Жена почина на метростанция "Западен парк"

Причините за смъртта на 54-годишната жена ще бъдат изяснени при аутопсията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

София колабира и с Метро.

Йордано, ходи си!

Хората мрът по улиците и причнианата е че нямаме здравеопазване. Майките на децата с увреждания показаха как трябва да се протестира и да си търсиш правата, повече така неможе. Бог да я прости жената.

Бъркаш, само града се казва така, цяла България е вече там, така че, 3 милиона няма как нормално да се поберат и да не започнат да мрат!!!!!!!

Аз лично ще умра от 20г. непрестанен тормоз от съседи-Това е нечовешко издевателство, което правят.

Умори ги ти!

Ужас, що за коментари?! Не мога да ви разбера.. Просто една човешка трагедия. Мир на праха й..

От много приятен и хубав живот.

Инсулт, инфаркт, тромбо емболия или рак. Не знам как го правят, но масово се мре от кардио проблеми, всеки втори е с паник атаки или депресия, всеки трети е или с аритмия, или неравномерно кръвно и пулс. Няма млади, няма стари, както вървят и падат, както спят и не се събуждат. Разболелите се и починали от старост са ултра рядкост.

Искам да добавя, че няма значение къде живееш и как, мре се навсякъде.

Няма как да е друго яче! Нечовешкия стрес на който сме подложени ежедневно си казва думата. Липсата на сигурост от всички аспекти на това понятие и масовата демнстрация на пренебрежение и омаловажаване -това от психологическа гледна точка са неща непоносими за психиката. Това няма начин да не даде отражение на здравето. Просто прегаряме!

Представете си един живот, които е изпълнен с много стрес и постоянна несигурност, какъвто е живота в България. Човек се чуди дали ще го оберат, дали ще го измамят, дали ще го наемат след 45, за да си изплаща 30-годишната ипотека, дали ще има кой да му плаща пенсията и т.н. Има ли някой, който да не е обиран или мамен поне веднъж? И всичко това гарнирано с нискокачествени и вредни храни, защото повечето хора не могат да си позволят нещо по-различно (а и то рядко се продава). Гарнирано и с 12+ часов работен ден, гарнирано и с малко почивка. Представете си един живот изпълнен със страхове, депресия, паник атаки и т.н. Предполагам ви е ясно защо тази жена си отива средно 20 години по-рано, отколкото е в други страни от ЕС. Да, хората умират навсякъде, но категорично не навсякъде живеят по начина, по който се живее в България и не навсякъде държавите им са трети по смъртност в света!

Идете В СИБИР ! Там будет холодно и спокойно. Шо Щете тук при лейсбийки и гейове !

Другояче.

Защо само един умрял. Вече ще се мре на дузини на час. СтоличнаОбщина начело с Фандъкова иницира нови гробокопачни проекти. На Нови острови трамвайни спирки тип коневръз те обгазяват по 20минути между два автомобилни потока. Ако не си отровен си обречен да се потрошиш паданал разкрачен в трапа под трамвая. За по-сигурно те държът на още два светофара да глътнеш 10минути задушливи автомобилни газове. Ако си оцелял полузадушен и понатрошен се добираш до заветното метро вече с нова Фандъковска функция на морга. То малко ще измрат по тези островчета на смъртта , та Фъндъкова гениялно е решила да изтрови София да я обгази и запраши канцерогенно с изгаряне на градските боклуци в центъра на София, а като свърши боклука ще докара и от чужбина боклука . Що не палне кофата пред дома си ей така за кеф, бездимно безпрахово . Ма може да палне боклука насред гр.Банки за освежаване и озониране.

Как трети. Излагация сега ще сме по първи от първите. Фъндъкова и власт-имащите вече ни натрисат задушливи обгазяващи прашасали проекти само да докопат 50% комисьонна от парите от Еврофондовете

Щом въздухът във Виена остава чист след изгарянето на боклука значи и във София няма да бъде по различно!Обаче червената сволоч държи здраво далаверата с боклука,а и обявените икономии от 12-13 милиона които ще се спестяват от закупуването на газ също удрят по джоба червени бизнесмени и руските им господари!

И това е животът на трола!Трола вместо да си намери нормална работа и да си осигури добър живот и старини работи на мизерна заплата при червените си господари които са заграбили огромен ресурс от държавата и продължават да грабят!

минусите май са се познали

Аз въобще не мога да се возя в това метро - няма въздух, материалите са изкуствени, от тях се излъчва отрова. Погледнете Московското метро или Санкт-Петербургского - навсякъде станциите са облицовани с мрамор, гранит. Все едно в музеи влизаш. А при нас... Уви и ах.

ГЕРБ са виновни няма спор, като дойдат БСП те ще са виновни.