стои зад, него.Като цяло лоша работа. П.С. Нека погледнем безпристрастно, кой беше отговорен за "възродителния процес" -това беше БКП, не България, тоест отново КГБ-лакеите и ДС вбиха нов клин в нацията и се опитаха да я разчленят, като предизвикат естествена реакция от Турция, и отвориха рана, която трябва да зараства с десетилетия.Статистически погледнато, на всеки 40-50 години от Русия се прави сериозен опит за отслабване на България с подобни сценарии.Те-Россия, никога няма да ни оставят намира.Това е!

А шамари не искат ли?

е щом са български турците е добре. Ние си нямаме турски българи, не ни и трябват. Турците да се оправят със смахнатите си събратя.

Все още не са се свършили ТЪПАЦИТЕ

къде е сега "пощенският гълъб" на Ердоган, за да се изходи страхливо по въпроса, и да ни увери, по стар мутренски обичай, че ще ни "закриля" срещу малки вноски, за да го изберем пак до копанкята.

Бе, това е глупава провокация турците ако имат 2 грама мозък, би трябвало да не го допускат, дето се казва, само с нас не са имали проблеми. По скоро трета страна е намесена, времената са турбулентни.

Ципрас от своя страна каза, че Атина си е поставила за цел да развие сътрудничеството със Сърбия "до такава степен, че то да стане стратегическо".

Да, историята се повтаря. Сърбия и Гърция, под покровителството на Москва, отново в съюз срещу нас. Кой знае дали пак няма да ни направят съюзници с Турция, но със сигурност, от зор, пак ще бъдем съюзници на Германия. Май "великите" сили ни тласкат в тази посока. И отново Антанта и Централни сили (където ще сме ние-вечния враг на Сърбия и Гърция-и кой, кой им пуска фитила!!!), предварително са ни тласнали.

ако на някого не са ясни плановете за сепаратизъм в бг то той е идиот. за щастие след разделението на дпс и след грешният завой на турция, както и след натискането на руското мазолче, те са доста далече от успех. по-жалкото е че в бг не се прави нищо за да им се противостои - това не значи, че трябва да се разчита на агресия точно обратното - идеолозите на турският сепаратизъм трябва да бъдат публично изобличавани и толкова - защото тогава тяхната сила намалява. изобличавайте им връзките със мюсли и екстремистки организации, фондовете от които взимат пари. не мразете обикновените българо-мохамедани защото това би било оръжие в ръцете на сепаратистите.

Жабата подхваща нещата и стигнахме до тук Изтървах работа,ще ни е много трудно.И това са малко от нещата,които Веселинов сътвори-1.премахване на жителство....

В България турци няма,има българи православни,българи католици,българи мюсюлмани,евреи,арменци,роми и други.

т.е. - анадолска, друга малоазиатска и пр. сган. Анадолците са с характерни сферични кратуни.

Дадада вярно, че са им особени тиквите, като луковици и приплеснати малко отгоре. Телцата неразвити някак в сравнение с кратуната. Хитлер лесно щеше да ги лови по антропологични белези.

Ако съответните институции- ДАНС, Външно, президент не вземат отношение и съответните действия по тази и подобни теми, които в последните години все повече зачестяват, ще гласувам за Патриотите на 26.03!

??

Не, за американскитв!

Абе,защо масово ромите,татарите и помаците се тур4еят,но никой не иска да е българин или да не е унижение да си българин.

Защото искат да живеят на аванта, да получават, без да дават, цял живот на социала, без един ден трудов стаж, да се бият в гърдите, че имат само права, но не и задължения!!!

Тук, може би, но виж за какви се представят ромите в чужбина- за българи, не за турци. А иначе пропагандата работи там където е разграден двора...Позволихме десетки години разни саудитски и турски религиозни фондации да "обработват" нашите помаци от гоцеделчевско

А Хуй за турски гъз не продават ли "

простите мангали пак разбрали нещо, напънали се, но само пръднали. знамето наподобява това на кралство испания, ако бялото се замени с жълто. а претенциите за език, граници, самосъзнание и знаме, издишат по 20 юридически аргумента. от тук насетне на ход са ДАНС и прокуратурата. ама те бездействали или работели по въпроса. ами, ето казусът се опрости и вече се знае в чии компетенции е същият. нямало държавност, ето отново, не са виновни неграмотните шалвари, а тези, дето им позволяват да си веят брадите и мустаците. приятен ден.

а няма ли 2ри тодор живков да изгони гаджалите от БЪЛГАРИЯ,пък нека си развяват ако искат и задниците замирисали

Когато ТЖ е на посещение в Турция е искал да се срещне с Българското малцинство в Турция. Отговора е бил, че в Турция няма Българско малцинство. Тогава се предприемат "възродителен Процес". Тогава България има армия, лека и тежка промишленост, население близо девет милиона. Русия е зад гърба и. Сега не една територия и много политик. Обезлюдени гранични райони които ще бъдат заети след известно малко време.

Тия скоро не са яли бой ....

В Тркия са толкова по алъж вериша и с толкова ниска обща култура, че сигурно продават и буквално от пиле мляко :-) Тъй че тази 'новина' дори да не е умишлено сложена от 'бъдещите руски освободители' пак няма какво толкова да ни пени :-)

Оо, те там и вълна от риба продават и.... купуват. Много са зле, ниво :-) А иначе май тази новина по-скоро си е пропаганда.

Ако продължаваме да се делим на турци, българи, цигани, арменци, евреи и т.н от България нищо няма да остане. Младите ще продължат да се изнасят от страната, българската икономика да загива и да бъде изкупена...Ще се изгубят идентичност, традиции...

турция те зове бе резан смотаняк

Такива като теб затриват България.

Ха! Още имало наивници които си живуркат с мисълта, че имало България. България е заличена от 89г. на тази територия няма нищо за разлика от другите държави на около. Нищо не се произвежда. Чака се самоунищожението, когато през разградения двор се разпределя влияние.

Къде е сега Българската държава в лицето на президент и правителство, защо не се привика турския посланик и не му се връчи поне една протестна нота ... НИЩО ... ТИШИНА ... ами, като е така после никой да не се чуди от къде ни е дошло!!!

трябва родолюбиви българи да купят по някоя и друга къща в турските села та да не може рязаните да твърдят че са изцяло техни

Вижте, не бъдете толкова лековерни и лекомислени.Някой ви подхвърля "бомба" и вие палите.Не се поддавайте на провокации и евтини трикчета.До скоро на опаковката на един български хлебопроизводител, срещу знамето на Македония пишеше Западна България.И какво от това. Аз мога да продавам флаг на квартал Люлин, знаме на тунела Траянови Врата или флаг на Искърското дефиле. Българското население НЯМА проблем с етническите турци в Република България.В някои населени места хората от двата етноса празнуват заедно празниците си.Обичат се и се уважават.Българските турци са работливи и не "висят" на врата на българския данъкоплатец. Някой се опитва да създаде конфликт, там където го няма.Дали не са пак политиците?

ти на луд ли се правиш, не виждаш ли колко агесивна е политиката на Ердуган

И вие си мислите, че българските турци симпатизират на Ердоган.Вие мислите, че българските турци искат да бъдат манипулирани, бити, заточавани.Българските турци не искат това.

Прав си, явно добре познаваш турците и други мюсюлмани в България, но ме съмнява да си софиянец. Шопите не познават турците и затова ги мразят.

Аз няма да ти доказвам нищо.3-то поколение Софиянец съм и не се срамувам.Мрази само онзи който не познава.Постоянно пътувам в България, което е свързано с работата ми.Познавам малко турци, но достатъчно свестни.Говоря за български турци.

15 000000 кюрди искат знаме и химн в турция???Арменци,сирийци,руснаци,печенези,татари и много други.......Дайте им.Скоро

Явно соросоидните подхващат етническата карта на Балканите! След като разсипаха Югославия за изгода на САЩ! Сега сме ние на ред! Мислете за кого гласувате на 26-ти март! Не на герберасти и разни демократи, реформатори и фруги предатели!

Путин прегази всички международни закони и като средновековен варварин "анексира" чужди земи... Сега може Ердоган да направи същото....Кой морал ще го спре...на Путин ли?

Знамето е подобно на това на Северен Кипър. Ти не можеш ли да четеш? С Крим и без Крим Северен Кипър е прецедентът, който подхранва турските амбиции, защото тогава Западът ги подкрепи, а и санкции нямаше.

по въпроса от известния бълг. политик в оставка ББ и неговите хора, вкл.от Рамадан Къневото, Паси-то и пр. известни български патриоти. А, да не забравим: Да се възстанови донаборната служба. Тези изроди на източната ни граница никога няма да се цивилизоват и да престанат да бъдат заплаха за цивилизования свят.

Нищо не става от тях турците.

Не познавам турци с тъмна кожа,но българи с тъмна кожа като Божидар Димитров са милиони.В едно турско село децата в детската градина 90% бяха русокоси и нямам обяснение на видяното.

като си неграмотен или си учил по история издадена през последните 10 години, няма да да имаш обяснение разбира се... ти да си чувал за думата "потурчване"?? Ако не си , има една песен, лети в космоса във Voyager заедно с други песни като послание към чужди цивилизации.. "Излел е Дельо хайдутин" се казва песента.. и в нея политически-некоректно се казва, между другото "-В селоно имам две лели, да ми ги не потурчите, да ми ги не пучърните," Тия приказки за мирното присъствие и братска любов между етносите са за балъци. 500 години кланета и ислямизиране.. на някои чрез административни мерки (разселване между истински турци) е било претопено и съзнанието, други - като помаците, са запазили родния си език, макар че сега и на тях им мътят главите че били отделен народ.. та така..

Що се правят на скромни, а не нарекат знамето на турците в чужбина? Значи и за Германия става да се продава и развява. Или там е малко страшничко, че местните обичат да строят пещи.

ще си го побият на минарето в БУРСА