Затвор до 5 г. за садизъм над животно пред деца

До пет години затвор и глоба от 10 000 до 30 000 лв. ще се налагат при прояви на особена жестокост над животни на публично място, повторно, в присъствието на деца.

Обратно в новината

Коментари - Затвор до 5 г. за садизъм над животно пред деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз подкрепям това защото познавам лекар кардиолог който пребе кучето си от бой защото се изпикало в колибата си и това се случи пред очите на всички съседи от блока,на следващия ден той отиде на почивка апък ние съседите неможахме да спим пред очите ни беше треперещото животно това се случи в град Ямбол

не е много но мисля че това е някакво начало все пак. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Странното в случая е че все още няма ефективна присъда за собственик чието животно е нанесло трайни увреждания на човешко същество!За собственици трябва да се смятат и ненормалниците които хранят глутниците "мили и добри" помияри пред блоковете където живеем и ние и децата ни!Същите тези "мили" животинки освен че разнасят бълхи,краста,тении,бяс,глисти и ред други болести и паразити които могат да се предават на човека все по често си позволяват и да ни нападат!И нас и децата ни!Проблем с извращенията с животни безпорно има,но той е следствие на друг проблем-този който създапат "природозащитниците" стимолирайки размножаването на помиярите!!!

а ако не е пред деца деянието няма е до 5 год. затвор, така ли???? Бахти тъпотията, отново