Ралица Василева за атентата в САЩ: Америка разбра, че е уязвима и ѝ трябват съюзници

Никога няма да забравя как се вряза вторият самолет, а и геройството на хората в четвъртия самолет, коментира бившият журналист от CNN

Обратно в новината

Коментари - Ралица Василева за атентата в САЩ: Америка разбра, че е уязвима и ѝ трябват съюзници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сърби ме г ъ з а за як кур

КУР ЗА САЩ ДА МРАТ В ЛАЙНА!

Четейки коментарите на различни места се вижда, че над 90% от хората Не се връзват на лъжата за 11 септември! Обаче медиите се правят на улави и пак си продължават с лъжите, което показва, че са абсолютни слуги. После как да им вярваш за каквото и да е?

Дано не е толкова промит мозък а просто премълчава истината!

А краварете не разбраха ли,че никой не вярва на тяхната версия за разрушаването на кулите-близнаци?Светът прогледна и на всеки средно интелегентен човек му е ясно,че това си е чисто СеРеУ(краварско) дело.

Атентата в Сащ преди двадесет години е организиран и извършен от самата държава в лицето на ЦРУ и Пентагона, за да постигна целите, които станаха явни веднага след това с войните, които американските сатанисти започнаха и разрушиха много държави, превръщайки всичко в масови кланета на хора, лицемерно лъжейки, че са терористи.

... просто трябва да спрете да си врете носа навсякъде, да фаворитизирате едни нацистки режими спрямо други, и да спрете да демократизирате хора, които са със съвсем различно виждане от вашето. Колко хора избихте в Афганистан? Колко цивилни? В пъти повече от тази вътрешна афера. И защо нападнахте държава, която не е приютила Осама Бин Ладен. Така или иначе го намериха в Пакистан. Е да ама пакитата са наши кучи синове, а като дойдохме, производството на опиум скочи пет пъти! Погрижихме се за индустриализацията на Афганистан, нали така? Нима един живот на афганистанска жена/дете/мъж струва по-малко от вашия? За мен не, но със сигурност според вашите политици струва по-малко от вашите интереси. И по-лошо ще става, Ралица! На света му писна от вашите ястреби. И най-трагичното е, че пак го отнасят нормалните хора, които бачкат до скъсване, а истинските виновници, тези в конгреса и техните приятелчета от ВПК, само просъскват иззад фалшивата си усмивка - еми сори ... след поредните 10 хиляди избити от САЩ. Всичко се връща, Ралица! Никой не ви иска демокрацията, носена на върха на ракетите ви или в куфарчета на подкупните ни политици! Видя се колко трае последната - спре ли кеша, всичката войска се предава и дава предава оръжия два пъти повече от целия парк на българската армия. Никой не ви ще, освен контролираните от вас медии, които с отворена паст чакат от грант до грант. Медиите, които пеят дитирамби за великата Америка в която ... я кажете как са 1,5 милионните коптори в Атланта, където всеки ден 5-6 излизат с краката напред? Това ли е великата Америка! Не, мерси! Дръжте си демокрацията за вас. В момента в който колабирате ще разберете скритата неприязън и на вашите съюзници. Кога? Не се знае! Но историята е показала, че това рано или късно става! Само трябва да споменем агресивни империи като СССР, Английската(върху чиито труп се хранят пакитата и индийците), Белгийската и назад Римската(която сте копирали мо-та-мо), египетската и т.н. и изхода е един и същ! Или ще се смирите, или историята ще го направи!

....И затова отиде в Средна Азия да ги гърси сред талибаните 20 години.

Дори прогнозата за времето на cnn буди съмнение, но хайде от нас да мине... Тази телевизия е нещо като "дневник" на дрогаря прокопиев или като блиц и пик на другаря пеески....

Съюзницте на Америка са гащите прилепнали към дупето и - страните от бившата британска империя. Останалите като нас са за да се гласуват резолюции в ООН по предложение на някой друг и да е по-дълъг списъка, един вид че целият свят ги подкрепя.

Иво май са го тричали; неспокоен ми изглежда.

. да оставим настрана психозата, създадена от педофилите на цнн и служещите на педофила яхве! но винаги съм се питал защо, защо "шарли", а не терористите от цнн?

Америка няма врагове.Най големият им враг са самите те.

Журналистите от CNN сетиха ли се да пишат нещо за преврата в Чили, извършен от САЩ на 11. септември 1973 година?

Повръща ми се!

20 години по-късно пък показа, че няма никакви проблеми да остави съюзниците си да ги тричат талибаните както си им кефне :)

Абе какво говори този журналист, американците са безсмъртни, не четете ли вестници в България, не гледате ли американски филми.Американците не умират, дори тогава те стават и управляват света, я вижте Байдън.

Журналист от СНН е оксиморон. Абсолютно невъзможно нещо. хахах :-)

Жалко за загиналите, но това е било атентат от своите срещу своите. Пълен абсурд!