Жена е жестоко убита в Горна Оряховица

40-годишната жертва е открита обезобразена в апартамент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Общество ни е попаднало, мразите жени различни чужденци политици журналисти и т.н кажете кой харесвате?

Грамотни?

Горна Оряховица е малък град. Там всички се знаят. Защо наркодилърите не са прибрани и не се води отчет на наркозависимите.

Всеки трети ден се сервира на хората някакво убийство в което някоя жена е убита и ...обезобразена. Опитват се да ни внушат колко е важно да приемем Истанбулската конвенция, НО СЕ ОКАЗВА ЧЕ ВСИЧКИ КОИТО СА УБИВАЛИ СА БИЛИ НАРКОТИЗИРАНИ. Тоест, НАРКОТИЦИТЕ СА ПРОБЛЕМА, те пораждат насилието. Но се сервира на хората само факта за насилие. Въпросът е КОГА И КАК ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ЗАПОЧНЕ ЕФЕКТИВНА БОРБА С НАРКОТИЦИТЕ, а не да ни замазват очите с факта насилие. Тези наркотици унищожават бъдещето ни поколение, но има ли правителство което да се безспокои за него? За сега изглежда, че не. А ние знаем кои наши съседи са замесени в такива далавери.

Единствения начин да се спрат наркотиците е тотално да се легализират Това ще унищожи бизнеса на наркодилърите.

Абе като гледам и ти си на нещо, не знам наркотици или хапчета някакви, които лекарят ти е изписал. Да речем, че стават по 10 такива зверски убийсва на година. Има около 30000 наркозависими. Въпросът е защо тогава останалите 29990 никого не убиват? Я помисли пак, да не излезе, че филмите с насилие или видеоигрите са виновни. Не, чакай, може би е музиката! От слушането на рап е! А, не от чалгата е! И така нататък. Баш наркотиците, видиш ли са проблема за високата смъртност, при положение, че на година по 700 души мрат при катастрофи.

Само като ти видя главните букви и си ми ясен. Ти знаеш ли колко повече убийства стават под влиянието на алкохол?

Защо занимавате обществото с тези пропаднали хора?

Ако не е циганин,то ще е наркоман, пияница или психя- сал.То май не останаха нормал- ни хора в тази забравена и от бога държава!

Да,ако беше циганин нямаше да търпят цяла нощ,щяха да звънят на 112 и жената щеше да е жива.

е бил съхранен по време и на най - тежко робство,защото е имал здрав морал. Посочете ми поне един политик,който да е моногамен - все са с поняколко брака,да не говорим за извънбрачните им гадости.Вижте какви модели налата телевизиите?Разни шоута от паплач,която трябва уж да е елит.загасете тъпите телевизии да не гледат децата гнусотии......

Не е само тук. Едно време нямаше току така разводи. На съжителството на семейни начала също не се гледаше добре. Създаваха се здрави семейства, хората вярваха в онези думички „в добро и лошо докато смъртта ни раздели“. Семейството е градивната единица на обществото. Защо мислиш се казва „семейни ценности“? Семейството е колектив. Бивайки част от един колектив ти свикваш да си част от други по-големи колективи - работният екип, градът, държавата. обществото, света. И тогава имате общи цели и общи проблеми, които можете да решавате заедно. Няма ли го това става „всяка коза за свой крак“. и това се пренася във всеки един аспект от живота ни. Работодателят не плаща щото той си има, работника не му се бачка щото парите му малко. Шофьорът не ще да плаща ГО щото нали не става дума за неговата кола в момента. Друг не ще да плаща на „пенсиите“ пенсиите, трети пък не ще да плаща здравни осигуровки щото не бил боледувал... И тъй като битието определя житието ние оскотяваме все повече и повече. Ние сме всекидневно облъчвани с бълвоч като ВИП Брадър, Азис, Слави. Рапъри хвалещи се с консумация и търговия на наркотици и плът и забогатяване по нечестен начин. Иво Андонов е идолът на младото поколение в страна, в която човек пребил полицай бива назначен за министър на културата. И всичко оттам почва, от много слободия и незачитане на семеейството и липсата на семейни ценности. А как се смяхме на „влиянието на упадъчната западна цивилизация“.

Жена на 40г. която прави и ходи по купони не е никаква жена .....Убиеца на бесилото. Една жена на 40г. си седи нощно време вкъщи при семейството и децата!!!

Ами ако няма семейство при какво да седи?

Поредната извадка от живота на поколението българи, което трябва да изгражда здраво семйство и да отглежда и възпитава като добри граждани децата си. Управляващите налагат лош модел, говорят само за пари, а моралът и културата нямат значение. Ако разберат това, нещо може и да се промени.

Нормалните жени си гледат децата в къщи,а не скитат по купони с чужди мъже. - " да би мирно стояло,не би чудо видяло"

Може да няма семейство и деца по някаква причина. Къде ходи си е нейна работа и НИКОЙ няма право да я убива! Тебе като те е яд, че не можеш да ходиш по купони, не завиждай на другите!

Значи са я убили без да имат това право. Иди да и го обясниш.

Наркотици, секс и рокендрол.

Повреден народ! Дори е героизъм да си водач на дебили...

Защо кОрволяка не си научи урока?

Що полицията не си върши работата?!

Какво да направи полицията? На всяка кОвра да назначи бодигард,ли?

Тази порода не си пада по ученето ;)

Някой пак е шмъркал/боцкал кристалчета...Лошото е,че тези неща не се случват в изолирани неста сред себеподобни,както в случая,а страдат и напълно невинни.

като си пусна телевизоро и ми се приисква да утрепем некого! особено ако ми показват некой управник, бизнесмен или европеец... що така, а? демократично ли е това? европейско ли е, а?

гледай само на путкин каналите-тогава ще мастурбираш

В русия това е ежедневие- и другарете копират от там

e, в "твоята" Америка ги трепят групово.

Всеки ден убийства, страната се тресе от протести а едно говедо от ГЕРБ се явява по телевизията и казва, че по успешно управление от това в момента нямало.Докога тези мафиоти ще съсипват държавата ни?

Ако вие социалистите дойдете на власт дали ще се подобри?

Ще стане много по-зле. Ще фалират държавата за пети път.

това е бг на боко тъпото. половината избягаха другата половина изтрещяха

скарали са се за дозата

всички прависти и особено прокурорите и съдиите са за панделата!

европата жестоко уби 2 милиона българи и осакати още 2 милиона! и кво? журналята мълчат! системата ги трепе!

Някой надрусан с канибалския наркотик и е изял лицето