Жената, която опита да скочи от мост, била изоставена от мъжа си

Съпругът също бе на моста, от който тя се провеси, но отказа да говори с нея

Обратно в новината

Коментари - Жената, която опита да скочи от мост, била изоставена от мъжа си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми то с такъв фрик живеели се!

Незадоволена хистеричка. Айде да се мята.

Абе и нейната не е лесна.

като я е боляло постоянно главата и мъжа си е намерил някоя без болки в кратуната

Не е опитала да скочи, а да манипулира съпруга си да се върне при нея, със заплахи, че ще се самоубива. Аман от такива гадни, елементарни манипулаторки. Човекът явно е жертвата и доста е търпял, преди да се освободи от клещите на една ненормалница. Добре, че е издържал и на този тормоз, дано да му е за последно. А тази стара кифла да плати за "спасяването си", с което ангажира десетки хора, които биха могли в това време да помогнат на истински нуждаещ се човек.

Ми цял живот му готвиш чистиш и слугуваш накрая те изоставя и ти плаща издръжка 120 лева за да си купиш вода и тоалетна хартия докато прави креватна гимнастика с друга. Това в Америка няма да се случи защото издръжките са прилични. Тука е възмутително положението.

Luna0102

Може и да си прав, тези които искат наистина да скачат, не чакат да дойдат да ги спасят. Дали тя е манипулаторка или слабохарактерна- те си знаят.

Браво на психолога, не му е лека работата. Дано жената се съвземе и продължи напред, мъже бол.

В мечтаната от теб Америка, в случай, че жената печели повече и е по-имотна тя плаща издръжка. Това как ти се струва??

на магистралата за уважения ма овцо.там няма да те питат боли ли те главата

Защо показвате жената , що за шоу правите това е личен живот ..имайте малко етика.. Никой запомнете го никой не е застрахован..

бол

Беше представителка на малцинството ... Там височината е 3 метра, ако беше скочила нямаше да е голяма драма.

...кофти ще й е на женицата:)))))))))))))))))

Ако е като в Америка след развод с реални издръжки щеше да е друго. Ако си отдадеш целия живот на някои и му слугуваш и така нататък и изведнъж те изрита като мръсно коте? И ти даде 100 лева издръжка. Кво да си помисли жената пропиляла си времето. Изхвърлена и ненужна

лицерна че изсъъна у тая жега ма

Имаше 5 патрулки, пожарна, линейки и тн. И кой плаща .... НИЕ!

Тук пишат главно мъже, така че няма как да имаш много плюсове, ако беше обратното и на моста беше изоставеният мъж, щяхме да четем, че жена му е поредната к*рва.

Ами още повече че е от малцинството там няма издръжки. Употребена и изоставена. Разбирам я жената. Дано Господ е с нея.

Да бе, много знаеш ти какво я е боляло или не. Не ви ли е срам да се подигравате на такива сериозни случаи? Дано се възстанови жената и да попадне на свестен човек.

Издръжкатга е обида за силанта и независима жена.

Явно...

оня на магистралата ли

че то там 2-3 метра до водата има бе? и да скочи, най-много да си натърти задника... и като гледам, ми мяза да от братчедите май?

за матряла на боко и нинова,да се фъргат като са негодни

А обида била издръжката:) Ще се пукна от смях. Обида е да те впрегнат да работиш като вол за жълти стотинки и да забравиш че си жена и имаш право да си нежна. Силен и независим е волът. Жената има право да е жена.

Има право да е жена, но за своя сметка.

Колко ниска самооценка трябва да има една жена, за да тръгне да слага край на живота си, защото била изоставена? Или другият сценарий - държат мъжете си със заплаха, че няма да им дадат децата! Жена съм, но ми се повръща от подобни персони!

за една циганка по наште медии,ей медиите,ние храним тия боклуци и в същество и вас,така че не искаме сълзливи репортажчета за мангалите

Драматични съпруги в България - дал Господ. Никой не напуска съпруг/съпруга от хубаво. Не се знае на човека какво му е минало през главата с тази бръмчалка. Опитите за самоубийства с толкова много публика винаги са ми били малко съмнителни. По-скоро са опит за манипулация и търсене на внимание, отколкото истинско отчаяние. Да пази Господ, и не го казвам лековато, но човек който наистина е решил да сложи край на живота си не го прави на публично място и по начин по който не може да бъде спрян..

Мечтата на всяка пача - тя да вири краката, докато някой бунак работи за издръжката и. Няма да ви огрее скоро, а и лелеяната америка върви към пропастта.

Анонимен не познаваш законите. След развод по заможния плаща издръжка на другия. Не за друго е така за едното благодаря че 20 години ти е прал гащите и ти е сервирал топла вечеря. Човещинка.

Да не би да си бремена и за това да ти се повръща.

Ти от собствен опит ли плещищ всичките неща дето си написал?

Плаща издръжка на децата, не на другия.

Хм спрямо коментарите разбирам защо няма вече бракове в България. И още повече разбирам защо младите момичета си слагат силикон и излизат само с богати мъже.

Най-много да си счупи краката или главата, не е дълбоко.

ако наистина е ромлянка - аз не съм чувал тези някога да ги боли глава. А иначе жените като цяло са по-емоционални същества и лесно прещракват.

:) He cъм :)

По заможния е мъжът. Мърлата обикновено не работи нищо, а гащите ги пере пералнята. Храна се поръчва от уолмарта и се грее в микровълновата. На 10-тата година, пачата решава, че и е скучно с работохолика и намира нов тъпкач(и). Развежда се, прибира къщата и издръжката. Така стоят нещата последните 30 години, но няма да продължат още много - баламите и там са на свършвате.

Те винаги са излизали с богати и е*али с красиви. Нищо ново под слънцето.

Затова ти е толкова весело значи.

Защо последните 30 години? Преди по-различно ли беше?

Какво пък общо имат коментарите с браковете в България?

Само богатите плащат издръжките, за които дрънкаш. Много си умна няма що. Фъркаш из облаците само.

Не, но нямаше перални машини и готова храна и жените наистина трябваше да готвят и чистят. Освен това тогавашното общество анатемосваша разводите, а сега минават за "независими жени" (преди това се наричаха - паднали)

С една дума, не е била ебана, така ли?

Жените отдавна вече не търсят в мъжа "човека "и "човещината", а само и единствено интереса и парата.

То явно е имало за какво да си тръгне мъжът. Никой не иска да живее с психически нестабилен човек. Психически нестабилните мъже бият, а жените тормозят - в случая това си е чист психически тормоз. И заглавието на новината е баси идиотията - била изоставена - вие сериозно ли? Човекът с право си е тръгнал и с право не иска да говори с нея. Дано не се поддаде на натиска, защото бял ден няма да види.

Ти затова си сам. Като скот!