17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видими резултати.

Преди 2 години циганите в Каменар (над Варна) с една каруца натоварена с пясък чакъл и цимент, бяха тръгнали да запълват дупките по пътя покрай "махалата" !!! Щом те не издържаха ..... Тътят там е в окаено положение и сега - всяка година го кърпят, но така че следващата година да има още повече за кърпене. Да не говорим за продължението му към село Куманово - половината е превзет от храсти и клони на дървета растящи покрай пътя. Вече две коли трудно се разминават. А да не говорим за снегонавяването, което се получава по между тази растителност. На нивата се вижда пръст, а на пътя 1 метър сняг :-) Пълно безхаберие и мърлящина! Изчистете храстите край пътя и зимата няма да се налага да се чисти пътя, ама намя да можем да правим чудеса от героизъм !...

Има по-важни неща - например Боце даде 3 милиарда лева, за да строи руската тръба през България. От нея сме щели да печелим след 30 години, уж :)))

Кви 30 години, днес се живее, днес, "утре" може и да няма, нали? Айде довечера си пусни "Едно Ферари с цвят червен", цапни две пърцуци и си легни доволен, че добре го нареди тоя боклук Борисов, дето мисли с 30 години напред.

боку сам не може задника си да избърше камо ли да прави такъв тип сметки в перспективеа. Виж да си сметне след колко време ще може да си напоълни чекмедже с размери X x Y x Z от тааа далавера може.

Но, не сме гето. Не сме!