Жители на "Младост" отново излизат на протест

Искат решение на проблемите с презастрояването, лошата инфраструктура и липсата на места в детските градини

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо се навирате в тази клоака т.н. столица, а не си останахте по родните села и градове? Как въобще се чувствате в панелните гета и в мръсотия на София? Ще дойде време, и то съвсем скоро, когато ще се втурнете обратно, но там вече циганите са разграбили всичко...

При комунизма живеех в Младост (до парка на 144то). Тогава имаше и зеленина, макар както сега да няма голям парк. Прави са че и тогава не беше добре ама сега е бетонен ад. Честно казано не разбирам защо новодошлите се бутат в Младост и особено в Студентски град. По-скапани места за живеене има в София ама вместо да търсим по-хубаво май търсим само ниска цена. В Лозенец, Стрелбище и Иван Вазов е в пъти повече зеленината и спокойствието. Вярно че в някои от тях имаше някакво строителство, но няма общо с Младост и Студентски град.

от Сливен ще има дистанционен протест

Двете почетни организаторки на протеста са решили той да бъде ежегоден . Тази година в Младост - а следващите 20 в Сливен .

Какво се оплакват - имат си детски градини. Миналата година детето ми се класира в детска градина в Младост на едно от есенните класирания, имаше 2 свободни места. Вярно цяла година ходихме от единия край на София до другия, но поне ми беше на път за работа. Така, че стига оплаквания!

ти да си траеш сигурно си герберски дупедавец

Не съм, бесепарска подлога! Има си система за класирания, кой ви е виновен, че искате най-близката градина ?? Същата година и в Дружба имаше свободни места, така, че ориентирайте овреме!

Тогава излезте

Вместо протест "Зелен Младост", като организация да разработят и внесат в общината предложение-проект за развитие на района, и тогава ако не се разгледа тяхното предложение да организират протест! Всичко останало е ала-бала, организирано по политически причини във връзка с изборите! Омръзна ни само измислени протести и този казал, онзи казал и празни приказки без доказателства!

Жителите на Младост да си бяха направили труда да излязат преди 10 години. Вече е КЪСНО!