Как да предпазим животните при ниски температури

Ниските температури крият опасности и за животните, предупреждават от “Четири лапи“ в съобщение до медиите.

Обратно в новината

Коментари - Как да предпазим животните при ниски температури | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека в тези студени зимни дни НЕ ЗАБРАВЯМЕ и БЕЗДОМНИТЕ ЖИВОТИНКИ! Нека станем по-добри и да не забравяме, че всяко животинче има право на живот и заслужава поне КЪСЧЕ ХЛЯБ, за да не загива природата! Тъжно ми за бездомните котета, за птиците, за всички животинчета, на които ако дадем късче хляб, няма да обеднеем много, нали така? Ако сме добри и Господ ще е добър с нас...

До -14/С моят приятел Анди спи навън ,но от три дни категорично заявява ,че не му е приятно вън и иска да остане в къщи. Е , оставям го. Спи на сухо и завет ,сутрин ме "здрависва" ,дробим попара с топла вода и варени пилешки глави и... всичко е О.К. Не очаквах ,че ще се справи с чистотата в помещението ,но от три нощувки още не е изцапал или повредил нещо! Сигурно разбира какво НЕ ТРЯБВА да прави. А иначе е тотален ... помияр. И майка му не би могла да каже от каква порода е. :.))))

Браво! И внимавай, така прибрах една котка да не умре от студ и ми завладя къщата, дивана и сърцето :D за животно става дума, не за мацка :)))

а не е ли по добре да спасяват соросите.че те спят до кофите и си чакат грантовете,по човешко е де