17-11-2017 20-11-2018

Коментари

12 години мутренско образование и възпитание, а сега вече ще берем плодовете.

Първо - не са се сбили, а единия е бил другия. Второ - "Не познавам родителите на момчето" - вероятно и той самият не ги познава. Трето - средна телесна повреда, изключване от училище, 12-ти клас може да има 18, изключване отк луба му по бокс и някаква забрана за членство, затвор, там да видим кой-кого, проблем решен.

По модерно щеше да е ако се бяха сбили за момче.

Махнете делегираните бюджети, уволнете корумпираните директори - феодали! Въведете отново оценка за поведение и строги наказания! Децата ни се избиват и наркоманизират, а учителите сме поставени "на колене"! Не разбрахте ли!?

расте достойна силова смяна. Днешните мутри не трябва да се успокояват защото идва следващото поколение.

е не се знае версията на боксьорчика - може пък Ромео да му е закачал жената, но в коментарите веднага се взима страната на жертвата, за да имаме повод за вайкане :-) докато не изгледаме видеото с боя, само гадаем и роним фалшиви интернет сълзи

Каквато и да е истината, не струва счупена челюст и престой в болница. Ами ако беше го убил? В такива ситуации хората не мислят, но това може да им промени живота по много лош начин.

"му е закачал жената" Картоф, става въпрос за младежи на 17-18г, а онази може и да е по-млада, не са сгодени или съпрузи. Надали има халка, да му е жена. Виновният е само един и той не лежи в болница в момента. Най-често виновните не лежат в болници... то и в затвори, ама. Има и свидетели, доказателства, видео, всичко вече е изяснено, местната полиция много добре знае какво се е случило, важното е дали ще разберем дали онзи джигит ще си получи заслуженото в тоя беззаконен и безпоследствен за някои свят.

Не знам за mozaka ти, ама такова съотношение в палците не бях виждал отдавна.

Тоя урод с бокса сега в ареста за 48 часа, но преди това в районното да го потрошат както едно време превъзпитаваха милициомерите!!

ПОВТАРЯМ !!! ЕВРЕИТЕ-ТУРЦИ,АРАБИ,МАВРИ,ГРУЗИНЦИ,ИСПАНЦИ,ЛАТИНОАМЕРИКАНЦИ,ЦИГАНИ,ЮДЕИ,ИНДИЙЦИ,ПАКИСТАНЦИ...НЕ СА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА !!! ТЕ ТРЯБВА И ЩЕ БЪДАТ ЕКСТЕРМИНИТАНИ,ЗАЩОТО НЯМАТ МЯСТО СРЕД ЧИВЕЦИТЕ.ТЕ СА ЗОМБИ !!!

Идиот с главно и си !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти не беше ли русороб борещ се срещу фашистите?

Не е мой проблем.

Това чудо ще става математик .. Боже пази Математиката

Малко ме съмнява такива поражения да се получат от удари с юмруци ако бития е адекватен и очаква сбиването. Или са го издебнали без да подозира или са го удряли с бокс. Как става тоя номер отчупено парче кост със зъб и счупена горна челюст?

Ето че е станало! Ама как ама защо!! Важното е да се възпитават децата да не правят такива неща, а не как са го направили и т.н.

Да ти имам малоумните съмнения. Те така става - като единият тренира бокс и е пет пъти по- голям от другия. Не на акъл - на килограми и опит в боя. А челюст може да се счупи с гол юмрук като стой та гледай - вкл. костен секвестър барабар със зъба. Щом не разбираш от нещо - не изказвай компетентно мнение.

В двубоя тортичка срещу къса пишка ...торта винаги печели вниманието на лакомите ,бългаски курвета !!!

Естествено. Другото не става.

Проблема не е в детето ! Проблема е в треньора му по бокс ! Явно не са му обяснили , че тези умения освен на ринга се ползват за самозащита , а не да причиниш болка други му !

То вески може да каже, че е било за самозащита!! Ходи доказвай после, че не е било

Ако е треньор на място ще го изхвърли от клуба и ще направи всичко възмжно друг клуб да не го приеме . Ама то па и аз кви утопични простотиии ми се въртят в главата - важното е да си зимат парички от тренировки или да се възпитават нови попълнения в средите на батките за да има безмозъчни биологични единици да върша черната работа на "бизнесмените"

То и на шофьорския курс ги учат да не минават на червено ама ей на, минават.

Тъжно, много тъжно……

Родителите на момчето сега да заведат дело и да му скъсат задника на тоя лайнар с един иск за 200 бона. Има кантори дето за 1/2 от възнаграждението ще се наемат да започнат делото и ще го спечелят и то за немалко пари. Отделно на такива педалчета трябва да им дават лицата в национален ефир, за да ги знаят всички и случайно да им се случи някой инцидент в тъмна нощ я в София, я в Пловдив, Бургас или друго място някой ден. Най-вероятно е лекенце на някои богати родители чалга-мутраци дето са продали на баба си нивите и като са се позамогнали са станали голямата работа. Такива селяндури трябва да бъдат сваляни на земята много бързо. Крайно време е за промени в законодатеслтвото и премахване на леките присъди. Щом лайньото на 10,14, 15 или 17 години може да бие, да изнасилва, да убива, да граби, то той трябва да си понесе изцяло наказанието за своето деяние демек ефективна присъда независимо дали е мангал, бял, турчин или бежанец. Видяхме тези дни и арабските лайна какви поразии направиха насред София. Като ги осъдят и вкарат задълго вътре в панделата да ги чукат и да ги пребиват всеки ден ще си получат заслуженото. Ако през това време пукнат още по-добре. Така ще се изчисти боклука от улиците. Трябва също така да се премахне условната присъда. Само ефективна присъда и реален престой в затвора. В България се шири анархия и безнаказаност, защото престъпниците нямат страх от закона и от наказанията на съда. Когато знаеш, че ще ядеш бой, ще те шибат яко и ще лежиш ефективно тогава няма да правиш глупости. Отделно полицията трябва да се реформира и да и се дадат повече права. Така голяма част от подобни на тоя боклуци даже няма и да стигат до затвора, а ще ги пращат направо в екарисажите.

Не забравяй и Алгафарито дето медии и проститутките на Каскета премълчават ...

Предполагам, че под "арабски лайна" по-горе визира именно него

да ги съдят като възрастни сега тоя да му почне живота със един лек затвор за 1-2 години и да си знае... 12-ти клас са си 18 годишни...

Ние българите сме така - бием се, пребиваме се,колим се, еб.м се в г.за за назидание и отмъщение и на другия ден пак си пием заедно пиенето и сме приятели !

Да се направят доходите на родители на деца по-големи независимо семейство или разведени.... Да се върнат ценосттна система към семейство и добро въобще, а не любовници, пачаври и тоя ще плаща толкова издръжка а заплатата мизерна и никой не възпитава децата в нищо...ТЕ ВИЗДАТ ЧЕ ДА СИ ЛОШ Е ДОХОДНО И ВСЕКИ ТЕ УВАЖАВА... СБЪРКАНИ ЦЕННОСТИ ОТ НАЙ_ВИСОКО ПРОПАГАНДИРАНИ

Какво общо има дохода на семейството!! Възпитанието не е до пари, то е до акъл в главата, да не кажа,че тези с по-високите доходи и дебелите вратове техните деца са доста по-невъзпитани!

къде е боксьорчето ,кога ще ходи на училище? да не се страхува

Радвам се, че тая калпава българска семка близките десетилетия ще изчезне от лицето на земята :)

Българи има по целия свят. И следващите поколения, продължават да носят българското,и се гордеят с корените си. А, сега тази история с малоумната младеж с объркани ценности, е друг въпрос.

Важното е тази прекрасна територия да се засели с хора на които ДНК-то им не е увредено по рождение, пък тия къде кой се е разселил ми е все тая, те ще се претопят така или иначе.

България отдавна се превърна в страна на първобитни хора и дебили.. Евроатлантическите ценности и САЩ много спомогнаха за това.. Страна на маймунопитеци. Честито! Така и ще си отиде..

Щом са способни на такава жестокост, би трябвало да могат и да си носят и последствията. Това, че са непълнолетни не би трябвало да ги освобождава от отговорност. За побой, изнасилване, убийство и др. тежки престъпления трябва да понесат цялата тежест на закона.

в лошия комунизъм побойника щеше да яде бой до припадане и посиране от лошите милиционери. ако го повтори пак щеше да отиде например в Бойчиновци да му сцепят гъзягате. ако продължи и като голям в затвора да чука камъни. едно време имаше много престъпност но бързо отиваха в затвора и нямаше кой да им вниква в чувствата как се чувствали затворниците, на колко квадрата живеели и т.н. като правиш престъпление си получаваше заслуженото. единици бяха тия които избягваха правосъдието. само децата на най големите членове на партията имаха тази възможност. сега всеки с малко пари може да избяга от наказание. преди хората масово не си заключваха домовете и колите, децата ходеха с колелета през няколко ела да си играят и никой не мислеше че някой ще ги набие и ограби. когато имаше престъпление имаше и наказание. сега няма наказание. сега има условни присъди и бандити се разкарват на свобода с медицинско. мъж, 150 кг мусклуи който го съдят за изнасилване, отвличане, побой и т.н, изведнъж се оказва че има високо кръвно или трябва да се грижи за малкото си дете и не влиза в затвора защото има медицинско от София Мед. значи да бие не му пречи кръвното,а да стои в ареста му пречи.

Свали розовите очила. През комунизма си беше същото. Вярно, едно част бяха в ТВУ, обаче масата побойници си вилнееха и тогава.

освен ако не е син на някое партийно величие

В любимия ти комунизъм не си имал идея какво се случва странично от твоето село, защото не си имал как да се осведомиш!! Така че спрете да хвалите този комунизъм, защото хората са ходели в Белене заради това, че не са били на мнението на партията!!! Аман от боклуци бе

Сериозно трябва да се помисли за периодични психотестове на учениците, особено в пубертета. Нападателят, очевидно е психар, реакцията му на това, че някой почерпил някого сторта не са просто комплекси. Пак като не е пребил и момичето. Не зная дали въобще му е приятелка или просто я харесвал ,но и двата случая не е нормална реакцията. Ако има ум в главата си това момиче , трябва да го прати по дяволите веднага, ествено ако му е приятелка

Това ме връща назад във времето, когато и аз бях ученик. Имах съченик именно боксьор и търпях тормоза му годни наред. Никой не обръщаше внимание на поведението му и когато ми дойде до гуша, се оплаках. След този момент беше ад. Дано преодолее доколкото е възможно травмата момчето.

Щом вече и в елитните гимназии започнаха да се тупат....Очаквам скоро бой пред ректората на СУ в София :)..барем отсреща в бялата сграда да го види някой и да му светне ламБата и да направят нещо по темата. В щатите за такова нещо щяха да го осъдят на обезщетение 1 милион и щеше да плащат до девето коляно... Там затова директно се пуцат :)

То последно, отсреща в бялата сграда се бяха сбили ...

прекара 1 година в кафеза. природомат. гимназия Димитровград хаха ... Що ги не загризете тези училища на тези места

Ей неуки неграмотнико, като настигнеш акад Васил Гюзелев по книги и може да решаваш вече кои училища са за закриване.

Силиконовата долина, кво да ги правиш, маймуни. Тоя на състезание по бокс и ако не се върне без медал отива за боксова круша на мъжкия отбор по бокс, макар че нещо ми подсказва, че е използвано средство за концентрация на силата на удара

детска педагогическа стая едно време помагаха..

После в САЩ защо се стреляли... Учителите винаги пренебрегват тормозът!

Ама разбира се. Даже учителите са държали жертвата, докато възпитаният от интелигентни родители побойник го е налагал... Аман от малоумници...

Не трябва да подадът сигнал към Детска педагогическа стая. и от там психолози да се заемат и с двете деца.