Руснак, осъден за 22 убийства, е обвинен за други 47

Иркутският областен съд продължи срока на арест на Михаил Попков от гр. Ангарск, който през 2015 г. е осъден на доживотен затвор за убийствата на 22 жени.

Обратно в новината

Коментари - Руснак, осъден за 22 убийства, е обвинен за други 47 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много руснаци наследяват ментални проблеми след 1917г

Че в православен фен на г-н Путин...

А като е убивал поне хранил ли се е с труповете от бедност? Защото рускинята баба Тамара убила 20 руснака но ги е сварила и изяла та не са отишли на вятъра..ха.ха.ха

Плевнелиев ти ли си?

Руските джуджета са най-големите джуджета. Руските серийни убийци също са най-големите. Но нито този, нито Чекатило могат да се мерят с грузинци като Джугашвили, Берия и Орджоникидзе. А иначе грузинският народ е като нашия - пие, пее и се весели. Но и ние също си имаме баш убийци - Гошо Тарабата, Премяната, Югов, Пръмов и т.н.

този сериен убиец е платен соросоид

Не мога да разбера, защо въобще спорите дали бил Руснак, Американец или Украинец, Такива изроди има навсякъде. В един руски документален филм, който може да си го намерите в тубата, ако имате нерви да го изгледате, в края му с заявява, че средно в Русия има 200 случая годишно на канибализъм от които се разкриват едва 1.% " link / watch?v=uv9ON69TwEI" . Не мислете че е по друг начин и в другите страни. Ненормалниците са един определен процент общото количество. Единствената разлика между тях е причината поради която започват.

И ние си имахме Жоро-павето!

Всъщност има доста повече, но това е друг въпрос. За толкова знаеш ;).

Е те това дори и двата трола, дето работят "антируска" "пропаганда" у отворен източник го знаят, докато си копират простотиите, ама "няма срамна работа", пък те са "трудолюбиви" Останалите просто ги прескачат, не са така възпитани като теб да спрат, да се учудят, да обяснят толкова елементарни неща. Иначе този е отключил психично заболяване, за каквото в социалните държави имаше стройна система за наблюдение, специализирани звена на здравеопазването и т.н и т.н., но в тази част на света "световната демокрация" тъкмо беше постигнала неочакван напредък със забитите от "демократизаторите" кирки в основата на държавата, наречени "перестройка", мерестройка, "реформи", и елцин, мелцин и останалите бая бяха раздрусали всичко, така че такива екземпляри да си останат демократично свободни в по-голяма степен отпреди "промените". Така е и у нас - всякакви диспансери, специализирани звена и цялото здравеопазване беше раздрусано така, че всички луди да тръгнат по улицата, без съответното медицинско наблюдение и мероприятия, та сега живеем в тая лудница... Разбиването на държавните структури, системи и ценности няма как да не се отрази на цялата система за сигурност в едно дотогава стабилно устройство

Не искам да те разочаровам, но ако гледаш Руската документална поредица "Следствие вели с Леонидом Каневским" щеше да знаеш, че такива и подобни убийства е имало винаги в Русия. Просто всичко се е покривало от НКВД и ГРУ.

Налага се да се извиня и да се коригирам. По долу съм написал,че норвежецът Брайвик е разстрелял 67 души. Не са толкова! Точната цифра е 77 души! Осъден е не на 20 години,а на 21 години затвор! Днес е влязъл в залата на съда на територията на затвора с костюм,връзка и добре поддържана брадичка. Влязъл е с фашистки поздрав,като в залата се явява за да протестира,че са нарушени човешките му права. Те това е! Ако можете,спете спокойно!

няма "национални" дефекти НАЦИЯТА е съвсем различно нещо, ако я бъркаш с народността (т.е. племенното, етническото, генетичното) МАЛКО СА ТИ ОБЪРКАНИ ПРЕДСТАВИТЕ или нарочно се правиш по форумите Нацията има връзка с други работи, но е дълго и безсмислено точно тук и сега да ги научаваш

знаем и специални тъпаци, пуснати по форумите за словесни извращения

да повярвам как е възможно да има толкова много коментари за този ..., хора осъзнайте се или потърсете специализирана помощ!!!

то това му е била целта - да се прочуе, да говорят за него. докога с подобни новини? няма ли читави хора у нас и по света? не знам...

до теб в трамвая също може да седи и гледа през прозореца един такъв; може и на друго място до теб; а и себе си, може и да не познаваш... има ги по всички краища на планетата, може и самия ти да превъртиш, без, естествено да имаш усещане, че именно ти си ненормалния, а не останалите не ти ли е интересна програмата, по която е написана човешката психика и как може да изпуши Жертвите на тоя, конкретно, всичките преди това са били опивани, изнасилвани, а после убивани с най-различни оръжия, понякога - с две три последователно Единствената му жертва, която не е изнасилена, не е била опита. Всички са били склонни към напълняване, т.е. гледал е да не са слабички, както и задължително да е било привечер и да са сами Има един стар филм "7" за подобен маниак (някои твърдят, че смятал, че "наказва" жертвите си, защото били "неморални"). И все пак - не много подобен. Този е бил сексуален маниак. Разкрили са го след като сам е спрял да изнасилва и убива, поради настъпила импотентност заради заболяване.

Чекатило е укропитек.

Глупав е бил ,че се е родил в Русия .В сауди араб никой не би го докоснал с пръст .А паметник биха му издигнали

А па жена си що не я е убил. щото е същата курва като нея пожарникар- милиционера Попков

Tozi e gordosta savetskoto obshestvo.Stalin izbi 20 000 000 ruski hora.Sigurno e chel negovite trudove.

Ей педераст недей да скверниш светлото име на Сталин .#00 млн е избил малоумен педераст.

я по-кротко бе сульо! Сатрапа Сталин ще ми хвали ..

Че е изрод,изрод е! Обаче сега внимание! Норвежеца Брайвик застреля с пушка с оптически мерник 67 души,като всичките му жертви са на възраст от 16 до 21 година!Докато норвежката полиция си вземе оръжието от касите и отиде до остров Рюген, "героят" въоръжен до зъби е разстрелвал младежите все едно са зайчета. Във всяка нормална държава господина щяха да го застрелят още при задържането. Ами,направил е опит за бягство! И всичко щеше да свърши! В Норвегия обаче,е осъден на 20 години затвор! Дори не до живот! При това норвежкия затвор е като хотел 3 звезди. Със санитарен възел,интернет,библиотека и прочие екстри. Ами,това е! Ха сега анализирайте това!

Щереф тоа само курви и проститутки като теб е трепал. Прочиствал е земята.

В дира е пуснато подобие на новина, която може да бъде разбрана погрешно. В отговор на "след като докажат достатъчно жертви за да събере за доживотна присъда могат да го вкарат в затвора да си ги лежи...." - изродът още след залавянето му е осъден до живот, но е решил да се прочуе още повече, бил убил още 60 жени, и затова са го прехвърлили в следствен изолатор, да дава показания и прочее, а присъдата доживотен не е отменена - просто се разследват останалите убийства (най-малкото къде е захвърлял жертвите, кои са те), затова го държат в изолатора, после влиза пак в затвора. Разбира се с доживотна. За да го открият са разпитали 30 хил. души и са го "изчислили" заради марката автомобил също. Като чета някои коментари ми призлява. Надявам се отговорих на въпроса защо го държат така - в камера при най-строг тъмничен режим - има смисъл да разследват до дупка. за какви пари може да става дума, алоу, той се е дегизирал като полицай, за да му имат доверие жертвите. Ако имаше смъртна присъда, отдавна да е изпълнена, просто никой да не се съмнява. И пак щяха да наскачат защитници на човешките права. Друго си е да си като Брейвик... Лежи в луксозна килия, гледа си ТV, има интернет и се мръщи, ако не му харесва храната - а е убил "само" 77 момчета и момичета... защо го държат така без да има смисъл после да си доказват колко са негови жертви..... и там правосъдието е безмозъчно... едни пари едни експертизи

Такава е разкриваемостта в Русия, особено в Сибир, човекът може без да иска да е прегазил една, но колегите му са способни да го накарат да си признае за всички убийства от вероломното нападение на фашистка Германия та до днес, така в полицията си изпълняват плана, днес там вече няма нито едно неразкрито убийство, районно управление ОТЛИЧНИК.

Това е част от ежедневието в Путинова Русия. Насилието е в кръвта на руснаците подсилено от това, че се намират под постоянната преса на тоталитарната държава. Прав е Обама,че иска да ги изолира от света. Да се надяваме, че руският агент Тръмп няма да успее.

А в САЩ изобщо няма масови убийци. Нито едни. Даже и смъртни присъди нямат. Само честност и добрина.

Кога ще пишете за пиндоските президенти, Например за Буш, или още се броят труповете на деца в Ирак?

прилича на брат близнак на Лавров

не е вярно, този е американец.

Може да се друсал с евроатлантическа лютеница.

тоя нещастен психар, един от милионите по света, влиза в ужасяващата статистика за видовете болести на човешката психика историята на световната криминалистика е пълна с такива, от всяка раса и край на планетата и показва единствено колко лесно се късат пружинките, бурмичките и колелцата из човешкия мозък това още веднъж поставя под съмнение дарвиновата теория за произхода и еволюцията - все по-правдоподобно изглежда човекът наистина да си има творец и само той да знае кое и как е програмирал и кое и как може да се бъгне

Голяма работа са руснаците - за един, двама, не се хвърлят на работа. Виж 40, 50, 60 души са друга работа. Не мога да си обясня, как могат да го допуснат - в един район еднин чове изчезва, втори, трети, десети. ... Разбира се накрая, че това са убийства, и да допуснеш 70 /СЕДЕМДЕСЕТ! / убийства! Това не са зайци или катерици! Нали тези хора имат близки, някой ги е търсил, питал е за тях! Необятна руска. ....!

намери си инфо по случая и си го изследвай по-тихичко не като си топиш парцаля в помия и го въртиш над главата си с друга цел, а не щото си любопитко и любознайко, който се интересува от случая Тоя се е бил намърдал в полицията и е участвал в "разследванията" на случаите до едно време. После са пратили опитен криминалист, който пръв е обърнал внимание върху него и на практика го е разкрил, но са почнали "преструктурирания" и човекът (опитния криминалист по серийните убийства) е бил уволнен заради "реформи" и съкращения

Фири

Най-гадната черта у руснака не е много по-различна от тази у американеца. Като представител на мощна империалиостическа държава он си мисли, че света му принадлежи по право, а сички други народи са некви тъпаци многу по-долку от него в скалата на развитието си. Това особенно дразни когато го гледаш че материално е като тебе или по-беден от тебе.

глупости айде стига с това - и едните, и другите... що за обобщения?!?! Хората, народите, държавите, човечеството... си имат история, които се състоят от факти. Обобщенията ти нямат никакъв смисъл, особено пък под тази конкретна новина за един болен от психическо заболяване човек, каквито има с милиони, разпръснати по цялата планета.

след като докажат достатъчно жертви за да събере за доживотна присъда могат да го вкарат в затвора да си ги лежи.... защо го държат така без да има смисъл после да си доказват колко са негови жертви..... и там правосъдието е безмозъчно... едни пари едни експертизи

Ще го помилват или ,ще му дадат лосиончик?!...

Фири

"Има нещо сбъркано в населението на Русия! Не знам от какво е, но нещо не са нормални там! Руснаците са алкохолици, а жените им супер леки! Това не е нормално! В никой друг народ това не е толкова поголовно сред населението! " Тва практически не е верно.Процента на алкохолиците е висок но и у Финландия или Швеция не е по-нисък, кучи студ нема слънце депресия. За леките жени тва е пълен мит.Българките са доста по-големи курви от рускините като процент.

какво го цитираш тоя отдолу да му клонираш тъпизмите?!?! има си бутон за реплики

Всъщност най-големите серийни убийци са хората с най-голяма власт в света. Разбира се те не попадат в такива класации.

Има нещо сбъркано в населението на Русия! Не знам от какво е, но нещо не са нормални там! Руснаците са алкохолици, а жените им супер леки! Това не е нормално! В никой друг народ това не е толкова поголовно сред населението!

жалък екземпляр си тръгнал да дава оценки и обобщения на 1/6 от света сбъркан ли си или просто с ниско IQ

Ти, тази 1/6 цял надник ли смяташ да заработиш? А смени малко точката, де!

Фири

Другата разлика между нас и тех е че там има такава работа като "контрактник" демек за определен срок отиваш в некви нечовешки условия в Сибир да бачкаш на некой обект за полезни изкопаеми или горива -живот във фургон или палатка практически извуън цивилизацията и то месеци наред. После с парите живееш като човек известно време в цивилизацията или си купуваш нещо. После пак в Сибир.

Нещата са съвсем прости: Психичните заболявания са изключително опасно и трудно явление - и за откриване, и за лечение, и за предпазване от него. Психарите често не се отличават по никакъв начин от останалите. Освен, по някога, с изобретателността им да се прикриват със средата, в която са се намърдали именно поради заболяването си, към която ги влече именно то, защото им дава свобода на действие. Напр. - педофилите често стават работници в училища, сексуалните маниаци могат да са избрали манастир, убийците - полицията и т.н. като месторабота. Такъв е бил и този, без да е напълно ясно защо именно 1998 г. му се е отключило заболяването. ПСИХИКАТА Е НАПЪЛНО НЕПРЕДВИДИМА ВСЕЛЕНА -много е страшна повредата на всякакви бурмички и колелца в мозъка. Ето защо всяка измислена "хуманност" към патологичните убийци, извършващи предумишлени убийства ще води само до по-лошо, сред като беше унищожена системата на социалните държави с всички, създадени в тях институции за наблюдение и контрол на подобни отклонения - диспансери, специализирани заведения и т.н.

Фири

Начи така иначе принципно положението е следното -в Москва, Петербург и още един два града заплатите са големи и живота е сносен, сравним със софето. Извън тех си е мамата ебало както и у нас в провинцията в повечето места.При тех е много разпространено пиянството бандюгите пипат много по грубо ма и полицията нема жал. Общо зето тва е. Присмел се куку на пипи че му по-дълго името. Средните заплати са еднакви и за двете страни.Тва е без секва фобия и филия.

Много си неграмотен бе,да те е.....ба в мислителя. Тъпак.....

В 2002 году газета Московский комсомолец опубликовала материал журналиста Марка Дейча под заголовком Убийца по средам. Это было первое печатное упоминание об ангарском маньяке, про которого прежде знали лишь правоохранительные органы (по долгу службы) и жители Ангарска (на основании слухов разной степени достоверности). Това малко напомня за съвременното медийно затъмнение относно престъпленията извършвани от мигранти или циганската престъпност. Русия на 90-те години е била идеална почва. Иначе прав е коментиралия "гешев" като забелязва тенденцията да не спират лошите и шокиращи новини. Някой паднал, ударил се, умрял - и хоп, на първа страница! Какъв е тоя садизъм? Навремето криминалната хроника беше на последна страница в пресата, не беше най-същественото нещо. Има ли полза читателят от такава информация? Каква е тя? Имайте малко милост... въпреки че Дир.бг е доста по-умерен от някои други издания.

"дядо", големи обобщения и заключения ти си един полит-, геополитпсихиатър направо Всъщност нещата са съвсем прости: Психичните заболявания са изключително опасно и трудно явление - и за откриване, и за лечение, и за предпазване от него. Психарите често не се отличават по никакъв начин от останалите. Освен, по някога, с изобретателността им да се прикриват именно със средата, в която са се намърдали баш поради заболяването си. Напр. - педофилите често стават работници в училища, сексуалните маниаци могат да са избрали манастир, убийците - полицията и т.н. като месторабота. Такъв е бил и този, без да е напълно ясно защо именно 1998 г. му се е отключило заболяването.

Тези хора са твърдо решени да не дадат положителна новина. Или комунизъм, или полярен студ, или радиация, или ще си самопотопят подводница, или ще играят казачок в самолет докато паднат, или ще си правят експерименти, докато взривят ядрена централа, или ще е изпонапият с лосион. ... Този, пък, стахановец - да надминел Чикатило! Откачена работа. На тези врагове не им трябват - сами се унищожават.

Да не са го измислили руснаците комунизма?! Стига клишета.

Още по - зле, тогава. Друг измисля тъпотията, а ти я прилагаш и разнасяш по света. Ако ти кажа да скочиш през балкона, ще скочиш ли? А те - бам, с главата напред!

що за екземпляр си говориш за страна, която е 1/6 от света какви обобщения си тръгнал да правиш и защо

Да те карам да четеш?

Фири

Повтарам си тезата, че в случая и престъпникът и следователите имат сметка да признае де що има убито в последните 20 години.За него по-зле нема как да стъане при 22 доказани убийства. За тех тва са награди понеже се плаща за изпълнен план и разкриваемост.

Това е потомък на моя сибирски бръснар.

Представяте ли си какво би представлявала милата ни родина, ако и ние бяхме 150 милиона, с тукашния ориенталски манталитет и балканско безумие!? Ами то затворите щяха да се пръскат по шевовете...

Е да де, да. Сега плюеш по България. А какво щяхте да сте вие ако бяхте колкото Китай? Ех опорни точки...

В Китай властта е ВЛАСТ, ако добре ме разбираш...

Англия е малка държава, но е сред водещите по брой на серийни убийци...

70 милиона на площ 2 пъти колкото българия много паплач на едно място бе джанъм, а и емигранти от всяка точка на гъза на географията...ти какво очакваш..

И сигурно убиват по не по 20, а по 40 години, нали?

"Вашата България да не е по-добре"; Казах ли ви, че това е една от опорките на копейкаджиите? Сега естествено идва другата опорка лично към мен: "Ти не си българин".

От 1994 година, до 2015-та?!?!?!?! Тоя бил голям "Ханибал Лектър" бе! Или толкова струва руската милиция?

Определено второто! Както и нашата, де!

Прочетете Дете 44 или я препоръчайте на други хора. Просто нямате идея или нямате никаква представа какво е чувството, когато срещнете сериен убиец. А аз съм срещал на два пъти бъдещи серийни убийци. Благодаря единствено на Господа Бога, че визираните от мен лица не ми посегнаха.

Най-после някой да бие Андрей Чикатило и Александър Пичушкин. Този е платен соросоид обаче. Иска да прецака имиджа на Бладистан. Или просто е прекалил с лосиона за баня

всякакви извратеняци се навъдиха. Има тука един >>> И предполагам не само той...

Ехааа!Руските часовници са най-бързите в света!

Фири

Всъщност имайте предвид, че там плащат на следователите според разкритите случаи. Подозирам сделка между дегенерата и неколко следователи - за него уж рекорд плюс некви облаги в затворническата колония. За тех награди понеже са разкрили сичко. Там още се рабпоти по план. Един русняк се оплакваше, че един път излезнал съвсем леко подпийнал от "корпоративка" (тим билдинг) и веднага го вкарали у изтрезвитела щот и полицаи и изтрезвитела печелат от това. Плюс това си платил и глоба и нощувката в изтрезвитела.

Фири

Ясни са доларовите опорни точки - Тоя убиец е действал по заповед на Путин и неговото лично ръководство с цел да надмине украинския рекорд на чикатило!

По-скоро: "Прехваленият путински рай е очевидно пълен балон"; "Само в Русия и някои бананови държави, серийните убийци действат безнаказано 20 години"; Кое не е вярно?

Самият Путин отдавна е надминал десет като Чикатило, но айде...

Много от световните лидери са психопати независимо от коя държава са.

Фири

В сравнение с Кайзер вилхелм, Хитлер, Сталин, Кенеди, никсън, Обама тоя е светец с тия предполагаеми 60 убийства от които голяма част могат да се окажат лъжа предвид че той просто нема кво да губи с 22 уж доказани.А забрайх и Брежнев ли беше там с Афганистана също и Путин с Украйната.

Ясни са копейкаджийските опорни точки: "Да ама в Амрика бият негрите"; "Вашата България да не е по-добре"; "Навсякъде стават такива неща"; Лъскайте имиджа на азиатската си, дивашка държава. Само фактът, че този е "творил" на воля цели 20 години, е достатъчен каква държава сте.

За кой са ясни? Най-големите сегашни русофоби са БКП-ДС номенклатура...

и сега вече си доволен. Само че в дир-а за Русия пускат подобни новини, за твоя радост, а пък копейкаджиите се кефят на американските тъпотии по висшите етажи на властта. Редуват хората новините , за да се кефят и едните и другите. Е тоя е изверг, какъвто има само в Русия - дивашка и варварска, а пък Тръмп, Обама, Хилъри и ЦРУ са цивилизационно постижение на най-велико ниво според твоите разбирания - НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА. Но не се пиши българин, по-добре е ЕДИН българин.

ДИР-ът ви е крив, че сте диваци и ви лъщят голите задници.

Започнал е 1994г. и е усъден чак 2015г. така ли?

"осъден" сори

ТОЗИ МАНИАК ПРОСТО Е ГОНИЛ РЕКОРДА НА ЧЕКАТИЛО.....ЕМИ УСПЯЛ Е ЗНАЧИ?!?.......СЕГА И ЗА НЕГО ЩЕ НАПРАВЯТ ФИЛМ, А КАТО УМРЕ ЩЕ МУ ИЗСЛЕДВАТ МОЗЪКА!