Жители на "Овча купел" протестираха заради презастрояването на квартала

Оставили са ни да се борим с бетоновия октопод, оплакаха се протестиращи местни хора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми е чудно , тази русата дама която е една от инициаторите на протестите Ели Георгиева / която се мисли за тинейджърка - нищо че е над 60год./ скача и претендира яростно против застрояването ....... първо да погледне себе си и след това да говори и да скача . имат паркирани три коли / абсолютни трошки / на паркинга пред блока - Сега със строежа има проблем с паркирането им. Не е плащала от години входните си такси - може би и това не е проблем за нея - нищо че в апартамента живеят 6 човека ?!?!? И най интересното е - въпросната улица зад бл.414 в Овча купел е дупка до дупка , води се че е асфалтирана преди години, но фактите говорят че тя никога не е видяла асфалт. Защо тогава не скачаше госпожа Ели Георгиева ???? За това тя няма обяснение и няма да даде по разбираеми причини. Но поляната която беше пълна с тръни и там се събираха наркомани - за това скача . Е , аз имам своето обяснение за нейния протест - шума от строежа в момента и това че срещу нея вече ще е блок , а не трънак.

Сакам да влезем у парламенто, оти ми отесне апартаменто.

А защо снимката е на прословутия "Златен век" в Лозенец, като иде реч за Овча Купел?

tonk11

Иннересно колко от месните са месни? Да не се окаже че протестиращите са от блоковете построени преди година, две? Щото гледях снощи бабата дето протестираше за сградата на Артекс в лозенец, от терасата на апартамента си. Ама той в сграда строена преди 7-8 години. Значи за нея е можело ама сега не може вече.

не не са имаме къща в квартала от 55 години, в момента всички тротоари са паркинги а улиците са целите в кал целогодишно, до преди 2 години не бешее така!!!

Ходят в частни градини, защото в държавните са само циганчета.

ти къде си видял циганче в детска градина бе?? джаветата ровят в локвите из маалата!

66 е циганско училище и не само то.......Преди това са били в градините в квартала.........

Бетонирайте Спокойно. Иванчева е прибрана.

Прави са хората и навсякъде в СФ е така не се планираи изпълнява първо инфраструктурата а после да се строи и града не се разширява по периферията а в междублоковите пространства и паркове! Преселват се хиляди хора от провинцията където не се стимулира бизнеса и държавата се развива непропорционално. И всичко само за да се угоди на разни псевдоинвеститори спекуланти и да се разделят едни бързи пари! Долна сволоч съсипаха града!

Иванчева ги спря и се саморазправа с нея

Това е повсеместната политика на данъка сега наесен по сив изберете тъпи овце

Фандъкова наесен пак си я изберете да излива о Поголовно бетона и шума който го съпровожда

За нерадост на теб и твоето село ще я преизберем!

Кметицата на Офча Купел взима ли рушвети?

Цецо взема апартаменти. За кметицата не знам.

Фандъкова дава тона

Цветанов вече е купил на зелено последният етаж и няма спиране.

а тия местни от кога са местни? и ако предишните местни бяха протестирали, и успели, тия местни щяха ли да са местни?? елате си на село, и няма да ви е презастроено, драги "местни"!!

май плюеш по правителство, по ръководни партийни апарати, по държавната администрация и пр., щото и там местни софиянци липса.

никакво значение откога са местни!!! Това с нищо не променя факта, че върви малоумно презастрояване. Във един вагон като влязат 80 човека повече не се качват - това му е капацитета. А капацитета на София е надхвърлен поне 2 пъти.

Станахме местни, щото сме тук от 31 години.

е, и тия що сега се заселват, ще станат местни след 31 години, и тогава ще протестирате рамо до рамо срещу новите мераклии да станат местни!

По колко лева на квадрат ще ги продават бяйой ако знай. И неща градинки да ми пикаят и акст кучета . Искам бетон