17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.....жена намушка с нож мъжа си ..... живеят на семейни начала, което означава, че щом е нейния мъж значи си го е купила от пазара!

Ех мъже....жална ви майка. Дадохте свободи на жените а те станаха по-свободни от вас. Така е като сами се отказахте от патриархалните принципи. Единствения ви шанс е само да сеете семето си и не създавайте семейства под никаква форма. Иначе дупе да ви е яко. На жената в момента и подадете пръст а тя ви глътва цялата ръка. На ви сега истамбулска конвекци. Тоя намужкания сто на сто и виновен ще го изкарат. ....а тя сигурно историята е женско дупе в къщи не седи.

Тия жени не се научиха, че не трябва да кръшкат на половинките си и да отварят големи усти като на гараж врати. Биеш ги, евеш ги отпред - отзади, в устата, трепеш ги кат кучета.. и пак инати и проклети си остават.

Краставиците да са нарязани на колелца! Нигога цели!

За съжаление тоз път айшето е пенка.

Пак объркваща информация. Ето истината: Раненото лице (притежаващо мъжки полови органи) обичал да готви, пере и слуша класическа музика. Реално е било жената вкъщи. Лицето нарранител (с женски полови органи) обичало да се излежава, да си играе с ножове, да псува и слуша "Ратка пиратска". Реално е било мъжут в семейството. И какво стана? Пак мъжът наранил жената! Така е, като не подписах те конвенцията.

Еми пишете че са махнали и долни циганииии

Има ли пострадали хора в случая или става дума все за коняци, водки, ромове и други (празни) шишета от алкохол? Пишете ги тези работи, да не се притесняваме.

Сигне наръга братовчеда си с нож

Има отделни закони за защита на животните.

В България законите са за защита на личността, незнам как не се обиждат всички упоменати в Истанбулската конвенция. Те не са ли личности?

БХК няма ли да направи изявление за Истанбулската конвенция и да защити жената от домашното насилие?

Да къса нервите на женицата! Този трябва да го разчекнат с четири коня за домашно насилие! Е затова българката си ходи вечно онеправдана, бита, насилвана, горката. Ето, вече й е дошло до гуша и е пробвала първо неговата......!!!!

Браво на момичето. Крайно време е жените да не бъдат жертви .

Трябвало да му утреже кайсиите на побойника и да му ги навре фостата!

Така ли направиха с циците ти, не ти се разбира какво казваш

- излез бе ! излез изпод леглото да видиш къв бой щи фърля бе ! - няма да излеза ма ! да видиш ти кой е мъжът в кая къща !

А защо няма конвенция за защита на мъже от агресивни жени?!

Момишето се е защетавало от преятеля си който я е биел.

А другите двама ?

Ам и тях ги биел. Всички млади пият наркоман! А ТЯ ГО Е НАМУШКАЛА ПРИ САМО ЗАЩИТА.

Само черна нинджа може да убие друга черна нинджа...

начи женската е била друг цвет, щото мъжката още мръда

За Сливен знам вица, че там имало един българин на който всички викали Бай Иван ц_ганина :)))

Вярно е - аз съм !

За Сливен е характерно следното: наведеш се - камък, изправиш се - вятър, обърнеш се - циганин! ;-)

Хей, БХК и джендърите - защо си траете сега?

Бял, хетеросексуален мъж е полуомъртвен от жена. Със сигурност ликуват. Целата е постигната. Ама дугия път ще трябва да го довърши, да не ѝ дърпат ушите.

Да се чуди човек като им направят специални закони, тогава какво ли ще е....

От сливенския квартал Дружба, право в сливенския затвор.

По рано живеех срещу затвора . Сега- срещу нас.