Зеленски обсъди с Макрон дипломатически стъпки за прекратяване на войната

Украинският президент отново настоя руски спортисти да не участват на Олимпийските игри в Париж

Обратно в новината

Коментари - Зеленски обсъди с Макрон дипломатически стъпки за прекратяване на войната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпомера вече изби от Зеленски.

Съединените щати призоваха украинците да се борят докрай, за европейските ценности, за правото да бъдат и да умрат като гейове.

СЕРИОЗНИ ПОСЛЕДИЦИ ?? Какво по-сериозно от това да са загинали 300-400 хиляди войника и цивилни и разрушена държава?? Какво по- сериозно има да става?? Ядрени удари ли? Не му е изпила чавка акъла да го направи! Няма да се затрие държавата си я. Неай-сериозното вероятно ще бъде да отстъпи назад и да сдаде някоя и друга провинция,или всичките завладени от Украйна.

И какви ще да са тези "дипломатически стъпки за мирно решение"?? Не допускането на спортисти до олимпияда не ми се вижда много мирно решение.

Много е елементарно: 1. Итегляне на руските военни от границите на Украина, включително от Крим. 2. Заплащане на репарации за убитите и разрушената инфраструктура. 3. Путя и останалата кремълска банда на международен съд за престъпления срещу човечеството и за военни престъпления. А разрешението на руските спортисти да участват в международни състезания е бонус.

докато Крим не бъде освободен никакви преговори с руските окупатори. Преговорите трябва да бъдат за репарациите които Русия трябва да плаща на Украйна и за военнопрестъпниците и съда в Хага.

кокошка просо сънува

Кримчаните не искат да стават украинци!

По повод поста на "Тоа па": "малоумни чел си като дявола евангелието, я пак прочети. Ако САЩ не са въоражили руснаците Хитлер щеше да ги приключи за нула време" или друго яче казано: Кой как чете историята. Е, ако аз я чета като Дяволът - Евангелието, как ли са я чели следните господа: Обединеният щаб на съюзническите войски - оценка в документ, наречен "Позицията на Русия" от август 1943 г. : Съветският съюз и армията му бяха решаващ фактор в тази война". Ген. Дж. Стилуел - главнокомандващ сухопътните войски, за съветския войник: " В продължение на три години постоянни битки ние видяхме как той изнесе върху себе си цялата тежест на натиска на немците и ги разби..." Адмирал У. Леги - 1950, Ню Йорк, по време на честване на годишнина от срещата на Елба: Съветската армия " почти до юни 1944 година пое върху си цялата мощ на германската военна машина " (юни 1944 - откриването на Втория фронт). Х. Уудрум - американски сенатор; ноември 1941 на заседание на Сената: "На някои от вас не е лошо да се напомни, че до момента Русия е единствената сила, способна до издържи, да спре и да отхвърли немците." Обърни внимание - това е ноември 41 г. Все още не е факт разгромът на Вермахта край Москва, Сталинград и Курската дъга са някъде в бъдещето, блокадата на Ленинград е факт, а американският сенатор е твърдо убеден, че Русия е единствената сила, която може да се противопостави на германската военна машина. Фр. Д. Рузвелт - 30 април 1942 г, в секретна преписка до У. Чърчил.: "Руските армии са унищожили и унищожават повече въоръжени сили на немците - войници, самолети, танкове, артилерия - много повече, отколкото армиите на съюзниците, взети заедно". И ти ми казваш, че това е било възможно само благодарение на лендлиза?! Никой никога не е отричал помощта на съюзниците. Но ако СССР е разчитал единствено на нея, ако не е успял да прехвърли и поднови производството на стотици заводи и промишлени предприятия отвъд Урал, ако не е съхранил огромна част от специалистите, които да изправят на крака тези производства, да ги поставят на военновременна основа, така че да се подсигури непрекъснатото снабдяване на фронта не само на територията на СССР, но и извън границите му, когато военните действия се прехвърлят далеч на Запад, то едва ли лендлизът е щял да го спаси от поражение. Неее, както и да го погледнеш, победата на СССР над Хитлерова германия си е чиста заслуга и резултат от нечовешките усилия на съветския народ и на Съветската армия. И цитираните от мен личности не са чели историята, те са историята, те са свидетели и участници в събитията, за които говорят. Казаното от тях има много повече достоверност и тежест, отколкото тиражираната и пренаписана днес история на ВСВ, подчинена на определени политически интереси.

Моля за извинение - "Хитлерова германия" следва да се чете "Хитлерова Германия".

пак се изходи по въпроса.

като не може да победи Путин... Зеленски продължава да тормози руснаците.

Чудя се дали спортистите не започнаха тази война? Що за логика е да се забрани на спортистите да ходят на състезания? Това ли ще спре войната? По скоро зеления гъс го е страх че спортистите няма да се върнат в ссср.

Наркоман и геронтофил на лаф!

май пак ще се ходи до Берлин. Германия като че ли сгази лука в последния момент.

Бандеровската кочина гори,той взел да се кахъри за руските олимпийци

"Ми да питаме началниците" До там я докарахте Европа!

Ми да питаме наште началници До там я докараха САЩ.

Няма сделка,бой по украинските картуни

Късно е, либе. За китка. Ше ядеш каркалшката.

Трябва да избира внимателно кого да слуша. Много хора вече не са за слушане.

Значи нещата се развиват добре за руснаците. И почти съм сигурен, че Макарона му е говорил да спира войната, докато все-още има какво да се спасява.

Абе, нещо зор ли виждат, че така, изведнъж, за прекратяване на войната...

Стигнаха до Москва затова ще преговарят.

Клоунадата продължава

Изобщо не съм фен на Зелето и укрите, но да си на страната на агресора е голямо падение, русоробски кретени. И Украйна, и Рашка Говняшка са продукт на -Руский мир- диктатура, простотия и неуспехи на всяка крачка. Руснаците са лузърите на света. Възможности никакви, самочувствието на макс.

Руснаците си вземат изконните руски земи, а вашата измислена Украйна се закрива. И това е решено още в Женева от Байдън и от Путин, а такива като този мухльо Зеленски са само един миманс. Другото е пропаганда за малоумници, която такива русофоби като тебе бълват 24/7. Русия ще си остане Русия, а вие - прости шматароци.

А иначе е много хубаво да си соросоробски кретен, това е направо супер

Пич, пий една студена вода и се успокой. Научи се да губиш с достойнство, същото важи за краварите и вся остальная сволач...

Извинявай, Истина, Ти къде беше, когато щатите дойдоха от 10 хиляди километра и бомбандираха Югославия и столицата им Белград. Това не са го правили фашистите през II св.война. А нашите Евро-атлантически гейове засраха балканския полуостров с обеднен уран?

Има един начин - пълна и безусловна капитулация. Всичко друго е мижи да те лажем.

Войната ще спре като Се закрие НАТО и Зеленски се махне.

Чакай да се закрие НАТО, ватник вмирисан.

всички чакат

Ще стане по-зле, ще се разпадне, вместо да се закрие.

Абсолютно!!! Русия НИКОГА не е искала да напада Запада, а и да иска, не може, ако си говорим честно и разумно. САЩ не иска Западът да работи с Русия, не иска и силен ЕС, защото няма да може да упралява, както го прави сега, грабейки Европа. Русия, в частност Путин, трябваше да са луди да допуснат САЩ да въоръжат украински нацистки части с ракети на 3-4 минути полет до Москва! Това са луди, само като гледаш видео материалите им от преди войната, може да ти прималее. Избиваха деца и жени, САЩ натискаше Европа да мълчи и след като стана дума за влизане на Украйна в НАТО, Русия си реши въпроса с убийствата, както може. Путин десетки пъти е молил ЕС за отношение преди това!!!! А бе наистина ли простащината е толкова силна на моменти, че оставихме и ЕС да падне в калта заради някакви интереси на някакви евреи в някаква държава отатък океана?!

Абсолютно точен коментар. Сега лекуваме последствията, а причината се потулва умишлено. В ролята на ваксините влязоха оръжията и мелницата на хегемона се върти с все по-голяма сила.

Простако, до окупирането на Крим нито САЩ, нито ЕС са дали на Украйна и една прашинка барут или каквото и да е било летално оръжие. Даже имаше закон, който забранява продажбата на Украйна на летално оръжие. Такова започна да се доставя едва когато Русия нахлу в Украйна. Колкото до избиването на хора това се случи след отцепването на Донбас и Луганск от Украйна. Няма държава в света, която да допусне отцепване на територии от нея. без да се защити военно.

Няма да се "закрие" - ще се разпадне.

Да съспеш народа си за шепа долари!

То и нашите управници това правят!

Мачкайте смръдливата вата по всички начини! Тая рушняшка смрад, трябва да се изличи от лицето на света ! Това е реалноста!

Да точно така да остане само краварската гнас и всички педали на земята. Има статия за експеримент през 70 години на миналия век с плъхове на които им осигуряват всичко което им е необходимо за живот, обаче след известно време плъховете спират да се възпроизвеждат и даже започват да изпедерастяват. Крайния резултат е че измират всички. опита е правен 20 пъти и изхода е винаги един и същи. Който иска може да я намери статията в интернет

Дай някаква посока накъде да я търся.

Значи това е новият вектор спуснат от Кремъл: "Раждаш се гол, мокър и гладен!!! После става по-лошо!" - това е идеята отричаща 1000 години човешко развитие и прогрес. И всичко това за да оправдаем окаяното положение на простия народ в Русия - притежаващи 20% от ресурсите на планетата Земя и живеещи като скотове, за да има за оръжие без някой да ги заплашва. Тогава да се върнем назад към пещерите, но изтребихме голямата част от животните и няма да има кожи за всички да се облекат. Важното е да има пари за Армати, Циркони, Посейдони и всичко останало предназначено за сплашване на останалия свят.

Има си специализирани места, където се третират психични заболявания, пич, насочи се!

Президента Клоун Зеленски се чуства застрашен от православните свещеници,от спортистите ,културата ,от собствените си воено началници,от министри си даже от силите за сигурност.Той при всяко съмнение действа по Сталински т.е. Бързо ги отстранява даже и физически ,а после погребение с почести и награди.Та обсъждането с Макрон на дипломатически стъпки за мирно разрешаване на братоубйствената война е мижи да те лажем за клоуна Зеленски.Войната ще спре когато янките му разрешат или Русия приключи с него.

Имотите на Зеленски: Къща на баща му в Италия...3 млн д. Къща в Тоскана ...8 млн.д. 4 апартамента в Лондон....12 млн.д. Име ие в Англия...14 млн д.

Ще напишат, че Гардиън са агенти КГБ ))))

Винаги, когато руснаци успешно бият украински неонацисти, те искат я мир, я преговори, за да им се размине наказанието. Фашисти трябва да бъдат унищожени до крак!

Долна рубладжийска измет.

Долен сащ-исан биологичен отпадък....

Дращите тука като злобни дебилоиди, едно и също. На нито една нормална мисъл не сте способни. Сигурно сте наркомани скапани като Зе и подлогите му.

Кога ли ще го видим тоя зелен боклук да повтаря съдбата на Кадафи... Мечката не забравя никога и не прощава!

lu4ka

Прочети колко много е направил Кадафи за държавата си. Наркоманът няма нищо общо с човек, който вдигна икономически държавата си.

каква мечка, бе Мунчо - за 330 дни е превзела 100 села. Смех.

Какъв Мунчо, бе, Володимир?!

в латвия или в литва (бъркам ги..) обсъждат как да пратят танкове на украйна които нямат. ако обсъждането беше работа света щеше да бъде различен.

И двете имат танкове, спокс! Всяка държава граничеща с орките има танкове.

Ще е този мир. Точно сега преди разпадането на РФ.

В никакъв случай мир с Ukrovermacht

Как точно си представяш разпадането на ядрена държава?

България е: Най бедната Най корумпираната С най бързо умиращо население Най ислямска държава в ЕС

Русия но бие по всеки един от тези показатели.

Не само! Също е на първо място по наркомани и гейове.

Козяшки полуумрял педерас Ти къде купи имот бе въшльо Над половин млн имоти има руски в България Имаш турска партия в парламент.Русия няма такава Русия има богатства бе боклук Ти имаш сороски педали и урви американски Окупирана държава с 4 бази

тоя клоун още малко ще иска да започне да ръководи и света

Няма да се изненадам ако скоро поиска и ядрено оръжие.

Добра идея!

Акъл не му пречи!

Трябва да се спре тази братоубийствена война, преди новите танкове да навлязат в Русия. Ако трябва да им върнем Крим и да им предадем Путин. В никакъв слушай не трябва да се допуска това което стана в Окрайна да се пренесе на територията на РФ и да се случва на руските граждани.

Тыарь поганая

Трябва, трябва приятелю!!! Само че не е ли малко егоистично да се нахлуе в друга държава, да се избият вече над 200 000 украинци, да се разрушат градовете, заводите и електроцентралите им, да се прокудят от страната около 12 милиона нейни жители и сега да кажем: Абе опитахме да ги смачкаме, ама нещо забоксуваха нещата и сега пред угрозата те да получат модерно оръжие с което да защитят територията си и да атакуват нашата територия /което те няма да направят никога, нито ще отнемат и квадратен милиметър чужда територия/ да се престорим все едно нищо не се е случило. Знаеш ли значението на думичката "справедливост"?

Пич, пий една студена вода и се успокой. Научи се да губиш с достойнство, същото важи за краварите и вся остальная сволач...

Този Зеленият трябва да бъде застрелян като бясно куче! Не защитник на народа си, а на американските интереси.

Така да знаете Аз сьм, педераст И сам мноооо прозззззз   

педераст, педераст и то ОТВРАТИТЕЛЕН

Пак ли да ти слушаме терзанията бе ебания сороски педераст.бегай под моста да те наебът мангалите и мирвай там

Тихичко мангал неграмотен, като нямаш акъл да напишеш нещо смислено пропусни, няма да липсваш. Хващйте се с майка ти и на магистралата да правите свирки...   

И двамата са смешници ! ...От тях нищо истинско не може да се очаква защото са марионетки !!! Да бяха взели и Шолц при тях....същия клоун !

Стратегически сега е момента Зеления да инициализира нови преговори. В момента има набрана инерция, реално за него е сега или никога. Ако евентуални преговори се провалят или не се състоят - след получаване на новите танкове войната ще влезе в нова фаза. Русия изрично предупреди, че доставката на немски и американски танкове ще доведе до сериозни последици. Естествено като чуха това американците си подвиха опашката и се оправдаха, че техните танкове били много сложни за укрите...

Новата фаза ще свърши с окупирането на Кремъл. Затова трябва мир сега или с РФ е свършено.

Не може да има такава фаза с ядрена държава... ползвайте това на раменете от време на време

СЕРИОЗНИ ПОСЛЕДИЦИ ?? Какво по-сериозно от това да са загинали 300-400 хиляди войника и цивилни и разрушена държава?? Какво по- сериозно има да става?? Ядрени удари ли? Не му е изпила чавка акъла да го направи! Няма да се затрие държавата си я. Неай-сериозното вероятно ще бъде да отстъпи назад и да сдаде някоя и друга провинция,или всичките завладени от Украйна.

Зеленски е втория Еврей Военен Престъпник след Адолф Хитлер и ще свърши като него в окопа залят с безин и изгорен ! Руските Олимпийци ще участват на Олимпиадата да го запомни мръсния миризлив еврей !

Микрон е никой, дори с баба си. Прочистване на ефропа ще продължи.

SirBob

Истината е една - от Зеленски нищо не зависи. Апропо, и от Макрон. Украйна ще започнат преговори когато техните куратори и господари - САЩ, решат, че тази война вече не е от такава полза за американската икономика. Защото нали никой няма илюзията, че тази война е провокирана от нещо друго, а не отново от американски геополитически интереси да се предотврати ефективно руско-немско икономическо сътрудничество? Както при двете световни войни преди това. Нищо ново под слънцето.

1 0000 0000 ++++

Taka e!!!!!!!!!!!

СЛАВА НА РУСИЯ И РУСКОТО ОРЪЖИЕ !

Грабвай руско оръжие и в окопа на Бахмут!

АЗ НЕ СЪМ УКРА МИРИЗЛИВ !

Слава на руските войни!

Преди 1 година САЩ отпуснаха 100 милиона долара за обучение на украински пилоти на Ф-16 и Ф-15. Очаквайте скоро поне 200 броя еФки да мятат томахавки над главите на орките. Сега загрявате ли, къде са нашите еФки :))))))

ТРАВЕСТИТ ЛИ СИ?

гълтач козяшки

lu4ka

Да. Върху чертежите.

Ми да им бяха дали поне нашите 2 бройки, ако са готови бе, кво ще чакат да им дават всичките 200 накуп.

Хитлер е евреин и нацис и зеленски е евреин и нацис . Русия здраво мори нацистите защото са измет като американците. Няма да съществува Украина ще има велика огромна Русия. Помярите сащ ще изчезнат като даржава .Българин голям кеф ще изпукат помярите тест долна измет

си хапчетата путирас мръсен

И Путин-Шеломов е евреин нацист и цялата болшевишко-нацистка върхушка свалила и убеля руския цар Николяй са евреи-болшевики-нацести взеле заем от немските евреи за да направят революцията и да убият царя - братовчед на английската кралица и с шведско-викингско потекло.

Зеленски обсъжда с Макрон доставката на колесни танкове и други оръжия.

Клоуна продължава със Скеча ! Укрите трябва да бъдат изгонени от България и точка !

Зеленски...докато обсъждал с Макрон как да прекратят войната на НАТО срещу Русия...настоя за следните неща: -Забрана за Руски спортисти да участват в Олимпиадата в Париж!? -Полъчсвне на тежки танкове и оръжие от НАТО. -Получаване на самолети от НАТО -Получаване на стотици хиляди ракети и снаряди от НАТО. ........ ........ Всичко това в разговор... Как да прекратим войната!!!??? Между Зеленски и Макрон!?

от западния неофашизмърют

Освобождава ги от свобода на словото, плурализъм и демокрация и ги превръща в поробена, разрушена провинция, в която те пребиват за вицове за фюрера.

Украйна е абсолютна фашистка държава Без опозиция..в затвора Без журналисти..затвора Уволни всичките си заместници и 10 за министри Уволни двама зам.орокурори Забрани в училище всички езици освен украински Смени имената Ега ти и чифутският Хитлер

Русия ли тва? Опозицията у затворо Яшин, Навални, Кара-мурза... Или избягали Милов, Жданов, Хордоковски, Каспаров....

Или убити Литвиненко, Политковская....

Аз убих политковска и Навалния !

Бобе, а хапчетата пи ли?

...от мозък, както всички русоДЕБИЛи в България.

Краят обикновенно е ковчег с цветя.... https://www.spbstu-eng.ru Потери на Украине (2022) Российские губернаторы сообщили о погибших на Украине военных. Мы собрали всё, что о них известно Потери в Ленинградской Области: Потери во всех регионах России ФИО ДатаРожд Раздел персонала Наименование воинского звания Статус Корчагин Иван Геннадьевич 3/23/98 Войсковая часть 30763 Младший сержант Пропал Жосан Юрий Сергеевич 6/23/97 Войсковая часть 71435 Рядовой В плену Гарабаджиу Илья Васильевич 5/8/97 войсковая часть 92088 Прапорщик Умер Тушкаев Роман Юрьевич 4/19/97 Войсковая часть 53790 Прапорщик Умер Туаев Сергей Заурбекович 4/18/97 В/ч 98606 Прапорщик Пропал Ныров Ислам Алиуасович 4/13/97 войсковая часть 10103 Прапорщик В плену Веткин Антон Вячеславович 4/1/97 войсковая часть 51460 Прапорщик Умер Тетлаус Максим Александрович 3/26/97 Войсковая часть 99333 Мичман Умер Газов Астемир Атмирович 3/16/97 В/ч 98561 Прапорщик Умер Асанов Антон Тауфикович 3/14/97 Войсковая часть 99015-1 Мичман Умер Рыбка Дмитрий Александрович 3/14/97 Войсковая часть 20446 Мичман В плену Васильев Иван Иванович 3/10/97 в/ч 33558 Прапорщик Пропал Бредихин Артем Павлович 3/2/97 Войсковая часть 99333 Мичман В плену Ткачев Александр Александрович 2/27/97 войсковая часть 30926 Прапорщик В плену Аулов Михаил Михайлович 2/25/97 войсковая часть 16871 Прапорщик Умер Головин Вадим Валерьевич 2/9/97 в/ч 33558 Прапорщик Пропал Васильев Аркадий Александрович 2/8/97 Войсковая часть 19288 Прапорщик В плену Сусленко Александр Владимирович 2/4/97 войсковая часть 16871 Прапорщик В плену Каманов Павел Робертович 1/28/97 Войсковая часть 20446 Матрос Пропал Помулев Илья Викторович 1/21/97 Войсковая часть 33864 Прапорщик Умер Шиврин Вадим Петрович 1/20/97 Войсковая часть 40754 Мичман В плену Волков Павел Романович 1/14/97 Войсковая часть 78019 Рядовой В плену Михайлов Александр Романович 12/24/96 Войсковая часть 99333 Мичман Умер Серов Никита Романович 12/18/96 Войсковая часть 30954 Мичман Умер Васильчук Дмитрий Юрьевич 12/14/96 Войсковая часть 40194 Мичман В плену Пыжьянов Эрик Валентинович 12/8/96 Войсковая часть 19288 Прапорщик Умер Потехин Никита Алексеевич 11/27/96 Войсковая часть 40754 Мичман В плену Федотов Сергей Александрович 11/16/96 Войсковая часть 99333 Мичман Умер Кабаков Максим Николаевич 11/16/96 войсковая часть 46102 Прапорщик В плену Неродный Сергей Дмитриевич 11/11/96 Войсковая часть 77983 Ефрейтор Умер Балашов Дмитрий Александрович 11/10/96 войсковая часть 46102 Прапорщик Пропал Нетёсов Михаил Николаевич 11/1/96 Войсковая часть 01229 Прапорщик Умер Габидуллин Артур Равилевич 10/25/96 Войсковая часть 08387 Прапорщик В плену Никитин Даниил Олегович 10/22/96 Войсковая часть 77983 Прапорщик Умер Денисов Владимир Витальевич 10/19/96 в/ч 33558 Прапорщик В плену Каритский Владислав Владимирович 10/17/96 Войсковая часть 40194 Мичман В плену Дубакин Николай Николаевич 10/17/96 Войсковая часть 60031 Прапорщик В плену Тузинский Вадим Анатольевич 9/28/96 Войсковая часть 92877 Мичман В плену Калашников Сергей Анатольевич 9/26/96 войсковая часть 46102 Прапорщик Умер Иманбаев Константин Бекболатович 9/26/96 войсковая часть 71289 Рядовой Пропал Федоров Илья Игоревич 9/21/96 войсковая часть 16871 Прапорщик Умер Поцелеев Сергей Алексеевич 9/13/96 Войсковая часть 40194 Мичман В плену Ахметов Георгий Васильевич 8/29/96 Войсковая часть 51397 Мичман В плену Медведев Александр Викторович 8/29/96 Войсковая часть 01229 Прапорщик Пропал Гималов Данила Вячеславович 8/23/96 Войсковая часть 99333 Мичман Пропал Поволяев Константин Дмитриевич 8/13/96 войсковая часть 44980 Прапорщик Умер Лебедев Денис Борисович 8/9/96 Войсковая часть 19288 Прапорщик Умер Веревка Анатолий Витальевич 8/4/96 Войсковая часть 38151 Прапорщик Умер Яштугин Дмитрий Юрьевич 8/3/96 войсковая часть 16788 Прапорщик В плену Самойлов Илья Владимирович 8/3/96 войсковая часть 24776 Прапорщик Умер Буянов Станислав Сергеевич 7/29/96 войсковая часть 24776 Прапорщик Умер Пермяков Николай Анатольевич 6/17/96 Войсковая часть 83266 Прапорщик В плену Стоянов Иван Григорьевич 6/14/96 войсковая часть 44980 Прапорщик В плену Морозов Алексей Алексеевич 6/7/96 Войсковая часть 90609 Мичман В плену Стреколовский Игорь Владиславович 5/31/96 Войсковая часть 40194 Мичман Умер Сонгатуллин Артём Харисович 5/28/96 войсковая часть 16788 Прапорщик Умер Носырев Андрей Сергеевич 5/27/96 Войсковая часть 30632-3 Прапорщик Умер Царегородцев Федор Андреевич 5/7/96 войсковая часть 16788 Прапорщик Умер Загудаев Сергей Игоревич 4/27/96 войсковая часть 39255 Прапорщик Умер Игнатов Василий Михайлович 4/25/96 войсковая часть 16788 Прапорщик Умер Селезнев Сергей Андреевич 4/21/96 Войсковая часть 75981 Мичман Умер Кадыров Фаррух Рустамович 4/14/96 войсковая часть 35390 Рядовой Умер Безбородов Александр Георгиевич 4/10/96 Войсковая часть 32364 Рядовой В плену Павлов Руслан Вячеславович 4/3/96 Войсковая часть 33864 Прапорщик В плену Пустовалов Максим Евгеньевич 4/1/96 войсковая часть 47062 Прапорщик Умер Шабнов Никита Николаевич 3/31/96 Войсковая часть 81221 Мичман Умер Альчиков Денис Вячеславович 3/17/96 Войсковая часть 05812 Младший сержант Умер Денисов Даниил Игоревич 3/16/96 в/ч 33558 Прапорщик Умер Михалапов Вячеслав Сергеевич 3/13/96 в/ч 33558 Прапорщик Умер Киндсфатер Виталий Эдуардович 3/9/96 войсковая часть 16871 Прапорщик Умер Никоноров Иван Сергеевич 3/8/96 Войсковая часть 40194 Мичман В плену Башлыков Алексей Петрович 3/2/96 Войсковая часть 69252 Мичман В плену Окладников Александр Александрович 2/23/96 В/ч 98606 Прапорщик Пропал Кожемяка Александр Александрович 2/12/96 Войсковая часть 42838 Лейтенант Умер Редьков Александр Геннадьевич 2/4/96 Войсковая часть 19288 Прапорщик Умер Носков Александр Олегович 2/2/96 войсковая часть 16788 Прапорщик В плену Колтунов Александр Юрьевич 2/1/96 Войсковая часть 48832 Прапорщик Умер Базарнов Виталий Юрьевич 1/28/96 Войсковая часть 40194 Мичман В плену Хоменко Андрей Дмитриевич 1/23/96 Войсковая часть 40194 Мичман Умер Эскендаров Абусят Насирович 1/17/96 Войсковая часть 99333 Мичман Умер Стаич Илия Драгомирович 1/7/96 Войсковая часть 71436 Ефрейтор Пропал [[Мунтян Иван Иванович 12/6/95 войсковая часть 30926 Прапорщик Умер Половинко Сергей Олегович 11/30/95 Войсковая часть 77983 Лейтенант Пропал Хвостов Олег Николаевич 11/5/95 войсковая часть 35390 Ефрейтор Умер Башиев Алий Расулович 10/15/95 Войсковая часть 09870 Мичман В плену Власов Денис Владимирович 10/3/95 Войсковая часть 11387 Прапорщик В плену Лихачев Александр Аркадьевич 9/28/95 344 военная школа поваров Прапорщик Умер Заянчковский Сергей Александрович 8/17/95 Войсковая часть 49231 Мичман Умер Шабуров Артём Александрович 8/2/95 Войсковая часть 38151 Прапорщик В плену Мельянкин Павел Андреевич 7/20/95 войсковая часть 71289 Сержант В плену Карпухин Вячеслав Игоревич 7/6/95 В/ч 30593-9 Прапорщик Пропал Цыпуштанов Евгений Александрович 6/24/95 войсковая часть 16788 Прапорщик Умер Яковлев Павел Владимирович 6/6/95 войсковая часть 24776 Рядовой В плену Коваленко Владислав Алексеевич 5/19/95 Войсковая часть 92877 Мичман Умер Небылица Артем Васильевич 4/25/95 войсковая часть 35390 Рядовой Умер Исаев Кирилл Владимирович 4/9/95 войсковая часть 16788 Прапорщик В плену Муклаев Адыр Николаевич 4/2/95 В/ч 31086 Мичман Умер Михайлов Антон Игоревич 3/24/95 Войсковая часть 20918 Старший матрос Пропал Шобоев Данзан Александрович 3/23/95 В/ч 62048 Ефрейтор Умер Петренко Сергей Александрович 3/16/95 войсковая часть 01879 Лейтенант В плену Горбачёв Сергей Сергеевич 3/1/95 Войсковая часть 25030-15 Матрос Умер Бадарчы Сендажы Сайын-Дажыевич 2/24/95 войсковая часть 61424 Прапорщик Умер Пахомов Никита Андреевич 2/20/95 В/ч 98650 Сержант В плену Федюнин Роман Андреевич 2/15/95 Войсковая часть 69647 Ефрейтор Пропал Таланцев Иван Сергеевич 1/2/95 войсковая часть 61424 Прапорщик Умер Романов Сергей Игоревич 12/24/94 Войсковая часть 29982 Прапорщик В плену Мелик-Карамов Владислав Андреевич 12/22/94 войсковая часть 35390 Сержант В плену Татьянин Юрий Александрович 11/5/94 Войсковая часть 78292 Мичман В плену Капустин Александр Сергеевич 10/11/94 Войсковая часть 99333 Мичман В плену Никакошев Николай Николаевич 8/11/94 войсковая часть 35390 Рядовой Пропал Балуев Семен Владимирович 7/26/94 войсковая часть 51460 Рядовой Умер Донец Илья Николаевич 7/19/94 Войсковая часть 06705 Рядовой В плену Шкрыль Дмитрий Владимирович 4/19/90 Войсковая часть 40128-3 Старший матрос Умер Гайдученко Егор Владимирович 2/7/90 Войсковая часть 65262 Старший лейтенант В плену Михалев Сергей Анатольевич 5/24/89 войсковая часть 16788 Капитан Умер Яковченко Александр Владимирович 5/5/71 Войсковая часть 14038 Полковник Умер Давыдов Дмитрий Валерьевич 7/2/70 Войсковая часть 75715-А Старший прапорщик В плену Давыдова Валентина Николаевна 4/20/70 Войсковая часть 75715-А Младший сержант В плену

Ето това е православен руснак: Ныров Ислам Алиуасович Такова братушки чакаме да ни освободят.

Може би на тях се надяват от ДПС? Хъ, да не би путенофилите у форума, дето чакат "братушките" и възхваляват товарищ Кадиров да са ДПС резаци-черкези?

Укро списъка. Ще събориме дира.