Жена от Самоков даде 20 000 лева за разваляне на черна магия

Наивната самоковлийка видяла обява във вестника. Извършителят е задържан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честно ако си толкова тъп да вярваш на такива глупости ами заслужаваш да ти вземат парите. Нека отгатна, лелчето разбрала, че е измамена защото магията не е развалена?

Бойко. Черна магия тегне над теб. Трябват 500 000 евро да я разваля.

kak e razbrala che ima cherna magiya ,ako nyakoi i e kazal ,to sushtiyat tozi (tazi)znayat i kak da gi razvalyat,no ako sam si se omagyosal ,nyama spasenie.

Ако тоя се бешв регнал като практикуващ свободна професия, платил патентен данък и издал касова бележка - тая омагьона овца щеше да пие срудена вода.... ама тъй кат не ще да плаща данъци....

И какво сега?! Жената ще си ходи омагьосана без грам акъл.

Ами може пък наистина да разваля магии човекът ... :) Аз ако можех, щях да искам поне по 20 бона.

Докато има балъци, ще има и тарикати! Що не каза, аз за по-евтино можех ... Мале, колко трябва да си просТ...

Не е проста, ами има направена черна магия!

Що не е дала 200000 за по- голям ефект

Явно е нямала толкова.

Много хубава статия!!! У журналята политкоректно НЕ съобщват, че "37-годишният криминално проявен и осъждан мъж от варненското село Старо Оряхово" е ЦИГАНИН или МЮСЮЛМАНИН!!!

ееее, а ако е китаец и будист какво се промена за тая смотанячка дето е дала парите?

Имала - дала. Следващият път да ѝ поискат 200 000 лв. за 10 черни магии и една соросинкява - бонус. Будали - колкото щеш. Затуй бай еврором ще си яде, ще си пие и ще се смее на абдалите. Жалка картинка сме, жалка!!!

И ся няма магия, кво

ама не е доволна от услугата и затова се е оплакала, така ли? а ако работата е била свършена качествено, сега с двойна сила ще и се върне черната магия.....скръндза!

малейййй, тоя сега като го пуснат, ще и направи най черната черна магия!

това покзва благосъстоянието на българския народ. :)

Абе трудно е да се съди жената. Всеки има слаб миг или място. На мен ми е чудно как измамникът е оправдавал преводите, за да може тя да праща. Иначе ако е знаел къде да спре, е можел спокойно да се измъкне. Пуста, алчност, колко глави е затрила.

Тя сама го е намерила - по обява. Каквото повикала...

Не бързай да съдиш, не знаеш в какъв момент ще изпаднеш ти. Когато смисълът на живота рухне, човек е готов на всичко, на което рпеди това се е подигравал.

Ще излезе на някои хора им развалят черната магия еле на Томислав Боко и Цв

Да беше ги дала тия 20 бона на Бойко да си ги сложи в шкафчето. Той щеше да и развали магията, както я развали на Мишо Бирата, жена му и още много други.

Кукувици колкто щеш.

имала - дала

Телефонните измамници се преквалифицират. От "лекари" и "полицаи" станаха "развалящи магии". Скоро във връзка с дадената им от Али Баба информация, се очаква да започната да се обаждата на бизнесмени от името на Тиквата и PR му .

каква тиква? това от някоя приказка за пепеляшка ли е?

Какъв ти е проблеме-отървала си се от нещо и ти е олекнало. Сега пък се чувстваш прекарана, и като ти влезе полицията в положението, пак ще ти олекне.

Ако са ѝ я развалили, струва си.

И за какво са арестували човека когато наистина е развалил черната магия!? И сега жената може да се радва че повече не е тъпа като дъска да вярва на всеки за "черна магия"!

Тя пак ще си вярва на магии, защото истината не се приема лесно: страшно е да си тъп. Как приема такова нещо човек?!

те парите отиват при такива като тая. за това не и са скъпи. останалите, които ценим парите трябва да си ги изкарваме с труд. може би за това ги ценим...

Черната магия, не виждам защо ще я арестуват?

Колкото и да ти е трудно в даден момент и да си мислиш, че си в безизходица, би трябвало да проявиш поне малко разум и интелект, за да не ставаш поредния "спонсор" на измамниците. Толкова публикации, информация и предупреждения има от МВР и в медиите и пак се намират хора, които да се поддадат на такива малоумия. И как ще имаш толкова много средства и ще ги дадеш на непознати, които явно се занимават с измами, вместо да ги дадеш за здравето си или на децата и внуците си. Нямам думи!!!

Luna0102

Ма бульо, за половин цена щях да ти я разваля, че и амулет против нефункциониращ мозък щях да ти направя, съвсем без пари щеше да ти излезе.

Имала - дала. А че е тъпа.. за това и 20млн няма да стигнат. Няма мозъчни трансплантации.

Има хора отчаяни. В такива моменти не мислиш трезво с главата си. А измамниците явно са добри психолози и знаят как да ти влязат под кожата.

Зевзек

Влизат под кожата с обява във вестника.

Трябва да си много отчаян, т.е. отчайващо зле в главата,.че да платиш по обява във вестник за тази "услуга"... И как се определя качеството на работата? :) Прокуратурата трябва да се обърне към Хари Потър :))

Ами потърпевшата също трябва да бъде подведена под отговорност, като въвеждаща в изкушение мошениците и ниско ниво на просвещение. Заради такива риби има и такива кукички.