17-11-2017 20-11-2018

Коментари

400 млн. в Китай вече са под карантина. Правете си изводите.

това е много опасно и само глупазите го подзеняват

така пълзи и идва към нас зараде шибаните китайци а нашта райничща доктор в инф на мврболниза се хилеше като поча по тв като я питаха опасен ли е за българите кжронавир

А те питали ли са я откъде идва?

Един мой приятел работи на летище София. Отговорът му, когато го питам дали е с маска за лице, е: Това е толкова далеч и ако има нещо, те ще ни кажат. Знам, че е грубо, но: Глупавите хора са опасни за всеки около тях ....

Толкова е здравната култура на българите. Хората по света като има най- нормален грип и слагат маски по метра, автобуси, училища. Тука всеки тъпче антибиотици и сиропи след като се разболее. Въпреки че медиите тръбят грипът идва! и тн простотии. Хората казват превенцията е по- добро от лекарството, ама българинът акъл не иска, той е компетентен по всички въпроси.

Маските не помагат

този път щатски, е със заразени на борда, под карантина. заразените са извозени в близката им военна база. в САЩ. така че гаранции няма. случва се навсякъде.

Затова трябва да се попълват декларации както когато кацаш в Щатите и Канада, когато идваш от чужбина и да пишеш с кои авиолинии си пътувал. Така си носиш наказателна отговорност ако си излъгал!

Заради такива малоумници полетите от Китай за Европа отдавна трябваше да са спрени. И никой да не припарва тук.

То и на Илиянци половината се върнаха от Китай и не казаха, че са били там, но тук така или иначе няма кой да ги диагностицира, в бг болниците нямат идея за какво става въпрос.

Защо не е казала, че идва от Китай, защо?!

Тайна чайна.