17-11-2017 20-11-2018

Коментари

епа много вайно! българия катастрофира у европата и умреха 2 милиона ! и кво? джурналятя не не пишат по въпроса! що бе джурналя, а?

Asphalt?

Borissov - ostavkaaaaaa!

Само си представете, че някой български автомобил излезе причина да е катастрофирал тоя автобус. Тогава българския застраховател трябва да си сложи резерв за плащане на тази щета максималния лимит - от малко над десет милиона лева. Те за такива случки се молят нашите застрахователи да не им се паднат, щото тука нема лабаво. Плащат, ревът и ..... майката.

Иди да видиш някоя конференция на застрахователите в БГ - автопаркът им е Audi, BMW, Mercedes - от 3-4 годишни до чисто нови. Така и не разбрах как все реват, как все са на загуба, пък накрая карат коли, които ние неплащащите не можем да си позволим?!

Тука си абсолютно прав. Някой директори имат и повече от един служебен Мерцедес. И се свият за заплати .

шоферът е бил мюсли...

Колата е местен партньор на автобусната компания Flixbus на дълги разстояния, Според кантоналната полиция на Цюрих инцидентът се e случи. малко преди 4,15 сутринта по пътя към града в края автомагистрала A3W, който също се нарича Sihlhochstrasse. Според информацията, колата пътувала от Генуа до Дюселдорф. Има 1 загинал (жена) и 44 ранени. От тях 10 са руски туристи.

Фликсбус е по-скоро търговка марка, използват я всякакви фирми за автобусен транспорт. Нещо като Евролайнс и тем подобни. Имам лош спомен от нея по трасето Швейцария-Франция, правят всякакви дълги маршрути и обират пътници където им падне. Твърди цени нямат, а пък на графика им трябва да се прибавя от 30'' до 1 час закъснение. Чудя се как са им дали лиценз.

Компанията се казва Фликсбус (Flixbus)

Чудя се защо трябва да се осведомява е за всички катастрофи по света. Все едно в Швейцария са отбелязали трагедията до Своге. Ама нали трябва да сме съпричастни с всички, а те да си ни клатят...

Бе за нашите щъкащи сънародници е полезно да знаят нещо повече за пътищата и транспортните фирми. Не може само с политика да ни тъпчат мозъците.

stankow

И аз се зачудих, но после един форумец написа, че са ранени 10 руски туристи. Това обяснява и писането на новината, и пропускането на факта.

а не флексибус.

ама да не е Flixbus?

Да, сигурно е така, но журналистите откъде да знаят.

те журналистите обикновено НИЩО не знаят. Явно ги подбират с конкурс! ... или пък са някакви тийнове без жизнен опит, с нула знания и бедна обща култура.

stankow

Няма как да знаеш, след като единственото, което си прочел в живота си е "Развити теми по български и литература". Какъв термин само - "развити" теми !? И после направо в органите на пропагандата, където се наказва строго излизането от утвърдения речник от 200 думи, които са разрешени за употреба. Дегенеративна идеология, сър !