17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този случай е пказателен за това какви сме ние на работните си места. Мърлячи и безобразници, тотални непрофесионалисти и непукисти. От редовия работяга на улицата, който не е сложил обозначение, до държавни чиновници и нагоре. Държавата това сме ние и тя ще просперира, когато всеки започне да прави нещо просто - да си гледа почтено работата, за бога! Ние сме системата и тя наистина и буквално убива. Вършете си работата. Всеки на своя си пост. И да не забравяме, че всяко безобразие рано или късно лъсва, защото сме една шепа хора в тая държава.

Нищо не чух по случая от топлофикация/ държавата?!? Когато се дигат цените на парното са много активни!!! Корумпирани политици, смрадлива държава/администрация... И хората умират по улиците!!! Не знам това кой случай на безхаберие довело до смърт е!! ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО! ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!

Трябва..ли..да..пострада..някой..за..дА..се.разммъдат..търтеите

Чудя се феминистките как ще преглътнат такава новина, все пак според тях всеки трети български мъж живее, за да бие жена си! Дано госпожата се възстанови и осъди едно хубаво общината, лошото е, че конкретни виновни няма да има, а общинските паразити просто ще платят обезщетението с парите на народа!

Редакторчето, в Русе няма квартал Изток. Кварталът е Здравец-Изток. По темата - дано се възстанови бързо жената и да получи доволно обезщетение.

Сега е ред тя да ги свари на бавен огън, докато не си позлати и двата крака с обезщетението. Дано това зло е за нейно добро и да получи солидно обезщетение. Успех!

Дали ще успее да осъди Топлофикация е спорно, ще кажат, че е нещастен случай, че пробивът е станал в момента, в който е минавала жената.

Съдиш Топлофикация до дупка! Както те могат да ти продадат апартамента за неплатени сметки, така могат да платят обезщетение. Съдиш за не по-малко от 50 000 лв.

Спокойно! Успешно ще осъди както Топлофикация, така и Общината. Сега ще страда дълго време, но след година-две успешно ще осъди както Общината, така и Топлофикация - такива дела лесно се печелят. Накрая ще ходи я на Малдивите, я на Бахамите, я някъде другаде.

От ченгесаторски кметове и мутренски бизнес толкова и нищо по-добро.

Само сменете Русе примерно с Амстердам, Ливърпул или Хамбург.....

да съди общината!

Там ще са вратите адови! Тъй да се отваря земйъта не е на добре! Как си одиш и айде в ада, да те сварят! Явно днескя не е деня у който таз женица да отиде у ада, требе да се покае за греховете си и да измоли прошка инак ада ще си я земе някой ден!

Попе, пий си хапчетата редовно!

Откакто Ковачки купи топлофикацията нао Русе е така - зверска експлоатация на мрежата и никаква поддръжка. Ремонт се прави САМО след аварии. Никаква профилактика. Слава на капиталистическите робовладелци като Ковачки!!!

и парното е с градус на топъл чай

Ами да, олигархът е мерзавец...Ами я да погледнем бате Тошо багериста, дребната риба, който е плюл и си е тръгнал от обекта, без изобщо да помисли за обезопасяване и най-вероятно е казал "абе, е..л съм го" Ами колко такива всеки ден рАботят така? Отиват си после у тях и псуват скапаната държава без да си даде сметка, че той е една скапана част от нея.

Тия почнаха да ни варят в движение...

Сега да й удържат една годишна сметка за отопление! Щото няма да и платят лечението, то е ясно.

Чета новините и се чудя....... остана ли здрав разум с тази кочина??? И вярно само кочината остана.... и няколко милиона, които не зная защо още седят и се варят на бавен огън там......

Това не е град вече. Това е гротеска. Средновековие някакво. Да те варят жив !!! Тази фирма просто не би съществувала повече в нормална държава!

И с какво точно града е виновен ??? Или само името ти е "РусенецЪ" но май не живееш в Русе …

Така е при топлофикациите- първо ви щавят с цените,а после ако могат и с гейзери гореща вода по улици и алеи!

В Боковистан вече е по-зле от бананова република но мутрата се бие в гърдите, че санирал и строял магистрали. Мутро, в България не останаха хора за твоите магистрали!!!

Не че нещо, но нормалното развитие от тук нататък е на пострадалата да се изплати огромно обезщетение, в смисъл няколко апартамента. С идея монополиста да внимава за в бъдеще с такива изпълнения. Само чрез изключително тежки финансови наказания могат да бъдат опитомени развилнелите се монополи от всякакъв вид.

За пътищата и междублоковите пространства отговаря общината. Ха на бас, че пак ще извъртят нещата и топлофикаторите ще излязат чисти и ще плащаме всички солидарно.

При нас такива бани са невъзможни

Защото не се е случило в София.

Защото не се е случило в София.

Преди около 30 години стана и в София. Студентче падна в отворена шахта /дупка пред Химическия факултет, на 50-100 метра от спирката на 94. Той обаче не оцеля и се е сварил жив, защото дупката беше 3-4 метра дълбока.

2ра степен не са тежки изгаряния. Изгаряне от втора степен се получава и на плажа ако не внимаваш.

Това следва ли да бъде оправдание за безхаберието?!

Гражданино Ото, и така да е, я си представи някой да е отговорен за това, че си получил такива изгаряния по инструмента. Ами ти сигурно ще си наемеш някакви мутри да го накажат такъв. Ако си в състояние сигурно сам ще го направиш дори. Не омаловажавай инцидента.

Русе е един западащ и вече в разруха град. Скандално и трагично е някогашната порта към Европа и един от най-красивите градове на България да бъде докаран до това състояние!

ИнтЕлектуалците де са? Що не вият на умряло? Да не са измрелЕ и те?

защо не го казаха по новините на бнт нова и бТВ ?

Защото са евродебилските телевизии!