Самотна майка нахапана почти до смърт от две Дого Аржентино

38-годишна жена от монтанското село Сумер е била нападната и нахапана почти до смърт от две кучета от породата Дого Аржентино.

Обратно в новината

Коментари - Самотна майка нахапана почти до смърт от две Дого Аржентино | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, аман от разни празноглавци обожаващи кучетата - проумейте, на кучето работата му е лае и да хапе! То затова е куче, както и да го дресирате и да ми се радвате , то е животно!

На мен лично ми писна! Ако нещо подобно се случи на моята жена аз лично ще умъртвя собственика и кучетата за минута. След това ще се предам самоволно в полицията! Защото аз НЕ ВЯРВАМ на българският СЪД, Полиция, Прокуратура, Инстиуции! Ще взема правораздаването в собствени ръце, зашото на териториите просто ДЪРЖАВА няма!

Е аз ли да ви уча селяни - нахранете милите кученца! Филии напоени с антифриз, крехки пържолки с нещо приспиващо вътре... и кучкарите ще започнат да им слагат намордници!

мой съсед ме тероризира 24/7/345 с непрекъснат лай на псе за 5 лв. И държавата го пази!!!! ЕДно съседно семейство цялото си отиде - все с рак - от непрекъснатия лай на кученЦЕТО!!!!

2-годишно дете е в болница и лекарите се борят за живота му след поредната тежка катастрофа, станала на магистрала "Тракия" вчера. Какво става, бе, всеки ден жертви на пътя! Аман от такива като вас и от собственици като вас (в случая на кучета, като им утрепят кучетата, ще си вземат лъвове, като им всемат лъвовете, ще си вземат БМВ-та, като им вземат БМВ-тата, ще си вземат калашници)! Само смърт сеете! И сте като хлебарките, накрая само вие ще останете, да се трепете едни други!

В "държавата" България кучетата са по-важни от хората, поради което вторите са на изчезване.

Идиоти - на сметката ви се пишат вече три изядени жени, две изядени деца (циганчетата дори не броим!) и един професор. Това само за десетина години. Колко още искате да бъдат изядени от нас и колко още хиляди трябва да са ухапани, за да мирнете? Дали ще ви заболи и колко ще ви заболи, ако унищожим глутниците? Ще ви заболи ли толкова, колкото го е боляло професора? Най-накрая се чу - отвъд голямата лъжа, че смъртта на кучетата няма да помогне за проблема. Ще помогне - смърт и големи глоби за изхвърлено куче - това е навсякъде, където няма кучета. Просто е - вече ви го предложиха официално - ако до месец едно куче не бъде осиновено, то трябва да се приспива хуманно. Който обича кучета, да ги вземе всичките и да ги гледа на село, без да ги пуска отвъд двора си. Но кучета, които никой не иска, просто не бива да има. Те са заплаха - дори и само едно дете да ухапеха, в нормална страна щяха да ги приспят

Кучешкият терор е част от геноцидът над българите финансиран от запада. Заедно с войната по пътищата,циганския терор,мигрантския терор,закриване на армията,здравеопазването и правохранителните органи всичко водо до превръщането на една държава в територия командвана от чужди корпорации и агенти.

Институциите не реагират защото там влизат все връзкари които си мислят ,че трябва да останат до пенсия.Докато конкурсите в държавните институции не станат като в частните фирми няма да има полза от тях освен товар за данъкоплатците с високите им заплати на гърба на хората с минимални.

Институциите не реагират защото там влизат все връзкари които си мислят ,че трябва да останат до пенсия.Докато конкурсите в държавните институции не станат като в частните фирми няма да има полза от тях освен товар за данъкоплатците с високите им заплати на гърба на хората с минимални.

Собственикът да бъде осъден по бързата процедура ефективно и да лежи. Кучетата приспани веднага. Разследване кои органи са отказали съдействие на кметицата и веднага оставки плюс ефективни присъди. Ще видите как ще почнат да оказват съдействие, а собствениците на мръсни помияри ще започнат да им слагат намордници и да ги държат вързани.

icope@

Територия без правила, а не Държава. Всеки си прави, каквото си иска без да се съобразява със нищо и никого. Резултатите са налице. Колкото и да ми е тежко аз избрах терминал 2.

Курумпираните организации като "Четири лапи" "Кучелюб" да бъдат съдени за убийствата по тяхна вина. Заради тях не се вземат мерки срещу зверовете и биват изяждани хора. Докога ще търпим тези зверства.

Що за заглавие ??? Самотна майка, ако не беше самотна, кучето нямаше ли да я нахапе??? каква е разликата?????

Майната му на кучето и майната му на собственика.Кучето е животно, не е разумно - не носи отговорност.Собственика да речем е дебил.Случва се , дебили в българия колкото искаш, кой с куче-убиец, кой с бмв-бегачка.От тях също отърване няма. Да видим обаче как стана така, че многократни оплаквания и сигнали са оставени без последствия докато се стигне дотук.Някъде има един или няколко чиновника които са виновни за страданията на жената.Те са истинските виновници за тази ситуация.Докато такива не започнат да носят отговорност за работата си, нищо никога няма да се оправи не се заблуждавайте! Сладката държавна хранилка трябва да се заслужи с реална работа за гражданите, не с шуробаджанащина и не със свирки под бюрото на шефа.Който не става, махайте го и слагайте друг, мераклии бол.За заводите хора няма, ама за чиновници желаещи колкото искаш.

Точно така е. Но защо тази с кучето не е подала жалба. Също и някои др. хора, но в съда. Като почне да плаща през седмица глоби за по 500-1000 лв. заради кучетата, ще се замисли.

От коментарите може да се види колко са ви промити мозъците от комунизма. Никога няма да се впишем в европа ако мислите толкова елементарно. Само мъст и убийства са ви в главите. Сега пък срещу кучетата сте записали. Такива ли са опорките от масква.

Ми не я е ухапала хлебарка случайно жената.Кучета са я убили почти.И собственикът ,и кучетата за настаняване 2*2 в парцела извън селото.

Нещо се обиди на комунист а? Знаеш ли какъв е проблема. Всички путлерасти трябва да ви изселят в могучая.

миналата година по вина на собственика,немска овчарка захапа детенцето ми.минах през ада ,с тези собственици,няма толкова нагли хора.еее,решението бе взето от мъжа ми,публично му тегли куршума на кучето,въпреки,че куршума трябваше да бъде за собствениците!!!!

Кучетата не са виновни, виновен е тоя келеш, който не упражнява контрол при отглеждането им. Да понесе пълната отговорност за случилото се. Селото било препищяло от 3 години. Къде са властите питам аз? Санкции няма....От тоя народ нищо не става вече..., няма държава, няма институции...само париииииииии..., безгранична лакомия за материални неща..., няма ред, няма морал, няма справедливост, а то катафалката ремарке няма...Къде си мислят, че ще носят всичко материално не ми стига акъла...

Присъда за обезщетение от 1 милион лева за жената веднага! След катоплати сумата,собствениците на подобни кучета сами ще ходят с намордник! Веднага да плати героят-собственик!

Те, кучетата не са виновни че нрава им е зъл,виновен е стопанина и трябва да го заставят да заплати за нанесените от кучетата му престоя и лечението на жената до пълното възстановяване. Да бъде осъден да заплати обещетение за нанесени неимуществени дела.И мека най-накрая със закон се забрани отглеждането породи като дог,ротвайлер,питбул,доберман,дого аржентино и др. свирепи породи.

Кучетата убиват не само със зъби, но и с лай! Човешкото тяло има 600 процеса и всеки силен шум причинява микрострес и микронарушения в процеси. Това усеснява появата на рак, инсулт и инфаркти. Затова кучета няма в болниците, а само в концлагерите. Денонощното лаене намалява живота на българина. Но кой да мисли за тези "дреболии". Важното е чалгата да дъни.

Смърт и за кучетата, и за собственика! И забрана за гледане на домашни кучета, само водачи се разрешават! Аман!

Главният Кучкар на Републиката пречи да се направят читави закони срещу кучетата и да се прилагат!!! Колко хора умряха и пострадаха заради неговото хоби. Оставка!!!!!!!

Смърт и на кучетата, и на кучкарите!

По тази логика смърт и на всички, които карат коли. Колко са жертвите от последните две седмица от автомобилни катастрофи? Проблемът не е в кучетата, проблемът е в стопаните и тяхната безотговорност.

Затвор за тези които не са си свършили работа /кмет, полиция, общински работници/ заедно със собственика на кучетата, който заслужава да бъде линчуван от всички хора в селото

До кога господа управляващи?

ако не беше самотма маика изобщо нямаше да я нахапят нали бе промиваща мозаци машино

не, ако не беше самотна майка, мъжът и можеше да реши проблема на селото, а сега всичко ще си остане както е...

Писка ми от разни пу миаро-собственици, които си разхождат "любимците" без намордник. Пробвайте в някоя нормална държава да го направите и вижте какво ще ви се случи!

За всичко са виновни депутатите. Да вземат да оправят законите в тази държава. Толкова случай има с тези кучета, а те чакат.

Доказано е, че тези кучета са селектирани да убиват. Две от тези кучета хващат дивото прасе и го убиват съвсем спокойно, какво остана за човек. Трябва да се отнемат и да се умъртвят, а породата, като цяло да бъде забранена в България.

Кучетата не са виновни, кучетата хапят само лошите хора, тя е била лош човек и затова са я нахапали! За кучетата - телешка пържола, че са ни отървали от такъв лош човек, а нея да я съдят за увреждане на психиката на милите кученца...

Айде кучкарите давайте .....

Хайде сега този да го съдят за умишлено причиняване на тежки телесни повреди!

В гр. София, ж.к. Връбница 2, дворът на 61 ОУ, има един мъж дето си разхожда Дого Аржентиното ДОКАТО ДЕЦАТА СА НА УЧИЛИЩЕ!!!!!! Твърди, че кучето му било кротко?!?!?!? Кротко, не кротко - не може! Не може такива кучета да се разхождат в училищни дворове, камо ли докато децата са на училище!

Да ги осиновят ! Нахапаната да я осъдят за агресия !

Айде пак!!! Кога хората ще проумеят,че някои кучета не са за всеки и че трябва голяма част от собствениците да приемат факта,че не са способни да гледат едри породи? Макар,че по мои наблюдения и дребните не са по възможносттите на повечето хора . И да! Не говоря за финансови възможностти, а за личностни качества, познания и умения!

Всъщност проблем с кучетата е въпрос на усвояване на средства. Мои познати с домашни кучета от опасните породи , ги разхождат из трада. Станах очевидец как един бултериер разхождан на каишка от жена захапа сетер пуснат свободно от собственика му. Когато попитах жената защо не го разхожда с намордник тя отговори , че бездомните кучета нямат намордници. Всъщност проблем са глутниците бездомни кучета , които се пускат непрекъснато от организации отговорни за това да няма кучета по улиците. Всичко се свежда до липсата на морал и чувството за безнаказаност.

Абе за правата на жендарите ни надуха главите а с едни прости убийци кучкари не могат да се справят. Добичетата им изпонаядоха де що жени и деца и нищо..щяло да има разследване?!? Абе да го прибират оня кавал дето ги обучава за убийци и ги държи отвързани за десетина години и да приключват иначе ще почне саморазправа! Не че на властта и дреме като се самоизбива електората ама така е в цървуландия управлявана от мафиоти..

Права сте, но ви препоръчвам малко повече спокойствие. Емоциите не водят до добро решение, въпреки, че са характерни за пола Ви.

Поредното доказателство, че държава и управление няма. Подобни са ситуациите навсякъде. Особено в столицата София, където е председателството на ЕС. Вижте вечер между 21 и 23часа как се разхождат свободно различни опасни кучета. Кметицата Фандъкова нищо не прави от както е поела мандата. Примитивизъм в управлението от начало до край!!!

бързо тичай в съда, което е трябвало вече да направиш. Заведи дело за щетите от името на майката, настоявай за затвор. Ти си властта, ало, не си минувачката от квартала. Държавата не работи, защото точно държавните служители не работят.

Хората в селото изобщо да не чакат държавно решение, а тихом мълком да застрелят кучетата.

Защо само кучетата? По-голямата част от вината има изродът , който ги отлежда и ги е озлобил и направил агресивни. Коленцата и ръчичките му трябва да бъдат строшени. Мръсно копеле.

Не по-голяма част, а изцяло вината е на ЧОВЕКА, постъпил безотговорно и нахално даже. ЗАТВОР за него. Били подавани сигнали за тези кучета! КОЙ НЕ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА СЕГА? Само искам да отбележа, че имам куче и обичам много тези животни, но това което се случва НАХАПАНИ ХОРА ОТ ДОМАШНИ КУЧЕТА Е НЕДОПУСТИМО! ЗАТВОР за човека собственик и УВОЛНЕНИЯ за служителите, които не са реагирали на сигналите.

нема ли у туй село ловджии с пушки?

Интересна страна с изостанало мислене -само кучетата са виновни

На кого му пука за нормалните българи? Ако е за "евроценности" и конституцията ща поправят за нула време, ако е за "простите" българии не си мърдат пръста. Явно българи не трябват.

как кмета да приложи закона като няма такъв а вярвам че ще го наложи защото е в едно село с другите маимуни , които могат да се притивопоставят на кучкаря парцалеф

страната на аватарите ...........дали пише в закона ако не се грижи за животното дори и по неговата безопасност пряка косвена и на останалите ще се отнема принудително ??????? никои неправи нощо за нищо некадърници

И отново Никаква реакция от държавата. Браво!

Съд за непредумишлено убийство на кучкаря. Псетата - унищожени. Съд и за "безсилните" полицаи