Над 400 кандидат-журналисти на изпит в СУ

Темите "Мрежата като оръжие", "Кого следваме" и "Думите отлитат, написаното остава" са вариантите за кандидат-студентите на изпита по журналистика в СУ.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То поздравления, то пожелания, а накрая 3.50 и ставаш журналист.

Аз пък съм мераклия, да видя твоя снимка и да направя анализ по изражението на лицето ти95 за твоето бъдеще!

Хайде, спрете се де!!! В редакцията на ДИРБГ няма място за повече малоумници!!!

Изпита по правопис ли е?

девойчето ще му изхвръкнат очичките от напрежение дано изтеглят тема която научих наизуст! вероятно ще стане страхотен журналист, ще спечели пулицър за журналистика, дано само не се домъкне да пише заглавия в дир бг!

417 кандидати в СУ. Всичките ще ги приемат. А, и вругите университети? Не са ли множко на 5 милионна България? Хубаво, но това е нематериалната сфера, дава косвен материален продукт. Не се ли стимулира с предимство учението на специалности, даващи реален материален продукт, не е на добре. От нея трънка ще излезе заека, но кой да го проумее, държавата е абсолютно незаинтересована от тези процеси, не и било работа да се намесва. Ха, да видим до кога? Не се ли усети държавата за това, беднотията ни е в кърпа вързана.

Изпит по български език, преди изпита за свирки!

Много високо се целиш. Те не могат да смятат и пишат без правописни грешки, ти чак изпит по Български искаш. Първо да ги изпитат по четене и писане, ПА ТОГАВА...

link, кога ще четете какво сте написали преди да го публикувате? Последно по коя тема пишат кандидат-студентите и след като "Мрежата като оръжие" е сред онези, по които НЕ могат да пишат, защо същата е в заглавието ви?!

По добре е да им дадат тема: "Как да напиша слугинажна статия, за да ме наемат на работа".

1. мрежата - американска 2. фейсбук - американски 3. туитър - американски 4. скайп - американски 5. уиндоус - американски 6. основните агенции за новини в мрежата - американски 7. . .и т.н. ОБАЧЕ РУСИЯ БИЛА ИЗПОЛЗВАЛА МРЕЖАТА КАТО ОРЪЖИЕ ЗА ХИБРИДНА ВОЙНА. ТО БИВА ЛЪЖИ, ама.... вие англо-саксите прекалихте!

тъпи, ти да не си завършил журналистика? те русские нищо не са измислили, и трябва пеш да ходят, ама на използват автомобили! ако използваха само това което са измислили, щяха да си лежат в калта и да пушат махорка!

Хайде пак да прочетете каква идиотия сте написали.

Е, той що сорос/цру налива стотици милиарди по света и у нас в нпо-рки.