Жертви и хиляди разрушени сгради при поройни дъждове в Сеул (снимки и видео)

Пътищата се превърнаха в реки, блокирайки движението и отнасяйки превозни средства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изгледах само едното видео. При цялата тази трагедия да сложиш парцалчето да " не умреш" е потресаващо. Особено когато човек беше повлечен от силната вода,но беше с маска напоена с мърсотия (на първото видео). Не може корейците да са такива дебили.

Корейците са на светлинни години от теб, простия панелен ганьовец.

защо да са? Е,не са.

Тук с мерките постигнаха за 2 години поне 68 хиляди починали. И сега бе изключително ниска смъртността. По давано по седмици с най-малките смъртности спрямо предни години и когато въвеждат мерки литва нагоре. Ковид мерки = смърт. А онзи ден се оплакваха от сушата тук в статия.

Горките хора.Красивият им,луксозен и изключително подреден град.Четох как възпитават децата си да обичат и пазят града си от малки.Господ им изсипал отгоре с кофата ужасно много,много дъжд.Природата е голяма сила,уви.

Корейците носят маски години преди пандемията.Основно на летища,гари и където има струпване на много хора.Понеже са милиони,да се заразиш от всевъзможни болести е много вероятно,така че те си знаят...

B-или, гледах едно американско риалити, в което показаха как живее обикновено семейство родители с порасналия им син в две стаи, нещо , пригодено за баня, в което се поливат с маркуч и изобщо ужасно. За тях си беше нормално и там посрещнаха още и снахата американка. Не знам къде си видяла този луксозен град, но едва ли ти ще живееш в лукс там

Да не би да си попаднал на местния "Сървайвър"? Поне тук в България, телевизионните риалити-та имат малко общо с риалитито.

Ало, Някой, трооле гнусен, И под статията за наводненията ли тръгна да си прокарваш жалката пропаганда? След като ковид мерки = смърт, защо в Ю Корея такъв феномен не се наблюдава цели две години? Защо? Ало, дира, защо триете бе? Да не би половината ви модератори да са колеги на Някой и да проявяват обикновена тролска солидарност?

По филмите им носещи маски са изключителна рядкост. Реално не знам. Носят срещу мръсен въздух в разни държави там и не е свързано с вируси.

Никой не е по-силен от природата! Хубаво е хората да внимаваме и да си пазим планетата. Четох нещо интересно - земята може без хората, но хората не могат без земята. В същото време ако мравките изчезнат ще се разруши цялата екосистема и живот. Така че независимо колко малки и нищожни изглеждат, са доста по-ценни за природата от нас. Ние сме гости на този свят и трябва да се отнасяме с уважение към заобикалящата ни среда. Сеул е твърде пренаселен, всичко живо от цяла Южна Корея на там се изнася. Дано да няма повече пострадали.