17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, на албанците и македонците с купени БГ паспорти, кога ще им се отнеме правото, да притежават БГ паспорт?!? Повечето български съграждани, даже и не са чували за тези корупционни схеми, но в ЕС и Великобритания се разхождат стотици албанци и македонци с БГ паспорти, без да са инвестирали и лев в БГ, само в ''администрацията'', под бюрото.

Пълненето на чекмеджето

"До сега 121 чужденци имат златен паспорт, но на част от тях документът е отнет, тъй като не поддържат вложените пари." 121 милионера в евро държали парите си в акции в български предприятия .... ТОВА ЛИ Е ПРОБЛЕМА! Янаки оправи ли и другите проблеми? Друго си е с 100 хиляди в подаръчни торбички пРезидента да издава укази. ... директна инвестиция.

Прост, Много Прост .... и там някъде си ти.

Това са ПОДКУПИ от чужди ШПИОНИ, за да ЗАВЗЕМАТ България.... Араби, китайци и негри да си ТЪРСЯТ правата в Турция, Китай и Африка.. В България, ние, българите ИМАМЕ права. Араби, китайци и негри имат право да ХАРЧАТ пари и да бягат ОБРАТНО откъдето са дошли.... Може да разрешават на БОГАТИ чужднеци, да обникалят из Бългрия а дълго време, като плащат ДЪРЖАВНА такса поне 10 000 (десет хиляди) евро на месец.. И после тия чужденци да ходят по ХОТЕЛИ и да плащат по 1000 евро на нощ за преспиване.. НЕ ни трябват чужденци- Измамници, като оня Цветан Василев, които да ни КРАДАТ Бизнеса, Работата и Парите... Щото БОГАТИТЕ чужденци правят ДЪМПИНГ и продават стоки, БЕЗ пари. Така всички българи в района ФАЛИРАТ и после тия богати араби и китайци искат да домъкват други БЕДНИ китайци и да ЗАВЗЕМАТ България !!! Така българите стоят ГЛАДНИ и без работа.. Трябва да АНУЛИРАТ всякакви паспорти, дадени на богати чужденци !!

121 чужденци това е нищо от тези хиляди нелегални имигранти влезли в странат в ЕС Те влизат пез пари и си отават и взимат пари от страната и не ги гонят - Може да гонят ако влизат измамници бегълци от други държави -

Всичката Мара втасала

че ТОЙ ЯНАКИ НИЩО АМА НИШО НЕ НАПРАВИ ....

е не може всички бежанци да дават по 1000000000000000000000==)))

Бегай у Македония бе китаец

Значи пускането на милиони емигранти не е риск, а хора които идват легално и с парите си е риск! Риск са простотиите на Брюксел!