Коментари - Жената в Благоевград е застреляна от упор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато КОРУМПИРАНИЯТ съд дава пробация на рецидивисти, такива ще са ежедневните новини ! Заради КОРУПЦИЯТА в съдебната система, страдат нормалните граждани !

аз пък не мога да проумея как момичета, които знаят, че даден мъж е криминално проявен и съден, и то за изнасилване и побой, се съгласяват да имат нещо общо с такъв човек.

Просто нямат с КАКВО да проумеят. Чалгакултура, бате.

От женски акъл какво друго очакваш?

Снимката е от съдебната в Добрич?

Тоя май е решил да ограби тая фирма за кебапчета. Що не утрепа някой шеф на данъчно, на митницата или СЪдия ?? Хем ще разчисти лайната на Б. Борисов, хем ще вземе доста пари.

Соколета, изнасилвания, Мръсни Кебапчета ... Не знам, откъдето и да го погледна - мирише на някаква white-trash-цигано-наркомано-тъпанарска история!

Полицията наблюдава престъпността ... от далеч и безопасно... ако не участва де

Да не забравяме, че в съдебната система се изливат милиони от фондация "Америка против България", изливат се и от ОПГтата, като ЧЕЗ, Топлофикация, ГРОБСП, Веолия, ЧСИтата, банките. А иначе МИНИСТЪРЪТ изби десетки хиляди животни безпричинно този месец, без нито едно доказано заболяване!!!! Зашо пък някакви утребки да не избиват хора? Кое ще ги спре? Кандидат-тъщата що не си е носила оръжието? Мръсното Кебапче как го е охранявала без оръжие? От толкова мръсотия смърди чак до средиземноморието. Време е за Народен Съд.

И тези жени ли са си търсили сами участта? Нали така обичате да коментирате

Определено са си я търсили нищо не им пречи да се праскат с учител но трябва да е татуирана мутра от тия мръсните биячи с джиповете и тнт и да има доста дела

Имам питане: защо такива изроди като ги хванат веднъж и току- виж са на свобода съвсем скоро? Някой допуска, че ще се очовечат ли? Ами това не е някой, който е свил пакетче дъвки или шепа кламери! Това не е държава за живеене. Ако не си рецидивист, то си потенциална жертва.

В другите Европейски страни не е по различно за убийство получават по 5 години а рецидивисти на свобода колкото щеш Да не говорим че пандизите в Западна Европа са като санаториуми

Имам питане: защо такива изроди като ги хванат веднъж и току- виж са на свобода съвсем скоро? Някой допуска, че ще се очовечат ли? Ами това не е някой, който е свил пакетче дъвки или шепа кламери! Това не е държава за живеене. Ако не си рецидивист, то си потенциална жертва.

Жертвите да бъдат съдени по бърза процедура с максимално наказание, а младежът да бъде записан веднага в младежката организация на ГЕРБ или БСП. Такива кадри са нужни на партията! Съдията и прокурорът по делото да бъдат наградени с "бонус" за "правилното" Решение по делото! Полицаят също.

Иване, кажи си.

Казах!

Съдии, прокурори, адвокати - една клика, създала около себе си законова неприкосновеност, демонстрираща непрекъснато арогантно и презрително отношение към проблемите на хората.Всяко тяхно действие е алогично, всяко решение лишено от здрав разум, но пък добре платено от "когото трябва".

Браво бе, изнасилвачът не е прибран още при първия сигнал срещу него? Моята полиция ме пази, значи. Не че му е мястото тук, но "Мръсното /??? / кебапче"? ХЕИ как е дала разрешително? Кой ли изобщо би ял там?

отиваш в ню йорк, и започваш да работиш като просяк на улицата. още първия ден се спъваш в претъплано портмоне с долари. ритваш го и казваш "е.и му мама.а, няма да работя от първия ден я! "

Голяма комедия е нашата държава: Сериен изнасилвач, бияч и какъв ли още не си живее свободно... и убива жена, собственик на заведениза хранене с името (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ) "МРЪСНОТО Кебапче". Всички са психично болни и неадекватни... Боже помагай!

Наказанията за такива кретени трябва да са равни с престъпленията. Ако го бяха пребили и изнасилили брутално в районното или затвора сега може би нямаше да убие. Щото щеше да знае, че след това и той е пътник с еднопосочен билет за Свети Петър...

"Соколето е известен брутални пребивания и изнасилвания на жени."- от статията, обаче какво галено име само дали на този човек, който очевидно е на свобода "Жертвата е собственичка на заведение за бързо хранене "Мръсното кебапче"- от текста по горе

Соколче е от ф-к Пирин бе не четеш ли....."води ме в някоя квартална кръчма и минавай на червено.."-това е поколението .

"ГЛЕ'Й КАК СА ПРА'И " Ако ми попреееееееечиш ще те убиииииииииииия"

една песен имаше некаф сокол пиел... сигирно в това заведение е било

Пределно ясно е, че това повече не може да продължава! България всъщност ВЕЧЕ Е в извънредно положение, но то още не се признава и припознава от управляващите (което е понятно), НО И ОТ ЕС И ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ И СЛУЖБИ, и от Вашингтон, което вече е наистина много проблематично, защото ВСЯКО ЗАБАВЯНЕ КОСТВА НОВИ И НОВИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ И ПРОВАЛЕНИ СЪДБИ НА СИЛНО РЕДУЦИРАНИТЕ ПОРАДИ ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА БЪЛГАРИ В България!

битовата престъпност- любима тема на дирските тролове. изводът сигурно трябва да е лошо управление и слаба полиция. най-вероятно това е някаква нова психологическа партизанска тактика. резил.

Верно ли нема престъпност?! Цецо, ти ли си, бе?!

толкова е прозрачно, че чак е обидно- далеч не всички българи са потомци на рабфакаджии мецо, ти ли си?

Какъв е изводът - престъпниците се разхождат на воля, наркотици се продават на ученици, какво още. А случките за които така грижливо ни информират - са само логично следствие. Борете се с престъпността в корен господа. Стига лозунги за защита на "жените". До кога ще оправяме глупостите с 2 по-големи глупости 0 от сорта на конвенции да дащита на "жената"?

Блудство с 15-годишна и присъда пробация? Всички съдии и прокурори в тая държава са за Белене и Скравена.

Ако знаете какъв голям списък със съдии и вещи лица в Софийски Районен Съд сме събрали по делата на ОПГ Топлофикация+СРС, шапката ще ви падне от главата. Ще дойде времето, когати всички сегашни съдии ще бъдат осъдени и присъдите изпълнени! Скоро.

Когато кажат, че след 9 септември 1944 г. е избит елита на Нацията, не го вярвайте. Ето ей такива изроди са водени на разстрел за да живеят хората. А сега отбрана прослойка ГАДОВЕ живея за сметка на цял един НАРОД !!! Но нищо. Колелото се върти и историята се повтаря. Иде време РАЗДЕЛНО !!!

Оня с ножа ръгал защото може, този пребива, ограбва и убива защото може идилия. После обаче последствията на действията им всички данъкоплатци ги плащаме. Например онзи с ножа - най-малко операцията и грижите за наръганото момче са за наша сметка. После полицията да разследва, педагозите да говорят с него. Този втория не стига че у затвора е лежал на наш гръб, ами като излезнал що да не похарчи още някой лев за наша сметка. Ама ми писна. Затова сме бедни. Или осигуровките ми отиват за тези, които викат ти да не си българин да дупчиш билет като се качат в градски транспорт. А данъците ми отиват за 240 търтея, както и още една камара в управлението, все докарали държавата до това дередже и редовните престъпници. И цялата тази пасмина на мой гръб. После на пенсионерите им дават по 5лв увеличение за празниците. Сиреч това и мен ме чака при тези некадърници.

А вие плащаш ли си незаконното билетче от 1.60 лв и незаконната сградна инсталация на ОПГ ТоплофЪк? Плащай, наведи се, а утре напиши същото под следващото убийство. Лек Ден. Днес КС гледа Истанбулската Курвенция, може да ви огрее.

Не е зле да се прочистите от бесепарски тролове, само при вас виреят така бурно. В други форуми ще ги пръснат. Дори и за непредубеден посетител е ясно, че нещо н ее наред, след като на всеки втори му пречи демокрацията, а по времето на соца всичко е било мед и рози. Прекалявате, поразредете, че ставате за смях!

Много ти е демократично мисленето. Цензурата за която призовавате демократите, преди 89-та я нямаше! Някои помним!

Много жалък, та чак смешен трол си. Цялата ви демокрация се гради на цензура пропаганда! Точно от това се опитваха да ни предпазят преди 89та - от прозападната пропаганда, виждали са и са знаели какво ще се случи в България!

Престъпниците се разхождат между нас. В България няма справедливост.

нещо не разбрах, през 2016 бил осъден, сега сме 2018? Какво излежал си е присъдата или въобще никой не е решил да я изпълнява!!! Целото МВР трябва да бъде закрито незабавно!

Какво общо има МВР с големината на присъдата и нейното излежаване!?

Както казват нашите европедита козяци, това е демокрацията! Соколето си е извадил хилядарките, платил е на продажния ГРОБАРски съд, и не е лежал! Така става в днешна педократична България!

Винаги съм мразел америка, и най-много САЩ.

Тая жена кой я кара да се праска с мутри и престъпници и дъщеря и намери си някое нормално момче с малка заплата или безработен но нормален и ще си живееш

Toя едва ли е имал много голяма заплата, щом е откраднал колата на жената.

Мен ако питаш, колата е открадната, за да им направи мизерия, да не могат да си вършат работа, не е от немотия! И за да им покаже колко много може! Те и полицаите, като са го пускали е било със същите мотиви - и те да покажат, колко много могат!

Най-жалката съдебна система в Европа е Българската. В нея работят най-тъпите юристи в цяла Европа. И не само това. Половината са обработени от американски наместници, а другата от престъпници. Законите в България или не стават или не се прилагат, защото са преписвани от други закони, но от неграмотни депутати. Да не говорим, че в административното производство, често законите не се прилагат, а се прилагат наредби и указания. Глупост и наглост безгранична. Е това е българската държава.

с 2 думи Дебилистан....

и го караме на войната по пътищата и битови инциденти...

Затова се въоръжих, за всеки случай. И не разчитам на родната полиция. Виждате в братска вам "демократична" Америка какво става. А в демократична Европа. .... Та това е светлата демокрация "братя и сестри" или пък да не сме на прага на някаква война а родната полиция все още да спи.

Това не е държава, а територия на която се шири безнаказана престъпност! Гарантирано от ГЕРБ!

Чета разни въпроси от сорта на "каква е връзката на .. с този , защо изобщо е влязла във връзка с този..." Това ли са наистина важните въпроси?! Не са ли други: примерно защо този социопат и психар е получавал такива мижави присъди? Защо , особено след 2-ри рецидив, не се налагат по-дълги и строги присъди на подобни доказани и "утвърдени" вече престъпници? Извършва ли се изобщо някакво "превъзпитаване" на такива в затворите - каквато и философията на нашето правосъдие? Навременна и достатъчно бърза ли е намесата на правоохранителните органи - в случая МВР- в такива случаи, когато имаш повторяемост на престъпленията от едно и също ли е? Ей такива неща, драги ми "органи" и "отговорни институции", ни вълнуват, а не поредната кървава статистика колко пъти пребил, изнасилил и малтретирал, преди да стигне до убийство! Не са мни нужни задъхано-кървави репортажи от мястото на събитието... нужни са мерки такива сбития да стават все по-редки! А то всеки ден ...едно и също!

Ти не задаваш въпроси, а отговори, които вече са известни и на децата! Недей да забравяш, че начело на държавата е най-големият експерт точно по въпросите на престъпността и сигурността на Балканите, в Европа и света - Бойко Конграчулейшуна, Галеният от папите хаджия и супер успешен европредседател!

Извинявам се за допуснатите грешки, но наистина ми писна тази роля на нашите "правоохранителни и правораздавателни институции", която така удобно са си избрали - да ни информират напоително за случили се събития от престъпен характер! Да, инфото - добре, може и да задоволи първичните ни инстинкти, но вашата роля е друга, за друго ви плащаме!

Извинявайте, това е една наистина потресаващо ужасна история от най-дивия и примитивен край на родината - Пиринска Македония. Обаче, "Мръсното кебапче" като име на заведение ми развинти бушоните от смях, ха-ха-ха! Дир.бг, да на не сте допуснали грешка?? Ако не е грешка, историята придобива Дейвид-Линчевски очертания...

Eдва ли щеше да се стигне до това, ако дъщерята нямаше отношения с престъпника.

Че жените ги влече такива първосигнални "загадъчни" мутри, то все пак не оправдава действията на този! Само се чудя защо не са го кастрирали при първата присъда. Сега щеше да е по-благ!

ПОЛОВИНАТА МУТРИ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА- ДРУГИТЕ СА НА СВОБОДА ЗАЩИТЕНИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ

Само да попитам след като е имало побой и противозаконно отнемане на автомобил, след колко време полицията, прокуратура и съд се задействат? След летните отпуски ли? Помня как Борисов каза на ИТ инженерите да копаят картофи. Ама като гледам май от неговата гилдия са за копане на картофи. ИТ инженерите поне вършат работа! Не сме известни нито с полиция, нито със прокуратура, нито със съдебна система. Но с ИТ-тата сме известни. Така че Борисов ходи ти копай картофи заедно с МВР министъра и правосъдния министър!

Това ,че в България няма правосъдие знае всеки.Затова малкия престъпник/15г./,който наръга приятелчето си с нож казва"не ми пука от нищо"Ето това е Бг.правосъдието само висок бюджет,говорителки и едно голямо НИЩО.Това превърна България в Държава на беззаконието или накраткоДържава на мафията.

Е днес държавния апарат е впрегнат да ни обяснят защо е извършил тази си постъпка - имало извинение видиш ли. Сиреч да го оправдаят. Просто нямам думи!

Как така получаваш присъда през 2016г, а си на свобода в средата на 2018г???Или присъдата му е била 6 месеца условно??? Изобщо, кога най-сетне съдебната система в България ще започне да гледа сериозно на насилието над жени и ще започне да дава справедливи ефективни присъди на нещастниците, които си позволяват да малтретират, унижават и убиват жени???!!!!!

Мъже - може ?

"Как така получаваш присъда през 2016г, а си на свобода в средата на 2018г???" ========= Ами явно не е от най-опитните и успели престъпници, защото ако бе нямаше изобщо да лежи и отдавна щеше да е при останалите престъпници, които просто си плюха на петите и си заминаха кой където си пожелае по света. И не си е пуснал брада, за да стане невидим. Та затова се е позастоял толкова много в затвора... Да ти дам ли десетина или стотина примера?

Не знам бил ли си свидетел в процес? Аз съм бил. Съдията с такова умиление говореше на извършителя, чак се погнусих. А на потърпевшия дума не даваше да каже. От тогава аз съдебната система на България я зачеркнах!

Що само на жените? Ако си позволяват да малтретират, унижават и убиват мъже няма проблем, така ли?

В държавата на Бойко Борисов е така. Ако не ви харесва Т2 работи яко

Темата е бая налазена от хора които пишат колко зле било след 09.09.1944. Е, явно кой плаща за такива коментари, а info направо кърти мивки с ,, познанията,, си за този период от време. Ей затова всичко върви на кестерме, но такива като него-ея не искат да коментират ЗАЩО ПО ВРЕМЕТО СЛЕД 1944 НЯМАШЕ КРИМИНАЛИТЕТ?

Кой ти е казал, че няма бе, глупак?

Бе, не че е трябвало да я стреля като глиган, ама жена, собственик на ХРАНИТЕЛНО заведение наречено МРЪСНОТО кебапче, не е много интелктуално извисена от добитъка дето я е застрелял. Държавнота ни и съдебна власт пък е на по-ниско ниво и от двамата.

С неизменното си противообществено и античовешко поведение , такива изверги сами си произнасят присъдата - Трайно и окончателно отстраняване от досег с другите хора. Отказът от смъртното наказание е отказ да се изпълни постановената от самите престъпници присъда над самите тях.

A защо въобще дъщерята е била във взаимоотношения с тоя престъпник?

Тук въпросът ми е ,каква е връзката на и майката и дъщерята с този рецидивист?

Може да са го ползвали за бодигард/охранител на заведението чистото кебапче

по-вероятно е тъпкач на една от двете

по-вероятно е да е бил любовник на една от двете

Тоя мухляк живот си живее. Бие, изнасилва и лежи само некви дни и месеци. Рецидивист и пак на свобода. И сега ще му се размине

ДО ЖИВОТ ДА ЧУКА КАМЪНИ, ДА РАБОТИ ЗА ДЪРЖАВАТА... СТИГА С ГОДИНИ ДА ВЪРВЯТ ДЕЛА И НАКРАЯ НИЩО... АКО НЯМА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ, ТО НЕКА ДА Е ТЕЖЪК ФИЗИЧЕСКИ ТРУД, А НЕ Х РАНЕНИК...

"Алфа"самците са опасни, трябва да се внимава... Жена+акъл=¿

Никога няма да има страх от правосъдието и институциите в българия-дават по 5 до 15 г за убийства, за изнасилвания -условно, измислят си разни критерии да добро поведение и смекчаващи вината обстоятелства, за да минимизират годините за много тежки престъпления, а за дребни престъпления да не говорим-никой прокурор не повдига обвинение. Чувството за безнаказаност се тълкува от по - примитивните хора като възможност да са безпардонни в агресията си. Няма как без превенция да се създаде респект. Бългрите не разбират демокрацията като развитите европейци-тук има много елементарни хора, необразувани, дори висшето образование е лесно достъпно за неграмотни. Тук трябва много силна ръка превантивно, затова и все още се харесва Т.Живков, по чието време за убийство имаше смърт

Ами сравни като пример как властта се отнася - и като отношение и медийни изяви и внушения, към (ареста на) Иванчева и който и да е от заклетите престъпници и рецидивисти (на които като правило им пази и крие имената, лицата и пр...) и всеки може и сам да си направи изводите!

Съдебната реформа приключи стабилно и успешно. Сега разбрахте ли, че нищо няма смисъл без истински независима от политиците и олигарсите правораздавателна система? Мислете и гласувайте!

Все от някого ще е зависима. От кого?