Коментари - Желязков отговори на БСП: Приемам позициите им в духа на консултиране по Закона за пътищата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Долни нагли боклуци,нито пътища имаме,нито се спазват законите,само дразните осиротелия народ с нови данъци.Слави ще ви оправи.

НАПРАВИ ГОЛЯМА ПРОВЕРКА НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ ТАМ СТАВА ЗА ДВОЙНО СЧЕТОВОДСТВО

Имаше един филм, в който на такива специалист-примати като този, им бяха наврели аспуси в задниците, заради добре свършена работа. Този дали няма да получи същата награда един ден!

Тоа, па ... иска да им духа по пътищата!

Или министърчето не е прочело това което е пуснато за обществено обсъждане или лъже или и двете едновременно. Това което пише т.е се предлага си е чиста форма рекет опа легализиране на рекет и към обикновенните водачи на МПС и към всички свързани с Авто-морги и Авто-сервизи. Всеки авто-сервиз е длъжен да се регистрира по търговкият закон , същото е и за що се отнася до авто-частите. Министърчето говори че Технически паспорт при регистрация на МПС , но в предложеното се говори не само за тези МПС-та които тепърва се регистрират а и за вече регистрираните. Странно защо не казва и за парите които все още не казват че ще струва издаването на тоя технически паспорт и защо е нужно технически паспорт на МПС което е извън гаранционно (нека минитърчето сподели къде по тоя свят съществува подобно нещо). Друго което министърчето несподеля е че системата в която ще се съхраняват всички тия паспорти също няма да е безплатна а и щат ще трябва т.е ще има някой от нашите опа от техните който ще застане на хранилката. Изискванията по регистрация на авто-сервизите е следващата малоумна част от тая пародия Закон за ППС а че ще ходят даи , полиция да ги изнудват или ще им затварят сервиза това също го има в закона (т.е идват казват ти това не е наред подлежиш на глоба която за сервизите е сериозна , после ти казват айде да затворим очички ама ще дадеш малко за джобни на мен и на колегата). Административната тежест е другото за което министъра или не знае или лъже че незнае. Взимате МПС и отивате в частен сервиз или нещо като сервиз да минете първа регистрация ама видиш ли за да завършите тая регистрация пак ще си минете през КАТ. Това се прави някой да му гушнат един бизнес защото в Бустаня всяка година се рег 300 000 МПС-та. Ако има нормален човек останал в тоя кабинет в което аз се съмнявам тая пародия в тоя вид би трябвало да бъде оттеглена и изоснови без всякакви рекет пътечки да бъде преосмислена. Мине ли в тоя си вид министърчето няма как да избяга от въпросите за лобизъма и рекета на държавата към собствените им граждани защото тоя закон в тоя си вид е не 100 а е 1200% лобизъм

*Всеки авто-сервиз е длъжен да се регистрира по търговкият закон ( и сега)

абе или ше са евреи, или партизани, комунистси ... или от някькви измилени родове и фамилйи (като тоя). Ама се боклуци

Какъв нагъл и неприятен вид имат всичките министри.

„само чака БСП-то Борисов да пръдне и веднага юруш Много е ресно когато не управляваш да вдигаш пушилка. Те забравиха кога са управлявали и какво беше при тях. Ще припимна - Луканов обяви фалит на държавата като отказа да плаща дълговете ѝ. Ама тъй де - той бай Тошо прави дългове,а той не познава този човек. Също каято Манолова - ама тя и била БЕЗПАРТИЙНА. Пак при същия режим на тока и купонна система без покритие. Искате ли да ви говоря за Жан Виденов - айде няма нужда, а при Орехчето? А Корнела - която лепна звънка плесница на Путин, като изпрати сина си да учи и работи в сАЩ, а не в Русия с което показа къде образованието е по-добро и къде е нппредъка. „

способни сте да прекръстите осите лайнарки на медоносни пчели само и само данък да искате , да присвоите нещо , ама от къде ви е това обучение ? или ви е в кръвта наследена от други айдуци ?

Ало , БСП, нещо много са ви дошли ваканциите, та се правите на отворени.

и те големи шегаджии като шефа им.

тоя май скоро ще го налазат вампирите

Герб дава гаранция! 100 години! Ако случайно попаднете с колата си в някоя дупка по шосетата и магистралите, бъдете спокойни. Обадете ни се и ние веднага ще заменим с дупката с нова, още по-хубава!

Гол охльов!

Ние на село му викаме плужек

БСП-арите яростно атакуват Закона за пътищата; Желязков приемал атаката им в духа на консултиране :( Росен Желязков има почерк - да омаловажава проблемите / с надпечатаните изборни бюлетини не виждал проблем, защото можел да ги използва като тапети /... Който омаловажава, не решава нищо. А заверата за 1 млрд. лв. е пред очите ни....

Дир насмогвате ли с триенето на коментарите против ГЕРБ? Този от снимката май не разбира, че ГЕРБ и той си отиват!

Банан с костюм.

Ами бай Калинчо, нали има приет закон, в който е казано, че всеки сервиз води паспорт на ремонтираната кола? Има режим за следене и записване на резервните части, нови и втора употреба. Кой следи за спазването на този закон? Кой следи за хилядите "сиви" сервизи, за воденето на отчетността и регистрацията? Някой проверявал ли е произхода на резервните части? Какво като приемете нов закон, когато никой няма да следи за спазването му. Закони има, не е като да няма! Няма контрол и превенция. "Нашите" хора не се закачат! Нали така каза Вождът Тиква? Само за това си изказване мутрафонът отдавна трябваше да е в миманса или при бай Ставри!

Кой е тоя закон? Сега разбирам, че имало такова нещо. По-скоро, всеки сервиз си поддържа база данни с цел да знае какво са правили по дадена кола. Ако някоя кола мине през Н -броя сервизи, Н-броя паспорти ли ще има?

Май ще ни разрешат да си доливаме масло и да си мием колите сами !!!

Абе не се надявай много!

Желязков, ти БСП какво казват ги остави. Ама ББ преди месец и половина обяви публично, че ТОЛ системата е печатница за пари и да я пускате без да се бавите и мотате. Ти какво, да не казваш, че Борисов не знае какво говори?

Ми да вземат и да направят нещо като хората ! В някои държави е забранен вноса на автомобили втора ръка и такива се внасят само за резервни части !

Веднага се появиха любители на скрапа на колела !!!

3евзек

Имам петгодишен скрап на колела. Твоята нова лимузина на колко е?

5г от както си го купил или 5г откакто е излязъл от завода ?!