17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от страна на държавата относно граничните пунктове и инфраструктурата около тях..каквито са били преди 30 години същите са и сега.. Плюс нехайство на градската управа за контрол на трафика от камиони, които спират където си поискат без включени светлини комбинирано с джунглата стигнала до средата на пътното платно,което е отново свързано с същото.. Жалко за жертвите на този абсурд

Този участък е изключително опасен. На мен ми се случи същото и едва избенах сблъсък. Редовно се случва някой да не успее както в случая. Просто там има баир и шофьорите се засилват да го изкачат. Точно след върха, при започване на спускането спира опашката от ТИРове и няма никаква видимост. Редовно ТИРаджиите не пускат сигнализация, че са спрели да изчакват. За липсата на полиция ще замълча тактично. Спрели една патрулка пед една шатра на кръговото и симулират дейност! Очаквам още жертви в този участък за съжаление!

Ами значи за разстрел са началника на местния КАТ и шофьора на камиона. ИЗвън населено място е забранено да спира или паркира на платното за движение.

Оставайте ги да се избият по пътищата, изколят в училищата, изпотребят из болниците. И да я закриваме тая държава. Последният, който напуска, моля да изгаси осветлението. Няма кой да плаща повече сметките.

"Предполага се, че водачът на буса е заспал.." Едва ли! Току що е преминал през 2 кръгови кръстовища край Дунав мост. Не е предвидил опашката от тирове. Било е тъмно, и той е налетял на последният камион.

След всички усвоени милиарди по разни програми за транспорт, свързаност и т.н. няма изграден един елементарен паркинг за камиони на това възлово място! Там камионите спират на пътя да си чакат реда.

Едва ли. Идея си нямате колко безумни катастрофи стават по цял ден дето не влизат в новините. Тук край нас вчера стана поредната. 85 годишен старчок с две 80+ годишни бабички в голф от 1990-те. Залепил се зад камион без дистанция. Камиона бичи яко газ и тоя след него на 1 метър. И изведнъж камиона рязко намалява. На дядката и без това му се подава некролога от задния джоб, ама на 85 години седнал да кара кола. Кьорав, със забавени реакции, не вижда, не чува. Жив труп зад волана. И се шляпнал в камиона. Кой умрял, кой с изочупени кокали ... абе думи нямам.

Къде кръгови при Булмаркет бе мой?!!!

Идиоти, сър...

Знае ли се от къде е жертвата

Недопустимо е тежкотоварни камиони да спират за почивка на главен път и то без никакви предупредителни знаци за това. Това се случва ежедневно в района на Дунав мост, както по главния път Русе-Силистра, така и по международния път бул. България. Предполагам това е и причината за тежкия инцидент.

Ти виждаш ли къде точно е станала катастрофата?! Редовно се образуват упашки от чакащи тирове в тези участаци около Дунав мост .... били спрели за почивка тировете, как ти я роди главата тази глупост?! .... Няма инфраструктура за такъв трафик! Няма и отговорност от останалите участници в движението! Транзитния трафик на камиони отдавна трябваше да е качен на влакове - но нали трябва тази дейност да се даде на "правилните" хора ... да печели държавата, да са по-спокойни и безопастни пътищата, не е от значние!

Аз много добре виждам къде е станала катастрофата, май ти недовиждаш. Запази квалификациите за себе си. По снимките няма опашка от тежкотоварни автомобили, а и факта, че сблъсъкът е толкова сериозен, видно от снимките, доказва това, тъй като при шофиране около множество тежкотоварни автомобили не може да се развие висока скорост. Та ситуацията е следната: заспал тираджия на нерегламентирано за това място през тъмната част от денонощието, висока скорост на буса и резултатът е налице. Вината е на тираджията, а не по-малка такава е и на органите на реда, които позволяват спиране без отличителни знаци и спане на главен път.

Личи си колко си русенец! От Две могили или Николов в най-добрия случай! Все някой друг е виновен за собственото безхаберие! Този участък винаги е натоварен! Дали с опашки от тирове, дали с интензивен трафик от такива! Ще ти спре тир в дясното платно да нощува баш там ама друг път! На 2 км от ошаката на Дунав мост, дето така или иначе ще спи поне 10 часа! Ръцете ти имат ли връзка с мозъка докато ги пишат тия глупости?! Този бус да е смазан така е карал с над 100 на ограничение 60! Ти си разтягай селски лукуми колкото искаш!!!

Предвид начина ти на изразяване и обидните квалификации, мисля че всеки разумен човек може да си направи извода кой от двама ни е със селски манталитет и поведение. Хубав и ползотворен ден!

Тая мобилизация в Русия подлуди хората...

Как свърза мобилизацията в Русия с катастрофа на пътя Русе -Силистра ми е много интересно?

В момента за всички злини в БГ са виновни руснаците и четирите годишни времена!

Каналджии, милорд.

Това, да те убият на пътя някакви пияни и дрогирани в тая кочина, почва да става ежедневие, нещо нормално...няма институции, няма държава, няма никой. Просто статистика.