17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави ми впечатление от известно време бедния и тъп българин го е обхванала мания да връща намерени чанти с пари. То деца , то възрастни. Кой квото намери ходи да го връща. И това гордост някаква... Едни други се поздравяват за "добрата постъпка" . Що бе хора? Комунизма ли ви зове отново че се правите на примерни граждани и честни калудки. На похвалата във фейсбука ли се радвате? На кво отгоре е това олигофренско поведение. Или просто ви тресе страх че тая чанта може да е на някой "от горе" някой "важен" , някоя "мутра" ... А ?

на 43 години и баба.Жена ми роди втирото ни дете на 37.Тази някоя от боята ще да е.

нямат край баламурниците. То и затова синът ѝ е полицай.

Тези хора са редки като полезните изкопаеми. И от мене поклон!

Дълбок поклон на женицата! Гордея се с такива българи!

Абе кой носи 3000 бона джобни и златни накити докато е с внучето. Самолет ли ще му купува. Да доказва произход първо

тъмнозелена умирисница е. Само те разнасят злато и евро в чантите си.

Будала !

България винаги, докато има такива български граждани. Да са живи и здрави честните хора в тая територия.

Едно на един милион,брат ми !

пък аз вчера като си купувах водка - дадох 20лв и ми върнаха 22.20 и нищо не върнах !!

От теб ще излезе човек !

днес иди пак да си купиш. Ако мине, мине....

Браво на жената. Явно още има нормални хора в тая страна!

Баба на 43 със внуче което вече си играе по градинките (поне на 3). За българския етнос това е рядкост. Още по-голяма рядкост е 3 бона + златни накити и на разходка с внучето. Винаги ли така ходи?

към завист, клюкарстване, гледане в чуждата паница, догадки и т.н. жалко.

ето какво е сътворил: "тъпи, по закон разплащанията над 5 000 лв се извършват по банков път! та няма как да има 6 000 лв и злато в чантата си! това няма как да го знаеш, щото нито си плащал, нито получавал такива пари! това е откуп, или транш по измама, или подкуп нестигнал до адресата, щото се е намесило бабето, и е взело "забравената" чантата преди да я вземе който е трябвало! смятам че ако полицията си свърши работата ще се пише още по случая! ако всичко не е постановка някаква!"

ма вярно си много тъ.п! но пък не те мързи! припиши го това още веднаж, моля те!

По закон можеш да си изтеглиш депозита, когато му е падежът, в пълен размер. Та недей да предполагаш за неща, които не можеш да си представиш. Относно полицията, преди доста години имаше т.нар. тест за лоялност, по предложение на Скотланд Ярд, проведен в две РПУ, със 100% успеваемост. Тестът се състоеше във връщане на чанта с пари. В едното РПУ бяха делнали парите, в другото с парите си бяха спретнали банкет.

Извинявам се, но тези истории с намирането на чанти с пари, започнаха да ми идват в повече. Малко като PR на полицията.

теми за кражби и телефонни измами? на мен пък те ми идват в повече.

наистина идват в повечко! жена от..намери и върна ученици намериха ..и върнаха мъж намери ...и върна гимназист от.. намери и върна! или сме най загубващото чанти с пари племе, или сме най честното племе, или някой се престарава!

Браво на жената!!! Но това биха направили болшинството Българи, нека не се заблуждаваме !!! Вчера на пазара, оглеждам и една жена ми вика - Господине, ще Ви паднат парите от чантичката! - Поглеждам, опа-а, забравил съм да си я закопчея и банкнотите аха да паднат... Новина ще е, когато политиците престанат да НИ крадат, а ние да се обединим като народ, което е невъзможно вече, с тоя разнороден етнически състав...

Ти нямаш 2 лв....

има, ама са на монети!

После пенсионерите били зле! Дай боже на всеки пенсионер такава чанта.

на 43 години? по-скоро жената има свой бизнес. объркал си се. жената, на която още веднъж казвам браво, е пенсионерка.

43-годишна жена с внуче - явно е млада баба. Внучето е било поне на 3 години. Значи е станала баба на 40. За българките това е рядкост! В дамската чанта със сигурност е имало и паспорт или някаква карта - за градски транспорт или нещо подобно. Тоест, бързо са можели "да установят самоличността на собственика".

отишла е веднага в полицията да заяви загубата.

Паисий Х

чети какво пише: "в същото време полицаите описвали съдържанието на чантата и се опитвали да установят собствеността й."

това вероятно е съдържанието на поредния найлонов плик изхвърлен през терасата, в помощ на залавянето на телефонните измамници! кой си разхожда внучето с 3 000 евро и златни накити за още толкова бе, та ако ще де е и баба на 43 от нова загора?!!

не съди колко имат хората по себе си - не всички заработват с тролене.

Не съдим кой колко има, съдим го с колко се разхожда...

тъпи, по закон разплащанията над 5 000 лв се извършват по банков път! та няма как да има 6 000 лв и злато в чантата си! това няма как да го знаеш, щото нито си плащал, нито получавал такива пари! това е откуп, или транш по измама, или подкуп нестигнал до адресата, щото се е намесило бабето, и е взело "забравената" чантата преди да я вземе който е трябвало! смятам че ако полицията си свърши работата ще се пише още по случая! ако всичко не е постановка някаква!

явно си пенсиониран доносник-милиционер. грозно, както винаги.

кой си ти, че да съдиш? аман от злобари.

Аз нямаше да ги върна...

И ние нямаше, ама не си признаваме!

Дир.бг,браво за добрите новини !

Па, дай Боже всеки му да си извежда дете ли ще е, внуче ли ще е с по 3000 евро джобни пари.

Постъпката е похвална - да не ни се налага да разбираме аз как бих постъпил в такава ситуация. Но кой в днешно време ходи с чанта с 3к евро и злато?!

така си ходим.

Хайде стига тези фалшиви новини де!?

Има още честни и съвестни хора !

пред тази жена!

пред коя от двете?

къш оттука.

и не сбърках - малоумен завистлив трол при това. цитирам те: "тъпи, по закон разплащанията над 5 000 лв се извършват по банков път! та няма как да има 6 000 лв и злато в чантата си! това няма как да го знаеш, щото нито си плащал, нито получавал такива пари! това е откуп, или транш по измама, или подкуп нестигнал до адресата, щото се е намесило бабето, и е взело "забравената" чантата преди да я вземе който е трябвало! смятам че ако полицията си свърши работата ще се пише още по случая! ако всичко не е постановка някаква!" тъпи ще викаш на синчето си, ясно? няма начин да не се е метнало на тебе.

тъп.чо, що го преписваш това вече втори път бе? ми хората са го прочели в оригинал още в 16.05.17! много си тъ.п!