"Зелените коридори" за ваксинации ще работят и след почивните дни

Изчакването за имуницация е минимално, има и избор на ваксини, показа репортерска проверка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

опашки кат за портакали и маслини никва организация

Ако ще е ваксина, само модерна

Средата на февруари питах в местната болница в голям бг град за ваксина.Отговорът беше„Полицай ли сте или да работите в енергото или Вик?„Казах,че не работя на тези места и ми отговориха да дойда пак края на септември

се ваксинирах за 10 минути вчера, лъжливо комунде :)

Не съм комунист и нямам неищо общо с тях.Просто казвам че не е толкова лесно да се ваксинираш ако не си полицай например...За простолюдието най-много астра...И най-вече София не е България...

Що не си питал на 1 януари. И какво общо има това което си правил през февруари със сега.

Виждам, че антиваксърите не почиват за това пиша този пост! Дали ще се ваксинирате е изцяло ваша воля, ако не искате и ви е страх не го правете! Разказвам ви моята история, всеки може да си направи изводите. Ваксинирам се март с файзер, две дози. Точно преди празниците имам много близък контакт - прегръщане и не кратък разговор с приятел, който на същия след срещата проявява симптоми, прави си тест и е положителен. До този момент, аз съм добре, изкарах си празниците им всичко е наред. Друг човек, които се е срещал с него за по кратко и без прегръдките е положителен. Изводите си ги правете вие!

Приятелят с теста развил ли е някакви симптоми или има само + тест? Защото ако ти се беше тествал, можеше да ти намерят РНК от вирус в носа. Този вирус подминава някои хора и не го усещат, така че все още не се знае дали е от ваксината, ако не се разболееш.

По принцип си прав, ама виж какво се случва в Гибралтар, Израел и други държави със солидна ваксинационна кампания. Очевидно имат огромен принос ваксините, независимо че при 5-10% от ваксинираните ще развият симптоми. И макар евентуално да може да разпространява, се очаква да успее да разболее много по-малко, отколкото ако няма ваксина.

си само полуидиот в израел са вече летните жеги през деня слънцето убива вирусът имунната система на хората работи много по-добре, когато е топло

Явно, не прочиташ какво съм писал, да проявил е симптоми. Правих си тест, тъй като исках да съм сигурен, че не съм преносител, тъй като исках да събера близките си на Великден, теста беше отрицателен.

и ще настане каша кой за първи път кой за втори българска работа народа се е юрнал

Някои работят, а други ръсят простотии и лъжи по цял ден. Като Кауна, Галевата, Чалгаря и Буджак Маджов. Курнела е ясна, тя работи за окончателното загробване на крадливата Столетница.

Тия герберасти не ми ги хвали, джи-питата още се редят на опашки. А мен системата за записване така и не ме допусна да вляза, защото вече съм имала поставена доза. Наложи се да звъня по телефон, за да си отложа часа с една седмица. Ако ще звъня по телефон, за какво ми е електронна система?!

Идиоти на зколение. Дано е за добро, да се прочисти земята.

Какво става със записаните часове?! Безумна система, така и не разбрах колко ни струваше. Няма обратна връзка, няма телефон за контакт, ако имаш проблем - троши си главата. Некадърна работа, гарантирано от ГЕРБ!

Е то тоя ученически сайт си беше далаверка на някой за източване на пари. Сигурно са гепали някое милионер за тоя статичен сайт от 2 страници хаха