Съдят мъж, убил възрастна жена заради отказан секс

Окръжната прокуратура на Русе внесе в съда обвинителен акт срещу извършител на убийството на 68-годишна жена.

Обратно в новината

Коментари - Съдят мъж, убил възрастна жена заради отказан секс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре де, какъв е смисъла да пишете инициали? Тамошните хора знаят за кого става дума, а пък ние така и не ги познаваме и утре ще ги забравим. Голямо Враново колко да е голямо - да няма 50-100 хиляди жители? Да няма 1000 Райме-та на 68 години, починали миналата пролет и 2000 Джеляловци на 66, които ги е арестувала полицията?

турски изрод

Това означава, че си е осигурил да го хрантутим на топло до края на живота му.

68-годишна жена не е редно да бъде наричана възрастна, освен това колко пари потрошили до процес още не са стигнали и с тая скорост не се нае дали той ще доживее до съд

Е пък баш възрастна си е ...

просто не пущайте чужди хора в къщата си

Извършителят не е носил оръжие, т.е. ако жената го беше ударила с мотиката и го беше убила, никой нямаше да й признае "Самозащита"... Излиза, че навременната защита е по-добра тактика, за да останеш жив.

В корана жените могат да убиват. Ето ви нагледно приложена турско-мюсюлманска ситуация по нашите ширини....

Направил го е, защото се е почувствал недосегаем! А това е защото няма подписана ИК! Ако имаше - даже нямаше и да се замисли, защото ИК гарантира неслучването на подобни престъпления! И...на всякакви други, предимно свързани с насилие над жени и домашно насилие!

Глупак , Джелял Ю не чувал за ИК ! В корана пише друго че жената е след коня и кучето !

Абе, Фройд-е, не схващаш ли иронията на Джендър-а? Как може да нямаш грам чувство за хумор? Ужасссс.....

Джелял Ю е нямал кон и куче,ако си беше поискал от Mелиха щеше да му даде и да остане жива

Мръсник !Пълен !Мислил е,че няма да го открият този бандит.

Какво нещо са , европейските ''ценности'' и американската ''демокрация''!

Едно от Основното Обещание на Патриотите беше " Борбата с Циганската Престъпност " !!!

За отнемане на живот, трябва или наказание което гарантирано ще промени извършителя (такова до ден днешен не е открито) или смърт. Толупите които пишат законите не го осъзнават, защото са с по 20 човека охрана и на тях такова нещо не може да им се случи. Затова са и смешните наказания. Но всичко това е временно, ще има промени, но няма да тръгнат от България.

Точно това, указаните от теб толупи го осъзнават много добре. И тъй като всичките от тях имат доходоностни практики в областта на алъш-вериша с престъпления и наказания, създават подходящи условия те да процъфтявят. Щото на един обесен или застрелян, какъв хонорар да му искаш?

Това са културни особености на етноса, не подлежат на съд и присъда...

Ей, това с възрастта явно мъжете губят способността си да свалят каки... Жалко! А сега и на двамата можеше да им е по-весело, и не толкова самотно...

сега психиатрите ще го изкарат луд и да ви сера на законите и прокурорите продажни

Джелял Ю. Какво Общо има с хората ? И в затвора трябва да го гледат като човек !

а бе кво го съдят тоя бе,направо като арабите,на площада и на дръвника,отсичат му главата и готово,явно арабите са по глупави от нашия съд и прокуратура та колят и бесят наркотрафиканти,изнасолвачи и тем подобна сволоч,един път с манарата и другите да си знаят

В грешка си ! Прекалено хуманни ги изкара арабите ! Първо го завързват гол на един кол на площада и му намазват онази работа с мед и слагат един отворен кошер с пчели пред него . После го замерят с камъни докато издъхне .