Живот след бесилото: 60 години от процеса срещу еврейския екзекутор Адолф Айхман

Нацисткият лидер получава смъртна присъда, но и до днес историята помни неговите дела, а от Мосад разкриват нови подробности

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мда. това е западната демокрация. отвличания, убийства и всичко в името на демокрацията. няма съд и присъда. който не е с нас е против нас. каква е разликата между престъпниците и Израел или САЩ - няма. един дол дренки. когато имат интерес то всяко убийство е ОК.

Хитлер е бил незаконен Ротшилд,Те го ползват за сьздаване на нацизма,както ползват и плащат на Троцки,Ленин и Сталин да вьздигнат вьзпетия от братовчеда на Ротшилд Маркс сатанинско хазарски комунизьм и пак хазарите тюрки приели юдаизма Ротшилд сьздават Израел ,ама били ,гонили нацистите,Масово нацистките лекари са прехвьрлени в САЩ без никой да им потьрси сметка за изтезанията и опити над невинни хора.Кой е обучил тези,които произвеждат вируси Ковид,Спин и прочие .Хазарските юдеи са тюрки,основали османската империя и удавили Бьлгария и християнския свят в крьв,те приемат юдаизма по политически причини,но по гени са тюрки,а не израилтяни,а най-много парадират и се ползват с правата на такива.Хазарските тюрки от световния елит се рьководят от талмуда за унищожение на неевреите,в техния кабал-сатанизьм са заложени всички елементи на нацизма.Нацисти управляват и днес,а с по някоя и друга новинка се опитват да хвьрлят прах в очите на човечеството...Нали такива като този са служили на техните крьгове и са подготвени от тях...

Той изпращал хората с влакове в района на полския град Ниско (използван като транзитен лагер), а накрая били оставяни сами на открита ливада без вода и с малко храна. Значи без охрана ? И ония просто седели там докато умират от глад?

Нещо като съчинението с буквичката "М" - Марийка написала следната балада: "Макар и мъртъв, майор Михов мина моста..." Та и те в обетованата земя така. Страх лозе пази. Но оня определено си е бил пълна гад де, просто е трябвало да го подържат още малко да пропее повечко. Виж франсетата после как културно и елегантно си прибраха на своя земя бай Барби. Но по-интересно и до днес е всичко около Менгеле - дали щеше да слага доброволно ваксини, ако беше жив днес? Нека целият този черен период от човешката история бъде за урок на всички неграмотници, простаци, некадърници, шизофреници и фукльовци по света!

"Велик" престъпник? Той ревял, че само изпълнявал заповеди. Седял си зад уютното бюрце и изпращал хората на смърт. Лично никого не е убил. Какво му е великото? Жалък лизач с власт, такива под път и над път. Срамота е, че такива се мъчат да ги помнят, като онзи боклук Менгеле и останалите подобни подчовеци довели до смъртта на милиони.

ЗАЩО НЕ Е БИЛ СЪДЕН КАКТО СА БИЛИ СЪДЕНИ ОСТАНАЛИТЕ ПСИХОПАТИ СОЦИОПАТИ НАЦИСТИ А?????

След Втората световна война еврейският екзекутор е арестуван от американските войски и изпратен в затворнически лагер, но през 1946 г. той бяга в Аржентина с фалшив паспорт

Не ме трий, защото фактите съществуват извън ДИР.РУ. Израел извършва ДЪРЖАВЕН ТЕРОРИЗЪМ, но това е ненаказуемо?! По същият начин еврейския християнин и участник в разработването на Израелската ЯДРЕНА ПРОГРАМА Мордахай Ванину е отвлечен от МОСАД от Лондонски хотел. Без Бъкингамската сврака да каже и нота на протест. Мордахай Ванину е евреин, не е участвал в "холокост", не е убивал никого. "Престъплението" му е, че казва на Света официално, че Израел има ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ....без да има право на това. Любим циншчен девиз днес в Израел е: Израел "няма" ядрени оръжия, но при нужда ще ги използва. Относно ВЪЗМЕЗДИЕТО: Българите до днес чакаме ИЗВИНЕНИЕ и РЕПАРАЦИИ от евреите за изколването на 15000-на Стара Загора за 2 дни и изравняването и със Земята. Извършителят е турския генерал Соломон Леви паша известен като Сюлейман паша. Професор от ФРЕНСКАТА "Сорбона". Помагат му старозагорските евреи, чирпански цигани и албански башибозук. Нищо не е забравено, никой не е забравен!

Сега префасонират историята и казват, че Сюлейман паша не бил Соломон Леви - професор от Сорбона, а друг Соломон.... И не само това. За честването на 1300 години България построиха огромен монумент - Самарското знаме. Комунистите ИЗЛЪГАХА, че ще положат костите на изкланите в основите му и ги иззеха от костницата, в която са стояли повече от 100 години... И ги унищожиха. Точно както унищожиха костите на Левски. Всеки ПОЗОР на Русия трябва старателно да бъде заличен... Апропо, Израел също е Руски позор. Две трети от заселилите се евреи при създаването му са съветски граждани... А Левски не се е канел да освобождава ДРУГИ ПОРОБЕНИ НАРОДИ /от писмото му до Филип Тотю/, а ПОРОБЕНИТЕ РУСКИ СЕЛЯНИ!!! Нищо не е забравено!

Има окупационни договори - 1. между САЩ, Великобритания и Франция за Западна Германия и Италия и 2. между САЩ и Япония и 3. задължение/може и да е договор за окупация на Източна Германия от СССР и затова СССР имаше базирани войски единствено в Източна Германия. Много си елементарен и нищо не знаеш, даже и не се опитваш и да научиш а камо ли да разбереш. Още нещо, Великобритания връща Хонг Конг на Китай с договор при който отново се залага годината 2049 като запазване на системата една държава - две системи. САЩ и Великобритания (днешното мега зло) имат 28 години когато договореният им контрол над загубилите Втората Световна Война ще изтече и от началото на днешното хилядолетие работят съвместно и активно + останалите 3 държави представляващи 5-е очи как света да бъде поставен в ситуация при която те ще продължат да определят правилата на играта. От ден на ден САЩ и Великобритания стават все по-нагли, по-арагантни и по-брутални разбирайки че света е станал твърде сложен, по-интуитативен, по-мъдър и все по.често не желае да се съобразява с тях.

Айхман не е ли еврейска фамилия ?

+

ДолнНа нация, мосад са отговорни за стотици убийства в чужди държави без последствие

Трябва да се отдаде и заслуженото на германците за хубавата работа която свършиха на Източният фронт подкрепени фактически от Сталин и ултра некадърният му,безмозъчен и безсърдечен офицерски състав

операцията по залавянето му не е била нито секундна най малко безпрепятственна

има толкова евреи извън държавата си?? Защо не са имали държава до преди 60г.?? Защо е имало 6 млн в Полша?? Защо сега казват, че по брой нобелови награди, би трябвало да са 500 млн по света? Защо в Холивуд са толкова много?? Защо в банки, политика, бижутерия??? Защо няма във ферми, стротелство, фабрики, чистотата, безработни, учители, шофьори, миньори,...??? Защо религиите са Авраамски (юд., хр., мюс.)? Защо нонстоп се говори за ВСВ и лагерите?? Защо немците са такива уроди на 20тия век, кое ги е озлобило толкова, наистина ли само в техните граници е това изродство? Защо арабите толкова ги мразят? Защо не се смесват с другите народи хилядолетия? Страшно много въпроси около тях...

Че и вкЦината Спутник е тяхна - пропусна да отбележиш..

HE E !!!

В СССР учени като Александър Гинцбург евфемистично бяха определяни не като 'руски' а като 'съветски', Радвайте се че все пак някои и друг е останал - повечето качествен генофонд отдавна се изнесе в САЩ и Израел ;)

Не ме разбирайте погрешно, имам приятели евреи, учени хора, и все пак има нещо гнило в цялата работа... търсят се все още да се женят един за друг... Цепят стотинката на две, а са богати, все едно знаят нещо, дето другите "балъци" незнаем. Създават комплекс за малоценност у другите, с постоянното тръбене колко са умни и богати, а страшно обичат парата, но не за да ходят на островчета с коктейлчета и лъскави колици с женици, а така да си ги кютат за следващия живот ли, за чий??? Ако бяха голямата работа досега за хиляди години, да не се бяха конфронтирали с всяка земя, която обитаваха, а да бяха превзели тоя пуст свят най-накрая и да си починат. А легендите за тях и мрачните истории са от преди новата ера.

А затвор за антисемитизъм, де....А.ха.ха.ха

А къде са българите буклуджии?

Все търся да прочета и не намирам защо са гонени и преследвани Евреите като се почне от фараоните през Оспанците та се стигне до Хитлер Къде има описан тоз казус?

Цялата работа е по-проста отколкото си мислиш, просто не четеш верните неща. Всичко тръгва от Краха на германската банка и последвалата хиперинфлация след Първата световна война. Тогава банкери в Германия са били предимно евреи. Популярността на Хитлер е точно, защото обвинява за хиперинфлацията еврейските банкери и след като вижда, че това му носи политически дивидент решава да обвини всички евреи за каквото се сетиш. Насочвайки омразата на хората срещу тях е главната му политическа платформа. Затова след започването на Втората световна война той почва да преследва тези хора и физически да ги унищожава с предлог, че те са виновни за всички беди. Хитлеровата партия и комунистическите партии са с еднакви механизми и идеология, просто имената са различни.

Ярослав Хашек в "Добрият войник Швейк" пък описва как цялата австро-унгарска армия по пътя си се гаври с обикновените евреи...

Шломо, Хитлер прави НЕВЪЗМОЖНОТО....поради контрола от евреите на банковата с-ма на Германия, Хитлер създава РАБОТЕЩАТА ТАЛОННА СИСТЕМА. Т.е. труда на ГЕРМАНСКИТЕ РАБОТНИЦИ не се измерва в инфлационни марки на евреите а в КОНВЕРТОРУЕМИ ТАЛОНИ на НАЦИСТКАТА ПАРТИЯ. С тези талони може да се купи ВСИЧКО. Талони са гарантирани с РЕАЛНИЯ ТРУД НА ГЕРМАНСКИЯ РАБОТНИК. С този си акт Хитлер съсипва цялата борсова и банкова с-ма на чифутите. ТРУДЪТ ИМА РЕАЛНА ЦЕНА И СТРУВА НА ПАЗАРА НА СТОКИ И УСЛУГИ. Затова ГЕРМАНСКИЯ НАРОД застава зад Хитлер а ГЕРМАНКАТА АРМИЯ прегазва за месец предателя Сталин. Това до днес не може да се прости на Хитлер. Трудът е НЕИНФЛАЦИОНЕН!

Пишете за Хирошима и Нагазаки , аман с теиа фашисти

Какво точно те вълнува Далечния Изток, вата? Че благодарение на Хирошима и Нагасаки, твоите и те 'пАбедиха' Япония и опортюнистично налапаха Курилите ли? Тя вашата пропаганда и за Опиумните войни и нещастните китайци рони ситни сълзици ама че истимарската беше заграбен Владивосток нещо не ви е удобно да си спомняте. Споко, те китайците помнят.

Курилите (т.е. двата южни острова) СССР ги налапа с одобрението на САЩ, като обезщетение за обявяването на война срещу Япония. Чети история/документи джендър... не опорки. САЩ при подписването на капитулацията на Япония обаче играе двулично и не допуска СССР като страна победител на Япония, затова и до ден днешен няма подписан мирен договор със СССр/Русия. Русия ще върне Курилите на Япония след 2049г когато изтече окупационния договор на САЩ с Япония. Дори и сега Русия им предложи да върнат Курилите на Япония, но с договор, който гарантира, че двата острова ще остана демилитаризирана зона, няма да се позволи на американски войски да стъпват на тези острови/да изграждат бази - това Япония не може да гарантира защото е окупирана до 2049г и САЩ могат да разположат когато си поискат и където си поискат на територията на Япония техни военни/бомби/ракети/зелени човечета. Разбираш ли човече?

Няма такъв договор за окупация. Лъжеш, като дърт циганин, което е напълно нормално за евроазиатска орка, като теб. Официално окупацията на Япония приключва през 1972-ра, когато САЩ връщат Окинава в пределите на Япония. Досега никой не е бил свидетел рассея да върне нещо доброволно.

Той си е чист евреин по произход и е еврейски, и не само той! Много такива е имало като него в концлагерите, а освен това половината Вермахт е бил с еврейска кръв, но това удобно се изпуска! И се раздува непрекъснато някакъв несъществуващ холокост

Хамериканите са му помогнали да избяга и после те са го предали на юдеите. Нали се сещаш, след почти 20 год кой може да го познае и то далеч . Просто някои са сключили споразумение и някои са “дали фира” заради гнусните юдеи.

Освиткаха го аверите му, а при вида на трупа му Берия се е кикотел Това е Русия Сега си е същата

а защо мосад не се старае така със престъпните циониски евреи във сащ които са най големите виновници за холокоста,защото те подтикнаха хитлер за третия райх и избиването на евреите в което няма чак толкова лошо

Никога не збаравяйте думите на Уинстън Чърчил - Историята се пише от победителите!

По големи престъпници от евреите няма.

Евреите са велика нация , щом след всичко което им се е случило в историята , а и до ден днешен са толкова успешни , а какво ще кажете ? Талантливи в музика , изкуство, медицина и какво ли не . Шапка им свалям .Аз съм арменка , но ако мога да избирам то това е еврейка .

Прочетох това ""специален експерт", който координира работата с полицейски служби за физическото "премахване" на евреите, както и разпорежданията с конфискуваното им имущество." И се сетих за един друг, който също е участвал в "разпорежданията с конфискуваното им имущество" на евреите. И който казва в интервю, че това са били най-хубавите години в живота му. Ама не е обесен, а е на почит в световен мащаб сред либерастите. За един Джордж Сорос се сетих.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

лъжеш!

Интервюто е то 1998 г. Ето извадка от него: "KROFT: My understanding is that you went out with this protector of yours who swore that you were his adopted godson. SOROS: Yes. Yes. KROFT: Went out, in fact, and helped in the confiscation of property from your fellow Jews, friends and neighbors. SOROS: Yes. That's right. Yes. KROFT: I mean, that sounds like an experience that would send lots of people to the psychiatric couch for many, many, years. Was it difficult? SOROS: No, not at all. Not at all, I rather enjoyed it. KROFT: No feelings of guilt? SOROS: No, only feelings of absolute power... Ето линк: https://www.drugfree.org.au/images/pdf-files/library/soros/2019/60%20Minutes%20and%20Glen%20Beck%20on%20soros.pdf Интервюто го има и в YouTube.

В Google е достъпна снимката на Дьорд Шьорос в НАЦИСТКА ОФИЦЕРСКА УНИФОРМА и признанието му, че това са най-щастливите му години отживота..

Сорос по това време е бил малко момче бе, мухльовци. Един тъпак чак и с нацистка униформа го бил виждал.

Глупости! Гой е бил малко деге по време на ВСВ!

И аз се сетих за един Белев и началника му Габровски, които демонстрираха перфектна организация по изпращането на евреите от Беломорието и Тракия към Треблинка и подготвиха изпращането на останалите към смъртта чрез изселване по малки населени места, с което да предодвратят брожение сред възмутени българи! Всичко това с мълчаливото одобрение на "добрия" цар! Само смъртта на царя и приближаването на руските войски към балканите предодвратиха изтребването на евреите от "старите" земи! Четете историята!

ГЛЕДАЙ КАК ГИ БОЦКАТ С ОТРОВИТЕ СЕГА

Бегайте пъ вие ,бе.Уж случайно го разпознал ,уж нямали интерес към него.Бегайте..

Брилянтна операция на Мосад, жалко че много престъпници успяха да се покрият.

Не "да се покрият" а да ги покрият... "Операция кламер" и ODESSA.

Евреите са велик народ! Германците просто не са си давали ясна сметка с кого се залавят и с кого си имат работа. Те, ако бяха наясно, нито един евреин нямаше да задържат и арестуват, камо ли в лагери да ги пращат.

А на Айнщайн дълго време му отказват виза за САЩ... защото е евреин, американците дори не разрешават на евреите да се заселват в Куба, просто по онова време всички са били антисемити, дори и самите евреи.

Евреите по негово време са имали голям късмет, че действията не са се развивали в наши дни. Иначе щеше да ги затвори всичките да си работят от къщи.

Служби на една незаконно създадена държава отвличат тайно от друга държава нейн гражданин, спазвал законите на собствената си държава и го изправят пред предубеден съд........и дори се гордеят с това !!!!!

Коя държава е незаконна? Този честен и хуманен убиец е трябвало да бъде обесен 100 пъти насред Берлин!

През 1946-а бъдещият първи израелски министър-председател записва в дневника му: „Не е възможно да извършим масово прогонване, без прилагане на сила, зверско прилагане на сила.”

Ще перифразирам : Оги бре, чети! Оги не чете.

150+

Остава загадка на историята защо австриецът от еврейски произход Адолф Хитлер така е мразил своите сънародници. И така жестоко ги е преследвал и избивал. Нямам обяснение защо е правил това.

Не е само той... През 1930 година Теодор Лесинг, евреин по произход, пише книга, озаглавена "Еврейската самоомраза". В книгата иде реч за евреи, които се опитват да се откъснат от юдейството чрез самоубийство, приемане на християнството или бягство от реалността - например чрез фанатично антиеврейство.

"Кой шахматист има еврейски корени, което не му пречи да се изказва остро срещу евреите?" Верният отговор е Боби Фишер - легендарен шампион по шахмат, роден е в Съединените щати през 1943 година, майка му е еврейка. Известен е със своите крайни антисемитски изказвания. "Ето какво казва - евреите не обичат да работят, а това е едно от нещата, което евреите много мразеха в Хитлеровите концентрационни лагери. Никога не е имало газови камери. Това са глупости. Но когато отидете в лагера, там има надпис “Arbeit macht frei”. Но евреите не вярват на това. Те вярват, че вие трябва да свършите цялата работа, а те прибират печалбата. Това е проблемът с евреите”.

тук обяснението за психопатските изцепки на Боби Фишер идва от коментара по-горе .. за книгата написана от Теодор Лесинг прес 1930 г. за Самоомразата на евреите. Просто бит и душевност на един народ. Да се цитира с вяра изказване на един човек с психически отклонения като боби фишер е твърде наивно.

не е чак такава загадка защо адолф хитлер е бил психопат - всичко започва от неговия произход и неговото раждане като незаконно дете, в последствие момче, което не знае кой е баща му - с всичките последствия за психиката на един мъж. Това е началото. Разбира се, политическата картина по онова време обяснява само външните неща. Има много скрита действителност, за която не се пише, и разбира се, се отрича от трезвомислещите хора. Търсете и ще намерите.

Събира Сталин целия команден състав: – Другари, това не може да продължава така! Имаме ли руски партизани? – Имаме! – Имаме ли белоруски партизани? – Имаме! – Имаме ли украински партизани? – Имаме! – А защо нямаме еврейски партизани? Вземете мерки и това да се поправи! Тръгват си генералите и си говорят: - "Евреите без нищо няма да се съгласят. Трябва да им предложим нещо в замяна." Договарят се с евреите, че за всеки убит немец ще им дават по 100 рубли... След месец отново идват при евреите и какво да видят - два камиона, пълни с убити немци. – Ние малко май се поизхвърлихме с парите. Да ви ги платим по 50? – А, не! За 50 ние ги купуваме от белорусите.

В самолет седели един до друг виетнамец и евреин. Очевидно между тях съществувала взаимна антипатия и затова почти по време на целия полет нищо не си продумвали. По едно време евреинът казал: - Аз не обичам много виетнамците? - Защо? - попитал го виетнамецът. - Защото те нападнаха Пърл Харбър по време на Втората световна война. - Не бяхме ние, а японците!!!! - Виетнамци, японци, китайци – все тая. - А аз не обичам евреите - контрирал го виетнамецът. - Защо? - Защото те са виновни за потъването на „Титаник“. - Не бяхме ние, а един айсберг! - Айсберг, Голденберг, Розенберг – все тая....

Днес е световният ден на жертвите на фашизма!

евреин служил на евреи да избиват евреи

Нещо върху което си струва да се замислите: - За цялата си "дейност" Айхман не нарушава нито един закон на страната, чийто поданник е. - Същевременно Израел го отвлича незаконно и го осъжда на смърт за това че е спазвал законите на собствената си страна. Желанието за мъст на евреите е разбираемо, но това не ги прави по-малко престъпници от Айхман.

За нацистките закони приети от нацисткия режим в момент на нацисти диктат и военно положение ли казваш. Фашистки боклук.

Е не мой да си с толкоз промит мозък или греша? Слава на оня с малките мустачки. Ein Volk, ein Reich, ein Führer

Либералите все ревете за демокрация. Ама все забравяте че нацистите идват на власт законно и ДЕМОКРАТИЧНО! Опита им за преврат се проваля, но за сметка на това печелят ЗАКОННИТЕ И ДЕМОКРАТИЧНИ избори. И подкрепата им в Германия само се увеличава след изборите. Законите, които се приемат, се подкрепят от болшинството германци. Ето ви перфектен пример за така лелеяната ви "демокрация".

Аз тези закони ги преписах... от САЩ, а съдиха само мен, при това във Вирджиния са смятали за евреин човек с 1/128 еврейска кръв а аз броях само до 1/4.

има нещо вярно. Пък и той ще каже, че е бил само чиновник. Така е - победителите пишат правилата и историята.

това е формалното мислене.

почни да си оправяш словореда още от заглавието. Що ще рече еврейски екзекутор?

Нещо като "екзекутора на петлите", прозвище на Емо Костадинов измислено от Николай Колев – Мичмана.

Мосад кефят, отлагат но не забравят.

o!o

Не коментирайте историята ,истината е друга ,писана от историци с цел лично облагоденстване. Другата история за която мълчите е време да споменете. Жертвите на руския народ ;кото еврейският; с ВОСР колко са и кои ;кой; е виновен за това и защо не се почитат.

100+

Напълно споделям това от "333" - как може престъпник да е "велик". Писачите сте "велики" с тъпотията си.

"еврейски екзекутор" ?!!?! "велик престъпник"?!?! Абе, Дир, вие редактор нямате ли?! Каква е тази вербална диария, сравнима с акт на отричане на Холокоста?!

Не можеш да отречеш нещо, което не е съществувало !

Никой не е забравен, нищо не е забравено. Светлото дело ще остане в сърцата на младите, историята не може да бъде преправяна.

Вечна слава на Тит Флавий Вспасиан!

Поклон пред държавата Израел.

Кой създаде държавата Израел в днешните и граници.

Сталин ! И за благодарност-евреите го отровиха...

Поклон на Левски и на Ботев