Жозеп Борел съобщи, че е заразен с коронавирус

Ръководителят на европейската дипломация боледува от COVID-19 за втори път

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Професор Harald Mates от клиниката Charite в Берлин. При проучване на 40 000 ваксинирани, осем от всеки 1000 ваксинирани се бори с тежко ПОСТВАКСИНАЛНО усложнение. Това е 40 пъти повече от досега зафиксираните усложнения. Според професора, аналогични са резултатите в Швеция, Израел и Канада. Подобни са резултатите, дори и от собствените изследвания на производителите на ваксините.

навести тая с косата!

с гад, ден бял да не види, внуците му да не си спонят за този гад!

като Борел не пукат....до насиране ще седи там, като нашата Цола Драгойчева която хем се насираше, хем напикаваше...две в едно памперсче!

пукне дано! Такива като тоя бастун са непотребни....да освободи местото на млади и мислещи за мира хора!

Тоя не е ли чувал за ваксини?

А дано пукне!

ама надали! Ама пък знае ли човек...:))))

Тия педали от ЕС боледуват от СПИН! Мръсни, извратени изчадия

Много неприятна твар

Хазарина изкупува много грехове, срамувам се от еврейските ни лидери

Жозен, чакаме те.

Променяха закони ,задължаваха обикновените хора да се ваксинират. Издаваха ваксинационни сертификати за да могат хората да пътуват. А този дъртак бил неваксиниран и се заразил. Пожелавам му скорошно преминаване в миньорският бранш , но по- дълбоко за да няма обратен път назад.

да се зарази !

НЕ Е ЛИ ВАКСИНИРАН С ШЕСТА ДОЗА ? ДА ПУКНЕ ДАНО!

Не си ли е сложил ваксина миналата седмица? И въпреки войната в Украйна вирусът го е хванал. Ако Путин беше превзел Киев нито СарсКив 19 щеше да има нито маймунска шарка.

И ЗА НЕГО ДА ПОРЪЧАТЕ РОЗОВ МРАМОР, ОТ СКЪПИЯ ….. КАТО ЗА МАЙКА ВИ УРСУЛА ………… ДЕПМ ПРОСТА ФАКСИНАТОРСКА

Пукни мама ти д3ба изродска...

Да отиша да се нашива при Мама Фонди

ЧУЖДЕНЦИТЕ- китайци и негри нека се ГЪРЧАТ в мишешка дупка, навсякъде, дор ии на улицата, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ !! Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България. Негри- маймуни да ходят с ТОРБА на главата навсякъде, дори и на улицата !! Ясно е че Китайските Ислямисти искат да УНИЩОЖАТ Икономиката на България и другите държави по света и така да ги ЗАВЗЕМАТ... Затова и РАЗПРОСТРАНЯВАТ Китайския Корона- вирус, КОВИД и неговите мутации- омикрон, делта... А идиоти, като оня предател Боклук Борисов ЗАТВОРИ българските магазини , ресторанти и всичко в БЪлгария.. Така хората, които изкарваха по 500 лева месечно от Бизнес, ФАЛИРАХА... И разни араби и китайци искат да ЗАЕМАТ мястото им.. Тия от"" Продължаваме Промяната"" трябва да пратят в ЗАТВОРА, пандиза, всички китайци ( китайски вируси, китайски магазини и китайски Ресторанти)... А после да ги ИЗГОНЯТ от България, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с китайските корона- вируси и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и Работата.. Някакъв Китайски Измамник- Пун се е домъкнал в България, по Черноморието в големите градове.. ТОя има няколко милиарда долара като Цветан Василев, който избяга в чужбина.. Обаче Предателя Цветан Василев направи ЗАВОД в Сърбия и дава пари и работа на сърбите.. И ИЗНАСЯТ стоките за продажба в чужбина.. И сърбите ЗАБОГАТЯВАТ.. А Китайския башибозук Нашественик тръгна да РАЗПРОСТРАНЯВА китайски корона вируси, да РАЗБОЛЕЕ българите и след това започнал да прави Китайски Магазини и Китайски Ресторанти, за да ОТКРАДНЕ Бизнеса и Работата на Българите... И така българите стоят ГЛАДНИ и без Пари и без Работа.. Трябва да пратят китаеца Пун, в ЗАТВОРА и да му вземат милиардите долари..

На нацитата винаги им бия минус. Защото дори ако почнат с една истина, всичко написано след това е лъжа. Кво ново от биолабораториите на Нюланд?

Много ми е интересно как така имаме 73000 активни ,като от месеци имаме по много малко нови заразени, а гърците имат само около 43000 активни. От ноември миналата година тези не спират да обявяват между 2500 и 6000 на ден,имаше период с по 50 000, а активните им доста ниско ниво от нашето.Направете справка https://www.worldometers.info/coronavirus/

Той е болен, но се чувства добре. По-скоро е позитивен, но не е болен, ако няма симптоми. В предишни години с грипни епидемии всички кихаха и кашлеха навсякъде. Изглежда понятията, позитивен без симптоми, позитивен със симптоми ( леки, тежки) вече нямат значение. Това значи, че плъзне ли нова болест само при споменаването й трябва хората веднага да правят асоциация с нещо фатално. Говорят, че човечеството било твърде многобройно и била необходима редукция. Е, къде физически, къде психологически - успехи има.

си е заразен с тъпота от която излекуване няма!

Не знаех, че през ГЗ се хваща короната ... маймунска корона?

Въйййй С маймунска шарка ако се зарази дали ще има смелост да го обяви?

взе ми думата

Ами тя короната не е актуална вече, но тези олигофрени явно се опитват като за последно да пробват дали ще мине номера.

Тоя мърльо къде пък се зарази?

Ако му сложат двумесечта карантина , бая народ ще си отдъхне лятото

Да се зарадва човек, но този вирус е безопасен. Кретена си взима почивка. Нищо повече.

Браво ! Дано прегърне Босилека ! Писна м от тъпи Управници !

Това новинка ли е???

Ако беше се фъкцинирал, пак щеше да се разболееш.

А защо не пишете за маймунската шарка с която е заразен този пергиш?

С колко ваксини и бустери е набоден този старец, защо не каже?

Браво. Жив и здрав.

оффф, да вземе да направи малко музика с една камбана, че да направи услуга на човечеството

В ЕС е сила закона за засилващата се деградация, така че внимавай какво си пожелаваш.

Много важно. Това няма да повлияе по никакъв начин на човечеството.

Напротив ако пукне ще повлияе позитивно а ако повлече и тревестита урсула със себе си равен няма да има

Точно, ако може и зеленото говедо да отнесе, света ще си отдъхне наистина https://youtu.be/WLxJa8SLc90

жози, не ви сменям нарочно за да можете да се изявите изцяло пред народите, педераст тъп и долнопробен.

борел, борел, борел... ще ти набием всички ваксини на урсула в гъзо, педофил донопробен! дето тя ги поръча за три години напред, а с парите ви, евракис ще си направим война с фунийки!

равнис по сащ е добре, ще избиваме политици и зелени по улиците!

https://youtu.be/WLxJa8SLc90

европейска дипломация - всичко е равнис по САЩ

Този се жертво за благородната кауза, да поддържа страха от вируса.

борел, мри в мъки дърта пача.

Не може да бъде?! Нали е ваксиниран.?

на кого му пука?!