Жегите в САЩ взеха 6 жертви (видео)

Заради горещата вълна в Ню Йорк бяха отворени 500 центъра за разхлаждане

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деба тая гореща вълна !

Е , и.... Аре по-мащабно , де ! Всъщност на никой не му пука ;)))

150000 милиона.....ДИР-ник до ДИР-ника

В най -студената част на денонощието е 31C. През деня на сянка стига 46C но е много сухо. Тази година държа в къщи 28C и съм много често навън на хамака. И ми се иска още поне 3-4 градуса да вдигне.

Каубоите още ли карат 5 литрови автомобили с цел безопасност? Въобще странно е как света не проумява че консумацията на горива води до изгаряне, а то пък от отделяне на топлина в атмосферата.. Ако разхода на нефт е еди колко си барела НА ДЕН, то съответното количество топлина от изгарянето отива в атмосферата или водата.. А те още си играят на войници. Едно просто нещо може да се направи - масово и повсеместно засяване на дървета. На сянка е очевидно по хладно и терена отдолу не поема топлина и не грее като акумулираща печка. Например един открит площад, например с керемидени плочи, вечер си грее като печка...

За останлото добре, ама за дърветата, нали и на тях им трябва вода, за да могат да живеят, като няма такава в почвата, как да стане това?

Тръмп каза, че няма такова животно. На кого ще вярвате на учените или на Тръмп?!?

На Тръмп разбира се, нали е "стабилен гений". Каквото е казал, все е истина - алтернативна.

В разгара на горещата вълна десетки хиляди потребители се оказаха без ток в Ню Йорк. Беше възстановено електроподаването на 13 000 от тях в Бруклин, но още 40 000 из различни части на града все още нямат електричество, допълва AП. Ужас, това и при комунизма го нямаше.

Абе имаше режим на тока в студа, ама това не се брои - нали?

Режим значи има-няма ток !! А при тях ИЗОБЩО няма, в тия АДСКИ жеги, БЕЗ климатик !