Зеленски преброи 400 руски военни престъпления в Херсон и обяви, че победата е все по-близо

През последните няколко дни е освободен район с площ около 4500 кв. км на северозапад от р. Днепър, според УНИАН

Обратно в новината

Коментари - Зеленски преброи 400 руски военни престъпления в Херсон и обяви, че победата е все по-близо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО МУ Е БЕЛОТО.

Дневната доза зеленски. Благодарим сърдечно.

Тоя пак чете някакъв сценарий за филм, докато хората в Украйна умират за неговите глупости.

А ана так далеко далеко ... Затова пък получи оскар.:) .

Русофилите се побъркаха.Поражение на путин навсякъде.Скри се и от Г-20.Прилича на Хитлер през 1945г

Тоя ще бъде подстриган много ниско лично от Рамзан Кадиров ! Скоро краварите и ЕС ще спрат да го хрантутят !

Приближавате се, докато лудия самбист не ви тръсне една мръсна. В тази война победител няма да има.

Вчера след много геройство, превзехме 2 кочини и един кокошарник...

Това "Скоро" скоро ли ще е? Слушаме от от 24ти февруари...

Зеленко, Каква победа, бе смешко? Спри прахчетата, че се изпускаш на моменти!

Докато не го обесят този публично света няма да миряса!

Тежко е да си путлерастки трол. И все по-тежко става.... Путлерланд уверено крачи към национална катастрофа и разпад. Родните чебурашки напразно са вперили поглед в очакване на Аврора...

Руската най-могъща армия победоносно отстъпва, а украинската армия панически я гони!

Ти се радвай, че тази зима ще плащаш само тока, храната, хотелите на хохлите. Ако оцелееш догодина, може и мобилизация...

Руските орки, тези подчовеци- мърляви, пияни, прости, мизерни, гладни, дрипави клошари ще бъдат върнати и натикани обратно в мръсното вонящо помийно блато-Рашша, там, където им е мястото... Ако не била Русия, сега сме щели да ходим със шалвари и да говорим турски... Не знам, ама за 500 години робство никоя българка не сложи шалвари и никой не учеше насила турски, за разлика от 50 години руско робство, където задължително се изучаваше руски език в училищата още от 6- годишна възраст и децата носеха червени парцали на вратовете си.

Този клоун май живее в друга реалност !

Шило

Мдаа, остават още 95 500 кв.км. Хахахаха. Зелен, кво става в Донецк? Май от преди ден-два, в няколко места има вече концерти на "музикантите"?

Колхозниците хвърлят униформите и бягат като цивилни от херсонска област,отделно са изоставили и много техника и амуниции.Ленд-лииза от страна на Россия спрямо Украйна не спира.

Лично ти се приближаваш до края на дните си!!!

Деелектрификацията на Украйна е мега успешна. Вчера са победени 3 трафопоста и 88 електрически стълба. Стотици метри кабели са взети в плен. Мобилизираните руски войни са мобилизирани до краен предел за пълния разгром на украинското електричество!

Към нищо друго освен към окончателно изтриване от лицето на земята на гнусната кочина крайна не се доближаваш бе, курво украинска.....

Абе, бай Шиле, да те питам нещо... Кво става с анексираните украински територии с фалшивите референдуми? Защо шеф Путайн бяга от тях и ги отстъпва? Защо посрещат украинската армия с песни и танци? Нали там руското население беше в гнет?

След предната контраофанзива, Киев приключи, сега ще е по-зле.

Да не би да свършват нацистите от Азов и така денацификацията ще е свършила и войната ще бъде прекратена ? Това ли има предвид Зеленски към победа?

Тъпите копелета не осъзнават ,че победител няма да има в тая война или поне няма да е нито Украйна нито Русия!И Украинците могат да се хвалят ,че са освободили 1000 населени места и руснаците могат да се хвалят че са анексирали 10 области,ЕС може да налива милиарди в Украйна а истината е ,че отатък Атлантика една група хора правят пачки с камарите от всичко това!

Шило

С песни и танци посрещнаха и руснаците. Сега пак ще ги посрещнат. Инстинкт за самосъхранение се казва. Нещо, като българите, когато са посрещали хитлеристките войски и четири годни след това- съветските.

Щом Волгин и Чуков обърнаха палачинката и взеха да плюят по "корумпираната руска власт" значи с Русия е свършено!

руснаците се бият ожесточено един месец превземат някое село, украинците се бият още по ожесточено в следващия месец върнат си селото, каква е тая война, 226 освободени селища с документирани 400 престъпления на руснаци - по 2 в селище....

В сащ пишат, че натискат Зелю за преговори с Русия, което значи, че зелю вече му е наредено да фърга бялата кърпа и сащ са се договорили с Русия.

зеленски вече победи българия, окупира я , взе и парите, пидмени и насе;ението... дори не иска да дойде да вземе короната на българия щото с дреболии не се занимава! той е Гопосдар и не се занимава с незнаителни територии! Той си го мери с Путин!

Че то, останаха ли неизбягали украинци? Или само наемници "освобождават" територията, от която руснаците сами се изтеглиха? Зимата иде, както казваха в един велик сериал...

Мило се да не дойдат хората на Дугин. Че, тогава вече няма да е тази лиготня.

Откога пидиразите слушате Волгин?

Кадиров и Пригожин с по-голяма и все по-нарастваща вероятност ще вземат главата на Владимир Владимирович, от колкото на Зеленски.

Шило

Да не дава Господ, че Зеленски после място не може да си намери.

Искаш да кажеш, че Путин, Шойгу и Сие. са мекушави? Меки китки? Да така е, един път да се съглася с теб. Хайде да идват мужиците вече, че е направо тъжно да гледа човек как украинците бършат пода със сбирщината мекушавци на Путин.

Ама ти си бил голям кретен...

Пак да питам - смяташ, че тавариш Путин, Шойгу и руския генерален щаб са мекушави неможачи? Да, така е! Но напразни са надеждите и упованието ти в Кадиров, Дугин и Пригожин. Те са още по-големи.

Показател, че той Волгин си е наш човек! той е нашето знаме!

Ще мине ли някоя сутрин,без да ни залеете с бръщолевенията на тоя наркоман? Разбира се, без дори намек за каквото и да е друго мнение. Защо не пишете какво става на Източния фронт, около Бахмут и Авдеевка? И Соледар?

Украинците до сега не са освободили нито една територия, от която руснаците не са изтеглили предварително, след като преди това са обявили изтеглянето си. Може и да има някакви малки изключения, но те са просто незначителни.

Пак да попитам- какво стана в с превземането на Киев, Одеса,Харков ? За три дни до Берлин ?

Западът трябва да къта ВВП като писано яйце. Че ако на неговото място дойде Пригожин или Кадиров... жална им майка на евроатлантиците!

я да си покажат банковите сметки подоляк и кулеба

Пропуснал си момента, в който след успешен десант, подкрепен от крайцера Масква, превзеха Одеса. :)

Забелязвам, че троловете на Копейката и Мутрафонова обръщат палачинката и вече открито критикуват Путин и обкръжението му, че са неспособобни и мекушави. Явно времето на Вовата изтече и Путлеристан ще бъде прекръстен. Въпросът е кой ще е новия вожд, който да задоволи в пълнота кръвожадните желания на войнолюбците.

Бъркаш бягството с изтегляне !

В Швейцария.

Явно с доставките на оръжие за Украйна пращат и много бяло:)))

Смятай самая магучая колко е нещастна, след като един шут - наркоман и шепа сатанисти гейове и нацисти успяха да ги наритат :)