Зеленски призова мобилизираните да бягат, 10 000 са се явили доброволно преди повиквателната

Властите в Русия отвориха гореща линия за въпроси по мобилизацията, украински сили се струпват в северната част на Донецка област преди референдума

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"За мъжете на Русия сега идва време за избор - да умрат или да живеят", обърна се на руски Зеленски." Те го знаят,затова се взимат пушките........

- Сър вярно ли е че всички руснаци са избягали и в Русия са останали само Путин, Шойгу и белите мечки? - Джон, джурналята за попреувеличили и освен това белите мечки не са за подценяване!

Ако игнорираме назначените в Брюксел политици, най-доброто за Европа е този конфликт да свърши максимално бързо. Русия няма как да си позволи да го загуби, а и предвид, че има потенциала да мобилизира 50 пъти повече хора от украинците, няма и реален начин да го загуби. Т.е. даването на оръжия на Украйна, кара само европейците да страдат. Не случайно в цяла Европа вече има протести. В Чехия протестираха 70 хиляди и много от тях носеха руски знамена. Реално спасението е на Европа е да спре да се намесва в конфликта.

че без могилизация Масква че падне

Гаден Наркоман

Капут

Никой не забеляза, че освободените командири на Азов ще изкарат в Турция до края на войната. Последната размяна на пленници е голяма стратегическа победа за Руската дипломация. След убийствата в Еленовка, смъркащият бяло е законна военна цел за Азов.

Яж шпека!

Реално русия вече загуби европейски, северноамерикански, японски и южнокорейските пазари. Както и когато да свърши конфликта, Русия няма да прави бизнес вече с никой. Ще бъде новата Северна Корея.

Наркоманът колкото повече ни го навират в носа, толкова по-противен става !

Изсирам се в устата на всички путинофили, русороби, рубладжии, и Вгъзрождненци. Мощно. Със засилка. След дълго задържане. Изсирам се в устата и на коня Сергей Лавров.

Няма кво, микроскопичен ти е...

След тази реч, повечето руснаци сами ще се мобилизират.

Никога не бих си дал живота за този къс монголоиден запъртък! Н И К О Г А!!!!!

кух путлерист, некачествен русофил, чист гнусен рашист

Какво разочарование за подкрепящите евро-атлантическите гендърски ценности ще бъде факта Зеленски да бъде публично обесен от най-верните му хора досега.

путлеристите, че в следващите години никой инвеститор няма да иде в кочинката раша да си погребе парите - кочината ще става все по-голяма кочина

Който плаща, той поръчва

Абе заплашил ги е, не ги е призовал. Което естествено ще има обратният ефект. Вече и той и Петя искат тотална война.

В Украйна са посрани в момента и очакват края си

След като чули обръщението на Путин за мобилизацията Сидеров от АТАКА и Костя КОПЕЙКИН се явили с бохчите рано сабаале пред сградата на руското посолство в София за да ги мобилизира както си е реда Митрофанова Сидеров се обърнал към Костя копейкин с въпрос - Вие каква специалност военна имате ? Костя отговорил че има Е категория и може да служи като шофьор на КАМАЗ и да кара ГРУЗ 200 - трупове на убити руснаци На свой ред Копейкин попитал Сидеров каква категория притежава и Сидеров му казал че има / П/ категория Копейкин учудено отбелязал че за първи път чува за / П/ категория за шофьори и че такава не съществува Па СИДЕРОВ му обяснил че тва означава - ПЕДЕРАСТ

Как къс бре. Над два метра висок е Зелниковския.

10 000 хиляди дето отишли доброволно, да не са 10 - пък нулите дойдоха от задника на щаба?

Зеленски според мен много се е уплашил, щом и на руски проговори. Този май не знае решителността на един руснак, когато става въпрос за отечеството му... дано скоро са в Киев, искам да видя как ще бяга. В коя държава ще се скрие скапания наркоман? Може би в Колумбия, там наркотици бол.

Няма нужда от декларациите ти - в армията ще вземат само годни мъже, от такива като теб нямат нужда, така че не бой се. Ако си жена, трябват им с медицинско образование, ама явно си от необразованите. Няма страшно за твоя живот.

След референдумите почва голямото ебане на укропи.

Леле какъв изискан хумор. Вие да не сте Исо Хазарина от ПП?

ахаха, Зеленски катил смешен то преди 2 мес говорихте че загиналите са 55000 искаш да кажеш, че от тогава няма нови загинали??? Смешник!

знае ли защо навремето руснаците отидоха в Авганистан.....аз подозирам защо ,но може някой да знае нещо друго

надеждата ви путлеристи умира с вас - като почнат да ги изнасят в чували тия 100 000 - тогава вече в гащите ще има водка с лайна

Ти си гледай Руската кочина и не мисли за свободна Украйна

Зеленски мобилизира куцо и съкато, украинците бягат масово от неговите мобилизаии, той тръгнал да призовава руснаците да бягали - да го наречеш палячо, ако не беше убиец на милиони украинци.

Киро Дебило, това значи била новата методичка. Победа на руската дипломация, заменила командирите на "фашистите от Азов" за кума на Повелителя на бункера :-) Чудно защо Саловьойний памьот ревеше като вдовица захуй по повод тази велика победа на хората на Конската глава,:-)

Нацитата в Украйна заради Еленовка му готвят на танцуващият в бялото, обесване. Спора е дали въжето да е зелено или със зелено-бял отенък. Ако не бяха охраната му от английска ЧВЧ отдавна да си е заминал.

Зеленски е много секси. Путин го чука здраво.

Ако България можеше да направи нещо за Северна Македония щеше, ама мълчите като пушки, когато Мякедонците ви серат на гробовете на дедите. Слаба ракията.

Този има сериозен проблем. Скоро ще се обяви и за бог. Защо си мисли, че хората ще правят това, което поиска? Щото западът е решил временно да му играе по свирката и да го използва за свои нужди? Няма ли някой най-накрая да му пусне един в десетката и да ни отърве от недораслия зелен гном...

Двама украйнски снайперисти си говорят. Единият пита другият - кой е най-добрият руснак ? И вторият му отговаря- Този който не се вижда през нощният термо-прицел на снайпера защото вече е ИЗСТИНАЛ

Плащат ни с прахчета. Супер е.

На 55000 убити трябваше да има 160000 ранени гном такъв. Не ме кефят руснаците, но този наистина е за ада.

Неговите ще се разправят с него. Няма къде да избяга след всичко това и го знае. Независимо, колко пари е откраднал от "помощите" и от народа си досега.

Разбрахме, че имаш диария - ама стига сра под всяка статия в дира, а си вземи имодиум.

Ние пък на българите им серем на дедите на гробовете, но те са бити пишки и нищо освен гей парад не могат да спретнат. Слава Украйна!

Путин сформира най-добрия руски тим за следващата пара олимпиада

Щом със 150 хиляди човека руснаците взеха една четвърт от Усрайна, колко ще вземат със още 300 хиляди към първите 150?

Подскажи ни, товаришЧ, колко? Пък ние ще ти припомним дали си бил прав, по Нова година.

отговор Ще успеят да устискат отбраната на крайните квартали в Ростов на Дон

Те сами си казаха, че новите ще ги използват само за охрана на вече завзетите територии. Така, че - николко.

Гледахте ли клипчетата с усрайнците как бягат към Румъния със салове през реката хахахах. Не ги виня, никой не иска да умира за фашиската укро кочина.

Ще ти отговоря. Нищо. Всичко което са взели ще загубят. Ок? Бих ти го нарисувал, но бия по-добре, хеле пък руски тролчета.