17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИМа ли някой да казва истината в тая клоака или ... Кyр!

От оня етнос дето нямат осигуровки ли е пиянката?

Ами вие въобще правите ли разлика между автобусна и трамвайна спирка. По Мария Луиза никога не са минавали автобуси. Ама като всички сте дошли от село, откъде да ги знаете тези неща.

Излагаш се. И сега по М.Луиза има автобуси

Да не е била Др. Курнилова? Щот много лъже, де...

Много хубава фамилия.

Отново смешен(спешен) тел.112

Какво значение има ? Нали е пътека?

А ислямска държава поела ли е отговорност за случая?

Спокойно работим по всички версии. Ще изгледаме всички записите от всички камери. Очакваме сателитни снимки от САЩ, Китай и Русия. Във връзка с едната версия, че е блъсната от параход очакваме експертиза от БМФ. Ще отнеме само няколко години.

Ти си прайш ,,ташак с нас,, тука, ама в Перловската река да не вземе да изплува ...руска подводница, щото тогаваа...

И да изплува - няма страшно - пазете се да не ви блъсне и пресичайте само на обозначените за това места. Ако не се потопи пак се обадете на тел.112

Хубаво, ама как се е потрошила толкова зле - да не е скочила от трамвая в движение ?

такива женички, че е станал тупаник. щом имат записи от камери, то ще си покаже. пазете се от джебчийки и джебчийки там, мястото е класика в жанра.

"Две български гражданки бяха арестувани в МиланоДве български гражданки бяха арестувани в Милано."

при всички случаи тази женица е здравно-осигурена. при всички случаи, освен хилядите за лечението й се добавят доста пари за проверките кой я е "блъснал". но колко му е....всеки безделен пияница и безделен циганин трябва да бъде обгрижен подобаващо!

Пием от сабалям до ка има у дамаджаната ! За Жъмбасски може ,а за мене не ! Ай наздраве !

Дано само не пиеш вода! Абсолютно забранявам да пиеш вода! :-)

Ква водъ у Перник, ма.

Пияна, лъже на поразия. Да не би да става въпрос за някоя от висшето ръководството на бспто?

От висшето ръководство лъжат повече.

За всички вече е ясно ,че катастрофите в последните дни са умишлено причинени с цел да свалят правителството

ти не си всички

Напротив!...съм

Страната на лъжата, измамата и шменти капелите. Тука някой,ако ти каже добър ден трябва да гледаш къде е слънцето.Още по страшното е че е станало начин на препитание на голяма чат от населението.

Свободнооо....Маринов, чу ли, бе, дебил? Прекратявай акцията, фалшива тревога. Отбой!

васо ма, явно ти си тая с тежката черепномозъчна травма!

маринов поне е станал сутринта и се е изкъпал и си е измил зъбите, за да отиде на работа. а ти, бе, дебил, откога не си ставал от опикания си диван пред компа, откъдето пишеш простотии, хейтове и тролщини?!

Ей, мръсно, татуирано, слаботелесно наркоманче, кажи къде си , да дойда, да видиш дали съм се изкъпал. Боклук мръсен. Нещастник. Казвай бе, мърльо? Къде си, отворен? Майка ти нещастна. Клошар.

Може тя да е блъснала камиона. Пак лекарите са виновни!

Жената е била в нетрезво състояние, неадекватна, ама се е сетила да излъже, че е блъсната от кола, или камион, хаха ?!

Излъгала е след като е изтрезняла.

Тези новини ми напомнят, че трябва да си купя видеорегистратор за колата много скоро.... Веднъж ще ми потрябва, но ще се изплати 1000 кратно...

И аз се замислям сериозно по въпроса, щото може една такава , като тази подпийнала жена, да се опита, да излъже, че съм я блъснал?!

На там върви работата... Преди години ме отнесе кола на червено (и аз бях с кола), та докато дойде КАТ другия шофьор изведнъж си промени ''спомените''. Добре, че предвидливо събрах на 10 човека свидетели тел. номера и ги помолих, ако има нужда да дойдат пак при катастрофата. Оказахха се точни хора и се появиха, но можеше и да няма хора по това време...

Тежка черепно-мозъчна травма е много сериозна диагноза, докато съм чакал в Пирогов съм виждал хора с такава диагноза. Гледката не е приятна и се различава от спънал се пияница.

Тъпи драскачи , първо проверявайте и след това правихте сензации бе цървули.

Станахме импотентни от тези женски смрадливи боклуци...

Няма начин да е откарана с тежка черепна травма, а след това да е само със сътресение. В Пирогов работят лекари, не магьосници. Освен да са пияни, и да не могат да и поставят диагноза.

Целият район е осеян с камери и не е проблем да се проследи всичко. Това свидетелства за пореден път колко е неадекватно ведомството на МВР Мето.... Цял ден не могат да установят какво се е случило.

А от къде си сигурен, че случката се е случила точно в този район при положение, че пияндето дори не е сигурно?

При черепно-мозъчна травма е нормално да има следствия в усещанията за време и пространство. Започни с това, а не с изпития алкохол.

Това е интересно. А дали не е била блъсната от излитащ самолет? Или от мУтриса в метрото?

Тук е територията на неограничените възможности. Десетки хиляди тонове захар бяха измити от дъжд. Тефтерчето на Филип Златанов го "откраднаха" от колата на вещото лице, спряло на кръстовището за да пусне една вода.... В центъра на София построиха половин небостъргач без разрешително и редовни строителни книжа...

Пияна свиня