Зелена светлина от регулатора: САЩ ще ваксинира с "Пфайзер" деца от 5 до 11 г.

Разрешението засяга 28 млн. американчета, в тази възрастова група починаха вече 100 деца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно е че с това те целят пълен контрол над населението. За какво им е цялата тази власт не мога да разбера.

Za da postignat celta - zlatnia 1 miliard:(((((((

А ембрионална ваксинация кога?

Няма да се ваксинираме, разберете го най-после. Аз не съм ваксиниран И никога няма да бъда.

Теб кой те пита дали имаш думи ли нямаш? Ти какъв си? Лекар? Имунолог? Спрециалист по заразни болетии? Участвал си в разработването на ваксината? В качеството си на какъв се изказваш? И как щеше да говориш за смъртта на децата, ако едно от тях беше твоето? Нека да уточним нещо, което много удобно забравяте: сегашните ваксини не са нови! Те са допълнени варианти на ваксините, разработени при появата на вирусите от 2003 г. и 2012 г., които са много сходни със сегашния вирус. Единствената причина сегашнте ваксини да не са достатъчно ефективни е, че ЗАРАДИ ВАС, КОИТО УПОРИТО ОТКАЗВАХТЕ И ПОРИДЪЛЖАВАТЕВ ДА ОТКАЗВАТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ, ВИРУСЪТ СЕ ЗАДЪРЖА ТВЪРДЕ МНОГО ВРЕМЕ СРЕД ХОРАТА, МУТИРА И СТАНА ЧАСТИЧНИО РЕЗИСТЕНТЕН!!!! Ако бяхме постигнали масов имунитет още миналите пролет или лято, досега вирусът да беше изчезнал. И аз нама думи колко сте примитивни, мнителни, недоверчиви, суеверни и елементарни, та вярвате на писанията на някой измиследн др. Иванов във Фейса, който уж биел ваксината и човекът умирал веднага в ръзцете му, а не на официалните медицински власти. ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ЗА МАСОВАТА СМЪРТ В БЪЛГАРИЯ!

Първо си избърши пяната от устата, после си махни капаците от очите и прочети становищата на лекарите и епидемиолозите, които не се явяват по телевизията между турските сериали и риалити предаванията. Точно ваксините помагат за израждането на вируса, ваксинация се прави превантивно, а не по време на епидемия, защото това кара вируса да търси изход и затова мутира. Вече няколко учени се изказаха по този въпрос, ваксинацията по време на пандемия е лудост.

Огромната част от учените и лекарите и у нас и по-света говорят едно и също, с проучвания, статистика и целият арсенал на съвременната наука, но естествено трябва да слушаме малкото откачени, глупави или корумпирани?!? Да не говорим, че много често взе да се доказва, че троловете правят фалшиви новини за сметка от името на нищо неподозиращи медици.

1,9 милиона деца са били диагностицирани с ковид, под 9000 от тях са хоспитализирани, 100 са починали. Вероятно за същия период много повече деца са починали от ПТП... И заради микроскопичната опасност от детска смъртност при ковид ще набодат 28 милиона дечица на крехка възраст с ваксина, която все още не е завършила фазите си на изпитване и не са известни дългосрочните ефекти от нея. На това му се вика заради една бълха да изгориш чергата.

са умирали в САЩ преди 50-та година между 3000 и 6000 души годишно и проблем с него нямат от 79-та насам. А от грипчето с микроскопична смъртност за по-малко от 2 години са умрели 744 000. Да спрат имунизацията срещу полиомиелит, а? Между другото за щатите не знам, но у нас за 2020г. от ПТП са загинали 463-ма души. От ковид умират двайсетина хиляди. Кое ли е по голям проблем? А срещу правилата, ограниченията и изискванията за движение по пътищата не протестирате.

Хайде да правим малка разлика между полиомиелитната ваксина, която е насочена към заболяване с висок процент ДЕТСКА инвалидност и смъртност и която ваксина наистина действа - доказано в дългосрочен план, и биопродуктът, който се прилага от няколко месеца и все още не е завършил фазите си на проучване. При това хубаво трябва де се претегли съотношението полза/риск от прилагането му при най-малките.

И след каква точно възраст предлагаш да спрем да се грижим да не умират хората?

Кунчев препоръчваше хора във ФЕРТИЛНА възраст ДА НЕ СЕ ВАКСИНИРАТ

Всичко ми е ясно, но не разбирам как така САЩ са първа икономическа и военна сила ! Не ми се мисли колко напред щяха да са, ако умствено бяха на нашето ниво. :)

Очаквам с навлизането на 5G контрола над ваксинираните да се засили.

Ебати и глупаците сте в тази луда държава. Щом Щатите не признавате да капацитет в взимането на медицинските решения?!!!Никой не може да ви помогне! - шибайте се здраво!

Ти тази кочина САЩ за добър пример ли ни ги даваш, не мерси, всички злини от там идват.

От там са 1/3 та от зшините. Другата 1/3 са от кочината Русия, а последната 1/3 от БГ

...таваришч таваришч. Мерси в смисъл спасиба. Граматика таеаришч.

Жалко е ама профита е много важен и лобирането е силно

няма нормален човек който да сложи това на детето си. Плюя ви на лайняната медицина

За всички трябва да е ясно ,че това не са ваксини . Това е сертификат за ваксинация с изкуствен интелект. C - Certificate O-of V - Vaccination I D Сертификат за ваксинация се изисква само в страни с активна 5G мрежа. Защото има връзка с разтвора наричан ваксина и пълен с Графен Оксид.

Помогни на нашия народ и ни спаси от търсачи на конспирация!

Браво. Дира се коригира

Ама защо над 5? Я от пеленачета, моля ви се, няма да хвърляте сега ваксини на вятъра.. А у нас кога? Има няколко стотин "майки", които чета, че се оплакват с писма как децата им не били заставяни да седят с маски в училище.. смятам за правилно да им се дадат ваксини - кои сме ние да пречим на Дарвин в крайна сметка?!? А за останалите.. останалите 90% нямат проблем с насилствената ваксинация България ;)

Целия, целия, целия, сух, сух, сух … А отначало само пробваха дали ще могат :)

Истината е, че хората, които управляват САЩ, а чрез тях - света са социопати. Въпреки, че някои се изживяват като филантропи. В България им викаме “изроди”.

УБИЙЦИ!

Всичко се връща! Децата не жалите и вие хубаво няма да видите.

От тези, които не мислят за децата, нищо не зависи, те са аутсайдери!

Много бързо забравихте Меркел

Децата на възраст от 0 до 5 години ще бъдат последната група, която ще се ваксинира!

100 смъртни случая на 1,9 милиона заразени? Това е 0,005 %! Пет хилядни от процента! И заради това ще бодете децата с ваксини, разработени за няколко месеца, за които е ясно само, че нищо не е ясно. Още ли има някой да мисли, че това, което се случва, е правилно и хуманно???

Който може да мисли, да! Който грухти, не!

А Кунчев препоръчваше хора във ФЕРТИЛНА възраст ДА НЕ СЕ ВАКСИНИРАТ.

Това беше, преди да му захранят сметките.

О, ЗА ДА НЕ ИЗХВЪРЛЯТ ваксините, Байдъна разреши и БУСТЕРНА доза: САЩ изхвърлят милиони дози ваксини на фона на световния недостиг 17.10.2021 Милиони дози ваксини срещу Covid ще бъдат унищожени в САЩ на фона на световния недостиг от препарати срещу вируса, пише Гардиън. Плановете на властите в страната, че всеки американец ще иска да си постави ваксина, се разминаха с реалността, посочва вестникът. Още през лятото започна да изтича срокът на годност на по-голямата част от ваксините. Най-малко 15 милиона дози са били бракувани между март и септември, сочи анализ на Американската агенция по храните и лекарствата. Отделно проучване установи, че 1 милион дози са били изхвърлени в 10 щата между декември и юли. Щатът Луизиана, например, е бракувал 224 000 неизползвани дози от ваксините - процент, който почти се е утроил от края на юли.- Това е на фона на четвъртата вълна, която е най-смъртоносната досега в САЩ. Хиляди дози биват бракувани всеки ден в Уисконсин. В Алабама са хвърлени повече от 65 000 дози, в Тенеси - почти 200 000. Новината идва на фона на световния глад за ваксини, когато милиони хора по света чакат първите си дози. Само 1% от населението на бедните страни е получило една доза от препарата от юли насам, в сравнение с повече от половината население на богатите страни. Много от изхвърлените дози идват от аптеките - сега поне 7,6 милиона бракувани дози идват от четири големи аптеки: Walgreens, CVS, Walmart и Rite Aid. Администрацията на президента Джо БАЙДЪН НАСТОЯВА ЗАПАСИТЕ от ваксини в САЩ да се използват за БУСТЕРНИ дози."

Днес в америка, утре и у нас. Кацаров ще ви обясни!

БОКЛУЦИ!!! ..... БОКЛУЦИ!!! ..... ПАРИТЕ ФАКЦИНИТЕ за СВЕЩИ ЩЕ ГИ ДАДЕТЕ

Браво, много удачно е избрано да съвпада с деня на тиквата.

Тия съвсем изтрещяха

Възрастните в моето семейство се ваксинирахме, но детето си няма да дам за лабораторна мишка.

Ти си станала лабораторен плъх значи, каво падение а си тръгнала като човек преди години

Щом и вие сте поддали и децата си ще дадеш.