Железопътна катастрофа на мост в Дания, 6-ма са загинали (снимки)

Платнище на товарния влак се е скъсало и ударило идващия насреща пътнически влак, което накарало машиниста рязко да набие спирачки и превозното средство да дерайлира

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

повече от един прицеп натоварен на вагон е с частично липсващо покривало, вероятно ще последва всеобща детайлна ревизия за годността им или ползването на такъв тип "хладилник"

предно инфо съгласно ютюб филмченца от местото

&да съм се объркал,извинете моля,благодаря,помежду фюнския остров &този на който е købenHavn (кьобенхавн),има друг по-малък о-в видим при увеличение на гугъл карта, пак не е логично мост м\у контин.й част &фюн (който единия-железоРешетъчна фермова конст-я, е само за релс.прев.ср-ва,а другия поне на ~1км от него само за асф.таквиз) да се визира за място на действието "пътн.влак одензестолица датско кралство се удари с платнище от тов.влак",ще последва ревизия комай за здравина покривала прицепи&допълн.ги укрепват с нещо за вагона, живи&здрави

Мини на опреснителен курс по български език!

съболезнования,не зная пусналия новината гледал ли е географска карта-зеландия е континентална част граничеща с германия,одензе е в о-в фюн м\у визирания мост & нюборг след който пък следва североизточно километри дълъг ,тоже за асф.&релс.прев.средства,но не железорешетъчна конструкция,над водата за->малък остров ,след който пък е този със столицата им,може би платнище на прицеп(и) се е нагънало за секунди &е попаднало под кабина пътн.влак повдигайки я или колоосите са преминали през него & са спрели на траверсите,живи&здрави

Объркал си се. Континенталната част на Дания, която граничи с Германия е полуостров Ютланд. Въпросният мост свързва остров Фюн, на който е Одензе с остров Зиланд, на който е столицата Копенхаген.

На датски острова се нарича Шеланд (Sjælland), Зеланд може го казват германците.

Задействане на спирачката на влака в режим на екстрено спиране не може да е причина на дерайлирането ! Има друга причина, трябва да огледат още много неща около случая !

Понеже в Дания са по-прости си товарят ТИР-овете на влакове.

би било чудесно, но не точно. наличието на товарни композиции в дания е рядко срещано. това е най-вероятно да спестят таксата на моста която е около 120 лева без ддс на тир

тира си остава основния товарен превоз в цялото скандинавие без гренландия .

Моля, някой модератор, редактор или по-образован от екипа да дира да ми разясни подзаглавието: "Пътнически влак е дерайлирал след като е бил от предмети на товарен влак", че не съм учил толкова, че да го разбера! Благодаря!

когато си помислите, че само в бг има идиотизми. през нощта и сутринта поривите на вятъра в Балкита са били моного силни, особено над морето където нищо не го спира и влакове въобще не е трябвало да има по мостовете, което е обичайна практика. подозира се закъсняла организация заради празниците.

Поредното доказателство, че бирата е затрила не една и две човешки съдби.

Текст от заглавната снимка към новината: "Пътнически влак е дерайлирал след като е бил от предмети на товарен влак" - Ко реЧи?

Заглавие алатип .валери божинов .или стратега от мировене..

Я ама те и полиция имали...

Е, не е като твоите полуграмотни затлъстели тюфлеци, които най-умеят да си искат рушветчета и рекетчета, но поне тяхната полиция намира откраднати коли в рамките на дни, а престъпността е пъти по-ниска от тукашната. К'во да ги правиш - еврогейове, не са тарикати като нас!