17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе жените се мушкат само с к..р, не с нож! Не го ли разбрахте вече?

Тоя ИК не го лови!

Дира вие добре ли сте?! Явно не ! “ Възрастната жена “ на 60 години?!

Пенсионерка е, да не е млада?!

Роди и храни олигофрен да те намушка!

U+2648

логия & терапия ...................

Абе, дирничета дядови, абе идете в Щатите ли къде, та завършете по една българска филология, че хич ви няма с българския. Първо, жената била намушкана, после, раните й били порезни, после, едната рана засегнала белия дроб... Няма как порезна рана да засегне бял дроб освен ако не е направена с циркуляр, банциг или верижен трион. Порезна е рана, която се нанася с режещо движение на ножа, както когато режете хляб, примерно. Такива рани достигат най-много докато срещнат кост, тоест няма как да наранят вътрешен орган в гръдния кош. Раните нанесени при намушкване се наричат ПРОБОДНИ. Жената може да е имала и от двата вида, но най-вероятно, както описвате случката, само прободни и в никакъв случай само ПОРЕЗНИ. Анадънму?

Журналистите са скарани с българския език.

От много скачане по площадите, те ти сега !! Кв'о мислехме, кв'о стана. Ама Боко ще опра'и работата, чичо Сам му е обещал, нали са първи приятели. Надай се !!

ако бсп бяха на власт, това нямаше да се случи в младост..

Чета спомените на Костадин Чакъров и безутешно плача !!

Млад мъж разстрелян в тила във Видин, грабеж в Митницата, обир на апартамент в Хасково за 400 000,жена удря с чук мъж в главата , борят се за живота му, жена наръгана на улицата, веъзрастна жена почти остана без крак след нападение на улични кучета, мъж от Пловдив се самообеси, бивш полицай от Варна взриви жилище има жертви..Това само от последните няколко дена ...Баце ще каже че добре се живее в кочината.Може , но само в София в затворените квартали !

Ти какво мислиш, че в Лондон и Париж е по- спокойно ли ?

0

В Москва е най-спокойно

Боли ме за Москва , Грозни или Бишкек . Ни са в ЕС, ни ме интересуват

Аз пък така се смях на ударения с чук:) това си е готино отвсякъде:)

само при социалистите няма да има престъпност.. само корни и станишев ще ни оправят..

Столичани в повече.

Демокрация брато, ако искаш !!

0

Тоа па..

"Сина И". Дирници, да не взимате някакви чатърчета от ФБ-а, бре?

И още нещо да допълня..... Няма такова понятие в закона като "Хладно оръжие". Какво значи хладно оръжие? Че са го държали в хладилника ли? Ми той и пистолетът е хладно оръжие докато не гръмне веднъж поне. След тва става "Топло оръжие" . Голем смех бай Ставре. :)

"Хладно оръжие е оръжие, предназначено за поразяване на целта (човек, животно, мишена) с използване на мускулната сила на човека. Хладни оръжия са всички ножове, саби и мечове, за разлика от огнестрелните, които са пистолети, автомати и картечници. За боравенето с хладно оръжие се изисква умение и физическа сила, защото то основно служи за ръкопашен бой, а конструкцията му е много опростена. Освен металните хладни оръжия, към тази група използващи само мускулна сила условно могат да се прибавят лъкът, арбалетът, прашката и други метателни оръжия. Хладното оръжие е познато от древността и най-напред е служило за лов. В днешно време предназначението му може да е ловно, спортно, бойно и за самоотбрана."

0

Поредният стабилен българин с уважение към другия пол. И отново жените са виновни, нали другари?

А чете ли за оня, която изрази феминизма си с чук по главата на съпруга си?

Филма "Фарго", нали !

Ъъъ не , филмът е " Бургас кв. Долно Езерово "

Много добре е направила! Той защо си е подал тъпата глава?

Щото е тъп.

Е ти сериозно ли? Не виждаш ли, че е изкукуригалник някакъв? Ако погледнем статистиката ще установим, че за 2019та има 24 жени убити от мъже, като 10 от тях са убити от партньора си - другите 14 са убити от сина си, внука си, дъщеря си, неизвестен, и един случай с трима охранители убили крадла. В същото време имаме и поне 12 опита за убийство от жени към партньорите им (това което изрових за 5 минути само от заглавията в дира). Естествено жените по-рядко се решават да посегнат поради това, че са по-слаби физически, както и благодарение на по=здравия си организъм мъжете по-често оцеляват. 24 убиеца на 3500000 мъже това е 0.0006% от мъжете. Ако на всеки убиец се падат по 1000, които тормозят жена си това са 0.6% от мъжете. Тоест около 1 на 200 е отрепка - и това ви дава правото да обобщавате „мъжете са такива и онакива“???? Всъщност от 138 убийства за 2019та 114 убити са мъже - 4 пъти повече мъже биват убивани отколкото жени.

0

А за домашното насилие, за което никой не съобщава от страх? А изнасилванията, отвличанията? Защо трябва винаги да е убийство на жена, за да ти влезе в статистиката и защо смяташ, че в Дир я има пълната крими справка на МВР и отразяват всичко, което се случва?

Кажи ми моля те, ти, лично, колко жертви на домашно насилие познаваш? Ходиш ли им на гости? Ако да, питал ли си мъжете им защо така правят? А колко от приятелите ти мъже тормозят жените си? Пак, питал ли си ги защо така правят? Колко точно информация от първа ръка имаш, в кризисен център ли работиш? Аз поне ти давам някаква статистика и обърни внимание, на един убиец дори по 1000 насилници да се падат това пак прави 1 на 200, какво ти дава правото да обиждаш всички мъже?

Дядото

Как те не мързе да събираш аргументи да го вкараш (акъла) на една, както сама се е нарекла, шлюха, по болгарскому ше рече кюрва! Иначе евала за обяснението, ама те тези само от едно разбират - не, не е мъжкото достойнство. Пак такова, ама по-длъжко и по-дряново, така да се каже.

Все си мисля, че за да я ръга като побеснял с ножката, все с нещичко го е ядосала. Жената само с приказки може да те накара не само да поискаш да я ръгаш, ами и на ситна кавърма да я направиш. САКЪН! Не казвам, че трябва да се прави, но човек има право да си помечтае, нали?

Тя го е ядосала с нещо и за това трябва да я правиш на кавърма ? Той се е ядосал проблема е негов не нейн- Като не го ядосва се маха от нея събира си багажа и си отива- Нито той е нужен да търпи нещо нито тя- Каква е тази агресия към жените и защо? Проблема не е на този който ядосва, а на другия ядосания ---- Всеки е свободен да говори каквото иска когато иска и където иска и всеки има право на свое мнение- Така, че повече толерантност- Не ти отърва, ядосва те освободи я от присъствието си - Повярвай ми тя ще ти е благодарна да се отърве от такъв човек било то мъж или жена-

Коя Младост ? - срещу нас живеят едни луди майка и син, да не са те ?

Младежът сигурно е забърсал някоя булка, която не иска да живее с бабата и мераклията е решил проблема със Сталинистки методи!

0

А да си купи или вземе под наем собствено жилище вече не е ли опция за българския мъж или, като оня с газовата бутилка, я в на жена му, я в на майка му апартамент цял живот?

От всички жени, които познавам 2 си купиха собствени жилища, 7 собствени коли. Нали бяха еманципирани, силни, горди и независими? Що чакат на мъжа да уреди всичко? А пък мъж, който да чака на жена, не е никакъв мъж, утайка по-скоро.

Това че майка му живее в апартамента , не означава, че не е купен от баща му бе лелче :)

Напълно съм съгласна. Не му харесва багажа и да отива където му харесва- Стига паразити- За протокола познавам доста жени оправящи се без мъже, че и децата си само гледат и апартаменти си купиха- Освободете жените от присъствието си като не ви харесва- Повярвайте ми ще са ви благодарни за това-

До: Ясновидеца На 41 години той е младеж , а майка му на 60 години е баба , така ли ?

И как бе намушкана? Редакора там ли беше, или нещо с времената...

Изрудясаха хората... в Младост имам доста комшии които ровят редовно в кофите за боклук.... прибират котки и кучета за да се топлят с тях.... ПРОСПЕРИТЕТ

Това някаква нова опорка ли е? Щото котките и кучетата искат и да папат.

Няма такова нещо! Това го видя в сънищата си ли?

А аз пък подозирам, че сина ѝ е наркоман.

0

Аз подозирам, че е алкохолик

Аз подизирам, че е наркоман и алкохолик!

ДЕКАДЕНСТВО ПО ЦЪРВУЛИ :(

Синът живеел с мамчето си сигурно е или психично болен или наркоман,откажеш му пари и е готов да те убие...

0

Бе и доста психично здрави си живеят с майките още, а са по на 40, то си е българска традиция да си мекотело и да висиш на гърба на някой друг.

Представящ ли си дори и се грижат за възрастните си майки

Хората тотално превъвъртяха играта.

Превъртяха