Жена нападна и би лекарка и акушерка в Столипиново

35-годишната биячка е задържана и срещу нея е образувано бързо производство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз едно не разбирам, абе до кога ще ги търпим тези мангали в това гето да живеят на наш гръб, дето не плащат нито данъци, нито ток, нито вода, и одгоре на това стават да посягат, бият и пребиват, това гето трябва да се събори, до основи и да ги изкоренят тези отрепки

заглавието е грешно....

А що ще медицински център при мангалите?Изнасяйте го то там.Никой няма осигуровки и ние плащаме за прегледите им!

"нападнати с удари от 35-годишна жена" Бабата ли е това ?

То на 35г не е ли вече прабаба?

Според проектопредложения,че има неизбежна отбрана при нападение от двама,няма да се учудя,ако започне да го твърди,въпреки че не е окончателно прието от депутатите,но има очакване да стане факт,а се прилага както се знае по-благоприятният закон до влизане на присъдата в сила.Поне ще е шоу!

Трябва незабна промяна в закона. Наказанието да бъде от 1 до 3 години, а не до 3 год. Но управляващата партия добре се грижи за мургавият си крадлив и нагъл избирателен електорат, все пак това е бъдещото население на управляваната от герб територия - България.

Аз пък колега съм против тези диференциации.Ако мен ме шамароса 35 годишна дама,т.е. само болка и страдание без разстройство на здравето е до 6 месеца лишаване от свобода,пробация или глоба от сто до триста лева, или или ако е по първата алинея на чл.130 - с разстройство на здравето е предвидено до две години лишаване от свобода или пробация.В същите хипотези за избрените в статията защитени лица в първият случай наказанието е до три години лишаване от свобода,а във втория случай на лека телесна повреда от 1 до 5 години,при това е престъпление от общ характер и държавата го води делото,а спрямо мен ще е частен характер и да не мислиш,че ще си губя времето аз да подавам тъжба и да го водя,заради едното его,защото пари от такива няма как да получа,но е по-вероятно поне прозорците някоя вечер да ми изпочупят,а и на колата внимание да обърнат.

БИ БИЛА МНОГО ПО-ЕФЕКТИВНА В БИТКАТА ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ТАЗИ ЦИГАНСКА ПОПУЛАЦИЯ, А НЕ ДА ГИ ИЗРАЖДАТ И ДОНДУРКАТ !!! БЕЗПЛАТНО !!!!

Циганите просто трябва да бъдат избити.

Ах Булгаристан

уф, стига с тия новини за биячи на лекари...едно и също, само досаждате, не е интересно вече след първите 10 случая....

Толкова прав беше, а остана неразбран...

Онзи чичко с мустчките?

СЕГРЕГАЦИЯ! АПАРТЕЙД! Туй муй цаката. Завират ги в гетото и да се оправят сами - никакви помощи, никаква грижа. Ние нищо не искаме от тях, те нищо да не получават от нас! Който иска да бъде човек и да учи - да заповяда. Като се изучи - да избира къде да живее - дали в гетото или сред хората. След 50 год. проблемът ще е изчезнал. Зелените плевели - също.

Кастрация в някои случаи на полови отношения с малолетни, непълнолетни, родственици е достатъчно. Просто първо трябва да бъдат изгонени депутатите, които използват циганите като защита на привилегиите си.

Здравната система работи най-много за циганите. Тя им осигури ниска смъртност. Те иначе не се плодят повече от преди. Но мрат значително по-малко от преди. За този грях на системата я наказват, парадоксално, самите цигани.

Не само здравната система но и социалната също и разните му агенции за закрила на това и онова, както и медиите и политическите партии работят за тях и енергото и даскалите тоже.

TE PAK KAKVO PRAVIAT V STOLIPENOVO! dA SI IZUCHAT LEKARI DA GI LEKUVAT!

Са... Преди време майма ми я съкратиха. На нейната възраст и с болежките ѝ за нея беше невъзможно да си намери нова работа. Опита се да се пенсионира, ама не можа, щото нямала възраст. Имаше над 35 годишен трудов стаж, ама била много ръйшли млада за пенсия. Тюфлеците, дето беха успели да одъртеят без да бачкат, можеха да си купят трудов стаж и да се пенсионират, но амсалаците като нея, които бяха бачкали от млади, но нямаха възраст - не. Както и да е, покрай тия галимации тя си изгуби и здравните права, щото за известно време не бяха плащани здравни осигуровки. Наложи се да ѝ платя всичките осигуровки, вкл. и за времето назад, през което така или иначе Е БИЛА БЕЗ ЗДРАВНИ ПРАВА, за да ги възстановя занапред. Искам да стане ясно - през времето, за което на бяха плащани осигуровки тя не е имала здравни права, демек - не се е ползвала от здравни услуги - ако беше отишла на лекар, щяха да я изгонят. Но ме накараха да платя за това време, въпреки, че не е получавала съответната услуга за този период. Правилото беше да си платил поне 8 месеца от последните 12, но правилото си е на хартия, а на практика белият човек трябваше да плати за цялото време, откак е станал човек. Та се питам... колко от тая зелена паплач плаща осигуровки, че половината клиенти на здравните заведения са зелени, докато в същото време плащащите бели амсалаци не могат да се възползват от това, за което са платили! А на всичкото отгоре и бият лекарите... Защо въобще ги лекуват?! Айде, аз знам защо... Ама на какво правно основание?!

На циганката мястото й е в затвора, това е ясно. НО да ви питам - знае ли някой какво стана с разследването срещу онези български лекари, които бяха откраднали годните за вливания препарати, а на онкоболните вливаха препарати с изтекъл срок на годност? Годните, разбира се, продавали. Това май беше в болницата в Дървеница , лекарите са химиотерапевти. Някой нещо да знае?

Това беше поредният кьорфишек на Гешев. Оказа се ,че износът на лекарства е съвсем законен и в него няма замесени лекари, а някакъв сириец.Гешев нарече лекарите търговци на смърт и дори не се извини за обидите.В нормална държава това щеше да му коства най-малко поста.

Така ще да бъде, след като сме глупави и безхарактерни и сме оставили държавата ни да бъде управлявана от разни фондации и комитети. Сега ще наложат на нападателката глоба, която тя никога няма да плати и никой нищо няма да и направи-нито ще и бъдат спрени помощите, нито има какво да и вземат, нито ще я арестуват да си я отработи, едно голямо НИЩО. И утре пак ще налита на бой, че може и нещо повече да си позволи.

Въпросната жена не е и не може да бъде наричана пловдивчанка. Каква е тая журналистика дето няма елементарен усет за житейските неща и думите които ги осмислят.

Честито от ГЕРБ!

35 годишната пловдивчанка от Столипиново сигурно е чакала медицинска помощ за правнучката си. Лекарите са закъсняли с 46 секунди и тя си е потърсила правата обещани и от БХК

не може да бъде наричана така друга е думата и ти сашко я знаеш много добре

Защо не напишете Циганка нападна и би, понеже трябва да е политически коректно е просто “Жена нападна и бо” Освен това ще я освободят по бързата процедура ... и така докато се свърши със всички нас ....

...Хаха-ха....."Родственица" била ,ама на 35 години...,че и от "Столипиново".... Ами напишете...кратко и ясно...."35-годишна баба от Столипиново"...и всичко ще е понятно !

Ех пак половинчата информация!! Коя е пловдичанката? Как се казва? Редовно ли се е осигурявала? Да не би пък, да е Менда Стоянова? . . Но тя пък не е на 35години . . .

Откога циганите ги кръстиха жени?

че и пловдивчанки още малко и софиянки, а в Търново по магазините в Мола им викат госпожи толкова е ума на либералните провинциални мозъци

Правилно, че са я прибрали. Сега трябва да й дадат и няколко години, за да й се охлади кръвта и готово.