17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой май се опитва да ни внуши, че изтегляйки се джихадистите не са взривили складовете си с боеприпаси, а са ги оставили на Асад? Не така де! Журналистката вероятно е пострадала от "приятелски" огън - почти целият град е в руини.

бой и ебане на американските пиндоси

Хубава млада смела жена която добре върши работа до която повечето мъже от еврогейските и краварските средства за масова дезинформация не смеят дори да припарят. Дано оцелее и по скоро да оздравее.

Маарет ан Нуман е в правителствената болница в Хама.... верно ли целия град е в правителствената болница?

е името на журналистката.

Уредена държава! Влязоха руснаците да покажат на 'пиндосите' как се прави - пАбедиха ИГИЛ поне 5-6 пъти, ей тъй от чисто великодушие разбираш ли. Сирииците днес са весели и щастливи знаейки че каквото и да са преживели си е струвало - за благополучието на братския Газпром!

Той Дони през ден побеждава ИДИЛ който пак възкръсва, а Ал Багдади хамериканците го убиваха има няма 100 пъти!

расия съюзник на чалмите и агресор в християнски държави , на майка и путката

За журналистката-жалко, дано да я спасят и да оздравее напълно... Последните два дни събитията в Сирия , се развиват главоломно. Сирийската армия напредва с такива бързи темпове, че журналистите и картографите едвам смогват да отразяват промените във фронтовата линия. Гледах видеоклипове от Маарет Нюман-градът е относително неразрушен, вярно, че няма здрави прозорци, но сградите са цели. Това показва, че джихадистите се изтеглят(бягат) без да оказват сериозна съпротива.

снарядът избухнал докато тази российска жулналистка си презареждала калашника!

Четете какво пишете, града е Маарет ан Нуман, няма как града да е в правителствената болница! Журналистката, гледам е с друго име!

е, то това не е единствената грешка! вместо "руска журналистка" трябва да се чете "российска джихадистка"

Ар Ти или РАША тудей не е телевизия това канала от който се излива пропагандна да помия

Да не се окаже, че пак са снимали сандъците с оръжие, с които Арсенал снабдява джихадистите

Няма да е за първи път. Мисля, че около 30% от оръжията/мунициите на брадатковците са от нашите заводи, които работят 24/7 за тях.

Повече, към 70% са от тях.Нали така чрез закона за подкрепа на опозициите с т.нар. нестандартно оръжие(Non NATO weapons) се преливат кинти от федералния бюджет в личните сметки на хитреците от конгреса и сената в щатите.Естествено, винаги чрез подставени лица.

Журналистка - разбирай въоръжен до зъби руски главорез убиец.

търси на майка си п...... ..ха.ха.ха да ходи там или хочет женится като всички рускини.

Това, че теб те мандръсат резани не означава, че е световна мечта. Само твоя си е. Радвай ѝ се!

руските помаци само резани им са в акъла и някъде другаде..ха.ха

Вафа Шабруни е сирийка.

Двамата дребосъци превърнаха китна Сирия в призрачна държава. Както преди 75-80 години едните в компанията на мустакатия австриец съсипаха Европа. Но тези двамата - историята ще ги съди!!! Скоро!!!

Единия е Тръмп. Ма другия дребен не разбрах кой е. Осама?

Колко е важно да се пускат новини за РУСКИТЕ ГОСПОДАРИ!!! Дира - вече прекалихте!

Трябват новини само за американските господари, че нъл те са сегашните:–)))

В склад с оръжие да се взриви един снаряд и да не гръмне нищо друго, онзи който е измислил тази версия е бил пиян като руски сапожник!

Какво е сапожник?

В България преди девети септември 1944година е имало такава крилата драза, пиян като руски обущар....от сапаги. Тук став въпрос че в склад с взривни материали снаряд един само няма, ако един избухне просто ей тъй, което на практика не е възможно, ще гръмне целия склад и журналистката няма да е ранена, а безследно изчезнала заедно с екипа. Затова казвам, че версията е измислена от пияница, защото руснаците глупаци имат достатъчно, но си ги държат у дома и в сирия не ги изпрЩат!

Цял град е в правителствената болница на Хама, разбираме от подзаглавието... Най-добрите!

Така е, като неграмотното журналистче си е помислило, че така се казва руската журналистка:-)))) А тя се казва Вафа Шабруни, ама де акъл де

Виж името на редактора и не питай