17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sad but true

Алооо дира, дайде адрес снимки...

EMES

С цигарата ляга и заспива, пожара от там се развива.

Ужас.Наистина няма контрол над нищо Гледат само да забогатяват от внесените стоки без да ги интересува за животите на хората.Преди четири години ми изгоря и съпруга и цялата къща.Спасиха ме в Пирогов след много операции.Дай боже да спасят и момчето.Хирурзите там са истински борещи се хора.дано извади и късмет.

През комунизма това не можеше да се случи. Тогава пожари бяха други.

Но тогава районните ПБЗН (Пожарна безопасност и защита на населението) си бяха на място и работеха, а сега напрегнато чакат да им свърши поредният (не)работен ден. Ден да мине, самун да замине. Истинските пожарникари са онези, които обокалят и предприемат превантивни мерки - издават противопожарни предписания и налагат глоби за неспазването им. Днес има артист-пожарникари - снимки да им правят и много вятър в масмедиите.

Внимавайте кви електроуреди купувате. Отварях китайска готварска печка на познат купена от известен мол, а вътре инсталацията с кабели за фурна и котлони 1.5 вместо да са 2.5 бяха нацяло стопени, оголени. Тва е престъпление ! Хладилници, които са правени в час по трудово и се палят както си работят. По магазините има контакти с пластмасови елементи, които при натоварване се разтичат, деформират и самозапалват. Щепсели от пластмаса, същата работа. Има много случаи и на телевизори да се палят. Най голям е риска с ел. печките за отопление, повечето от които не би трябвало да се внасят, заради реална опасност. Държавата е абдикирала от всичко и нищо не проверява. Няма контрол както за нехранителните стоки, така и за хранителните, които са пълни с химия, синтетика, ГМО и Палмово масло.

Ние държавата сега сме заети с априлската си изборна победа. И ковида сме впрегнали в служба на изборната ни победа. Като вземем април изборите, първо ковид-героите ще погребем с почести, после всичко ще оправим, споко. И контрола ще оправим, и вас ще оправим!