Жена почина на улицата в Казанлък, докато чака линейка (видео 18+)

Според очевидци екипът на Спешна помощ е пристигнал след 20 минути

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ехооо, Ботокса, нали здравеопазването ни е на ниво, а??? Некадърник герберастки!

Що да е некадърен Ботокса?! Не е некадърен, я как си уреди живота, по всички правила на съвременното общество. Такива като него кадърни са доста и деца пръкват. Ето, днес направих забележка на едни дечица в парка, които чупеха клон на вековно дърво в парка пред очите на учителката им. Те ми отговориха, че се забавляват и нямам право да им преча. Така ще е. В един прекрасен ден ще останат само умно-красиви и оправни като Ботокса и техните изчадия и ще започнат да се самоизяждат, защото са способни единствено на това.

Спешна помощ в гр.Казанлък е под всякаква критика налагало ми се е един път да го посетя и персоналът им са безкрупулни,нагли,алчни .Нямат никакво съчувствие към нуждаещият се от помощ човек.Бъзикат се със хората.

В цяла България е така. Сигурно ще да е от перфектната организация на работата от мазника Ангелов.

Стига бе! Обикновено линейките пристигат за 2 минути и 18 секунди!

Тъжно, но факт : Ако не си с Ковид - спукана ти е работата.

И с ковид, и без, с тази здравна система на всички ни е спукана работата...

Сякаш на тези с ковида, дето ги надуват с вентилатор не им е спукана работата!

много требва да си изпаднал като журналист да пуснеш такова видео тук... На въпросния индивид му пожелавам да се гръмне, за какво я работи тая работа като не става за нея

Някой да те е насилил да го гледаш!

БГ перверзието няма граници - умиращи, берящи души - всички са за показ в името на публиката и начесването на психопатичната обремененост на БГ с драми, тегавини и прочие. Откачен и извратен народ...

Нужно ли е видеото? Етично ли е от журналистическа гледна точка да се публикуват последните минути от живота на някой така, че семейството му да трябва да ги гледа? Уважаеми редактори, причинявате ненужна болка на близките на починалата. На ваше място винаги бих се замислял преди да публикувам такъв видео или днимкив материал. Етиката, човечността, моралът и критичното мислене отличават истински добрите журналисти от лешоядите, използващи такива болката и страданието да генерират трафик.

Каква джипка , бе толуп болшевишки.По твоята мисъл не беше ли по -добре ферарито на Славчо да дойде.? Аман от простаци,като тебе.

Ей, страшна пасмина са това хората. Уж сме на върха на еволюцията, но едновременно с това сме и най-големия боклук на тая земя. Гледаш някой паднал, лежи, умира и какво правиш - вадиш телефона, почваш да снимаш, качваш видеото някъде, да може и други да разберат как някой някъде умира... Ало, снимащия, спиш ли добре?

Тия, дето го пускат и се мъчат да правят новина от това, са още по-зле.

Да беха викнАли жипката.. жипки има бая..

Спиридоне, Спиридоне.....Жалко човече си.

Не ни дреме за душевните напъни на руслямските терористи по българските форуми.

За Казанлък?

Като дойдат Ф-ките сичко ше си е точно!

вместо да снимаш, отиди да правиш сърдечен масаж и дишане уста в уста!!!!

Не виждаш ли, че е умряла бе! И снимача ти рече, че е умряла. Какъв масаж, кво обдухване, кви пет лева!

Тиквите и Патриотите нали купиха самолети с нашите пари. Самолета вървял по бързо от линейката и затова ще се ползват по спешност..за в бъдеще

Ама вие, какво искате бе, другари? 20 минути, даже са нищо време в тая ковидиотска пландсемия. Докато се дезинфекцират, докато си облекат скафандрите, докато си прочетат свещения молитвеник с ковид-мантрите, докато излезе писиара, и той охлюва се шмугна в храстите! Аз даже се чудя, как изобщо са приели обаждането за "най-обикновен" и еретичен инфаркт или инсулт, те тия "неразположения" вече не съществуват, не са и по канона!

е силен, ще действа още дъъъълги годинки. Mark My words!

Да идва новото правителство да се оправят нещата!

ке тегли 10 милярда и ке изчезне заедно с парите :))))

Да идва новото, че да започва да съди старото правителство, щото старото ни вкара в тоя пандемичен филм. и щаба да осъди - най-малкото - за планирано дебилизиране на народа или вредителство към човечеството!

Никой никого няма да осъди. Просто поредните на хранилката и това е.

Едно време, когато на някой му прилошееше, хората хукваха да помагат с каквото могат. Днес, на някой като му прилошее и всички вадят телефоните да снимат. Честита демокрация! Постигнахме я. И банани на корем за всички...

Банани и в Африка няма на корем за всички!

За най-голямо съжаление за миналата година вноса на банани е 53 000 тона, а на домати (да домати) е 83 000 тона ...... До там стигнахме. :(

Както беше казала Мария Антоанета-като няма банани, да ядат домати

Всички ни завиждат и ни питат за българския модел!

вноска за здравно осигуряване в германия е около 200 евро! 20 пъти по-висока от тази тук!!!!

Както и заплатата !

Сметни 8% от 5000 лв колко е и ще разбереш всвки месец колко ми удържат за неработеща здравна система

Тук минималната здравна осигуровка е от самоосигуряващите се безработни и е около 25 лева. И това е още по-малко отколкото си посочил като разлика в пъти. А тия, дето казват за голямата заплата в Германия, да съпоставят за двете държави минималната заплата и минималната здравна вноска и пак ще се види, че тук още поне това ни е доста по-евтино.

Както казват старите доктори: "В такива случаи и господ да беше пристигнал пак нищо не е можело да се направи." Когато си с кръвно 200-260, наднормено тегло и диабет си ходещ пътник, а бърза помощ и с хеликоптер да дойде все е тая.

В спешната медицина има термин "златен час". Ако човек не може да оцелее сам 1 час, никоя линейка или лекар не могат да го спасят. Дори да бяха дошли на първата минута след първото позвъняване, когато на човек му дойде времето, за нещастие нищо не може да се направи. (Не коментирам задавяне, гълтане на езика, какъвто не е случая). Друг е въпросът, че профилактиката в България е мръсна дума. Някои заболявания могат да се открият преди човека да е припаднал стига да се преглеждаш редовно.

Какво ще му открият, как ще го лекуват и дали няма да го пратят още по-бързо в небитието. Та, пак опираме до - всичко е Божа работа! И до хигиена на живот, но дори да имаш добра хигиена на живот, не си застрахован от инциденти и злополуки.

Стига с тази профилактика! По здравни пътеки НЯМА опция за ПРОФИЛАКТИКА! Отивам при доктора си и за да си направя профилактика той задължително изписва някакво заболяване, което да бъде профилактирано иначе ако само ей тъй си решил да си следиш някоя система, орган или нещо няма да ти дадат направление на което на листа да е изписано профилактика!

Късметлии са в Казанлък. В София покрай "корона кризата" линейката идва след осем часа, в пряк смисъл.

От Казанлък до Стара Загора се стига за 20 мин.Пеша от Бърза помощ до центъра10 минути.....

С това ненужно на много места еднопосочно движение ...

Абе тука нема ли министър в оставка да му се иска оставката?

Половин година дезинформация предизборна, че няма ковид, че щаба все нещо не прави както трябва, че маските ще ти докарат акне , че ваксините били лоши и т.н. Това е резултата - хората плащат с живота и здравето си. Защото за да не идват линейки значи има претоварване на системата.

тъп, по-тъп, най-тъп педераст кух

Възпитание? Жалко.

с този ковид вече. Аман от телевизионни доктори.

Агент-провокатор. Нищо повече.

Хората умират по различни причини, но шашкъните си умират предимно от страх!

Тъжна картина. Мрем си по стълбища, сега и на тротоара. Иде време Милен да ни завиди. Ние, суверена! Това не е било 13,5 века!Войни са се водили и пак е имало напредък, икономика, търговия, човещина.

Ако не сте разбрали - има пандемия - световна. В цял свят е така. Здравните системи са претоварени.

не е сигурно да има,но човешката простотия и постоянното гледане на телевизор са сигурни.

Даммм, има пандемия от ... ковидиотизъм!

жълто имали тея тук са най отгоре ДВГНЧ дирлайнарници

Нали нямахме проблеми със здравеопазването?? То излиза че и спешните случай умират по улиците без екип на Спешна Помощ

Проблема е, че докторята са масово неграмотни и не знаят как да стигнат до центъра на Казанлък. Иначе искат да взимат по 10 лв., ама са прости.

Ти като си грамотен стани ти доктор. Пеерас.

Пият, много пият и не им пука. Пият, за да не им пука. Има и изключения, но правилото е в сила. И не е само в Казанлък. Пиян на смяна съвсем не е необичайна картинка. Така и оперират често. В случая 20 мин. не са толкова много и по-рано да бяха дошли - все тая!

Мне, проблем е като ти удържат 8% от 5к всеки месец и не разполагаш с правото си на здравеопазване, докато други играят кечек по ковид отделенията.

Проблемът е, че ни задължават да ги даваме тези 8% и се предполага, че се дават на полза роду и на грамотни хора, а не на крадци и серийни убийци.

давайте още и още пари на частни сегии за здраве над 500 часници са.. някой да е чул да ваксинират, да лекуват вируса?

Чиба оттука

Лек и светъл да е пътят на жената. Ама може ли да качвате видео? Не съм го гледала и не мисля да го гледам, но това е твърде гнусна степен на воайорство.

А да коментираш, без да знеш какво и за какво приказваш, какво е ?!

Ама преди има няма 20 години бяха уволнили и осъдили новинарски екип, който показа видео на човешка смърт в национален ефир...

Ами прочетох новината - нея коментирам. Ето това е. Не зная какво има на видеото, ама това 18+ едва ли е защото има порно на него.