Зелен коридор за ваксинация в столичното метро (снимки)

Изнесеният кабинет посреща желаещите да си поставят ваксина в метростанция НДК

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тъмните балкански субекти дето отричат ваксинацията искам да кажа много жалко че се направи европейска солидарност и богатите споделиха това последно достижение на науката с бедните и простите като вас. Ако го бяха запазили само за себе си, а вие си плащахте за ваксинация щяхте да гледате на нещата по друг начин и да ревете заради липсата на солидарност. Разбирате доброто което се прави за вас като селяни и демокрацията като талибани, нямате нищо общо с цивилизованият свят. Срамувам се от вас че съм българин, както казал Славейков „Не народ, а мърша. “

Що не потърсиш истината в тотално изравняване на всичко в ЕС - заплати, пенсии, цени...Унищожиха икономиката ни здравеопазване, образование, извлякоха образованото младо поколение (циганите не ги искат), оставиха в БГ пенсионерите да мизерстват! Такива като теб чуждопоклонници са най-голямата мърша за народа ни. Пишеш във БГ форум, а къде си плащаш данъците? Скрии се, задник!

Да вземат да открият пункт и на сметището че като гледам разлика та няма Ебаси стерилността

Тези, и голи да се съблекат, най-много кибици да се съберат около тях. Какъв зелен коридор , като вече балъците се дозираха, сега да стягат чувалите, че не се знае на кого как ще му подейства. Каквато и простотия да измислят , хората разбраха, че тук става въпрос за пари, а не за опазване здравето на хората. Както казва един преди мен, в коментарите- да отидат в зоологическата градина , може пък някоя маймуна да ръгнат .

Предлагам да се открие пункт и в зоологическата градина, та белким и някоя маймуна се хване...

На вас не вкасина, а по-здрав прът по гърба ви трябва. Жалко че тук не ви глобяват и полицията не ви бие.

Казах ти, скрии се и си стой там, където полицията бие. Явно си мазохист и страдаш от липса на палка! В БГ това е рядко и е наказуемо.

Зелени коридори имаше когато ваксините не бяха общодостъпни, а предназначени само за определени групи хора. Сега ваксини има за който пожелае. Какво точно му е "зеленото" на коридора - един вид кого предреждаш?

Никого. Психологически похват. Да се юрка стадото.

Както каза австралийският здравен инспектор "Ковид ще е с нас винаги. Хората ще трябва да свикнат с безкрайна ваксинация."

Ами като не искате да се ваксинирате за грип (10-15 години се мъчиха да накарат хората да се ваксинират), ей ви сега коронавирус - така малко по-страшно, че с грипа свикнахте. Ако и това не хване дикиш ще се измисли друго.

В Южна Австралия, всички са под карантина, хората имат приложение на телефоните си, където на случаен принцип ви принуждава да правите селфи през деня и нощта, за да докажете, че сте в карантина. Разбира се това е за ваша безопасност, не става въпрос за никакъв контрол. https://www.wa.gov.au/organisation/department-of-the-premier-and-cabinet/covid-19-coronavirus-g2g-now-frequently-asked-questions

Брей че са загрижени бре,скоро и по домовете ни ще започнат да минават,но тогава требва да сте подготвени да ги посрещнете тези загрижени особи,а това че нема хора какво да ядат не ги интересува,важното е да сте ваксинирани!Колко ли милиарда са дали за тия буламачи от генни инфекции,а пари за увеличение на пенсийте нема?Сега ги гледам в парламента тези изпра-жнения.Да му се доповръща на човек от тая измет!

Така и така ще обикалят за преброяването, може да носят и по един-два флакона да ваксинират. ВАЖНО: ваксинираните да си лепнат на вратата QR кода да не ги закачат.

никой нищо няма да си лепи, нито пък ОТРОВНИТЕ ИНЖЕКЦИИ ще се ползват

Надписа трябва да се чете "Към място за експериментация".

Прекалено стерилно е. Ще изчакам да отворят кабинет в обществена тоалетна и да наемат някоя орка да инжектира... Ако това се беше случило преди 20 години щяха да хвърчат глави. Ваксина се поставя само и единствено след консултация с личен лекар и поставена от медицински персонал!

Така е като става въпрос за ваксина. Замести думата "ваксина" (което е лъжа) с истинската дума - експериментален продукт и нящата си идват на място. Вярно също, че в миналото и такъв продукт нямаше да мине.