Коментари - Жена легна на релсите пред идващ влак в Дупница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е при тези произшествия влакът да продължава по маршрута си .

и тя е искала да спаси бг евреи .или ѝ е омръзнало да живее като гой ... едно от двете или двете заедно ...

Баща ми, Бог да го прости, цял живот проработи като машинист на влак. Като дете си спомням три случая из практиката му, за които дочух да разговаря с възрастните- първият как отнесе един закъсал трактор на прелеза, човека до последно се е опитвал да запали машината, не успя и загина. Второ беше един млад мъж, който скочи в тръгващия влак, подхлъзна се и колелата на вагона му отрязаха краката. И третият, когато, макар да е сигналил бясно и се опитвал да спре влака, една жена продължи да върви бавно по релсите- тогава каза, че краката и са останали на лелсите, а тялото е излетяло няколко метра настрани. Влака има дълъг спирачен път, а ако и пасажирски, не става просто бясно да започниш да се опитваш да го спреш- отзад е пълно с хора, стари, деца, беременни жени и можеш да изпотрошиш всички тях.Като дете си спомням ясно няколко неща: след всяка една случка баща ми имаше ходене по комисии, писане на тонове хартия с обяснения, а най- страшното лично за мен беше как нощи подряд не можеше да спи.

Любимото място на жените в Дупница и година не минава без някоя да легне на релсите до тунела. Бог дал бог взел . Промените - ЕС , общ пазар ала бала не са създадени за да стане живота по-хубав. По време на т.н. комунизъм сиц. държавите се източваха от двете посоки - и от вътре и отвън , дори СССР беше източвана отвън , което е добре описано в романите "Валкирия". Така че краят беше предварително определен и се знаеше точно кога ще се случи. Затова пък Бог наказа запада с демографска криза, която още продължава. Империалистите изпаднаха в ужас за богатството си и взеха спешни мерки - УСА въведе зелени карти за набиране на свежа кръв и поведоха ред войни за ограбване ресурсите на по-слабите държави. ЕС бе създаден да се спасят Германия и Франция . В България живота се поддържа само колкото да служим за пазар на ЕС. Политиците са пълни галфони, подкрепяни от ЕС , защото надраго подаряват националните ценни суровини и работна сила , само и само да остават на власт. За народа големия к.р ; работните места се съкратиха 3 пъти, а работното натоварване се увеличи 10 пъти , цените надминаха европейските, дефакто народа кара ефтини стари трошки, но дефакто стандарта на живот пада относително 10 пъти. Това не може да се изчисли , но се усеща - има много луди, някои направо си се раждат луди, много болни, много проблемни и т.н. и т.н. Затова жените като по-чувствителната и мислеща и слаба част от обществото слагат край на живота си .

Гладът е по страшен от тока, както казват ченгетата. Кво му има да си сложиш край на живота. Корупцията е навсякъде разпространена в бг, не че и на запад, но не е чак както в България от 10 г. И преди, но от 10 г. Малкият човек едвам оцелява, непоносимо на голям процент. Виж в болници, млади хора с удар и рак. Разказват ми младите от рак, на по 30 г. Първи брак безпаричните, мъж и жена с дете без работа, втори съпруг с 2 дете също, нищо по различно, рак на устата, езика, кръвта.. Дечицата им??? Мислят горе само за тях как да имат още, а народ мре, хвърля се, беси въжето, хвърля децата си, може това е целта на ЕС, до пълно ликвидиране на род и родина, на запад мисля, че това отсъства, а тук в бг само лъжи и измами и крадат комунисти техните цървули навързани като свински черва, Н е г р а м о т Н и ц и. И много много неуки и птосто с претенции за пари, жилища по много, земи, алчни и ненаситни на пари

неприятно за машиниста и пътниците, пълно е с камикадзета напоследък навсякъде

...при демократичните процеси се смята за нормално вече...

Не е могла да преживее невиждания прогрес , невероятно високите заплати и нулева престъпност в България под ръководството на Еднокнижния.

Да живее ГЕРБ !