17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сложете редактор поне за заглавията!

е единственият начин да принудиш държавата си да се размърда и да направи нещо - било то пътища, било то дупки, било то ВиК и ли наводнения, било то един светофар или зебра да направи, било то друг проблем. Но виж, когато трябва да си прибере данъците и таксите, е учудващо пъргава! С тази хуманна философия мястото на дъното ни е вечно гарантирано. На тия хорица един бог знае откъде пръкнали се и довлекли се не им ли е ясно, че за да има просперитет за народа, пък и за тях дори, трябва да задоволят поне елементарните му нужди и да осигуряат елементарни условия за живот??? Как иначе да ходиш спокоен на работа и да се трудиш и произвеждаш повече и по-качествени блага? С фалшиви дипломи и направо от селската каруца в лъскав служебен Мерцедес с шофьор и охрана работата не става...

Лелееее... А ние от десетилетие протестираме за пътя Сливница-Гълъбовци-Гургулят- Ракита, дупки, ями, Лунен пейзаж, по който всеки ден хората пътуват до София за работа!! Да не говорим, че се молим да ни пуснат в Гълъбовци вода поне за по няколко часа! Въпреки извършения ремонт по европейски проект преди няколко години сега вместо въздух по тръбите има само въздух и колкото пъти пиша жалби и се обаждам на шефа на Ви К Сливница Петър Петров, че плащам за въздух, той ЕДИН път не е дошъл ва види! Парите са усвоени, и колко са прибрани не се мисли за нас! И Стоян, който пуска водата ми вика: Коя си ти, че да искаш вода! А кмета на двора има васен с почти олимпийски размери!!! Но Куриоза беше този ден, дето нямахме ток от 19.56 на 30,07 до 15ч на 31,07. Това 19 (ДЕВЕТНАДЕСТ ЧАСА) при ЧЕЗ, сега били с друга има и с най лошото качество! Минали през селото в 3 без 15 и за 15 мин след 19ч оправили аварията за 10 мин!! А ние!! Къде са ни правата! Кой ще ни плати за пропуснатите ползи и материални щети!

Подайте иск вие и всички потърпевши от района ви, не само жалби, трябва и мотивирани писма към тях да подаде те, нонстоп пускайте тези жалби или в Съд или в Комисията за защита на потребителите! Все от тях рано или късно трябва да вземат някакво отношение, иначе протести до дупка!

се намира на клавиатурата буквата "ь". Не се използва често тази буква и някой път я няма на клавиатури за компютър с кирилица. Имах една такава клавиатура.

Добре, че не изръсих пре тъщата, че не знам къде е "Маловица".

ТОВА СА ПИСАНИЯ НА Л.ЧАЛЕВА- 1000%

Бойко взе парите...

dimka

Я си оправете заглавието!

От колко години имате туризъм в района, само държавата ли трябва да се грижи, данъци плащате ли, кметове нямате ли, когато искате като едно време пак и протест няма да има,

Пътят е републиканска пътна мрежа. Общината кърпи най-тежките участъци незаконно години наред.

Да се арестува общината.

Е що така сега. На Ковачки и път да му направим сега. малко ли краде от държавата. Да даде някой милион