17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Попитали радио Ереван: Кога софия ще стане зелен град? То отговорило : Когато се напълни с зелени човечета! Какъв нов устройствен план - планът съществува от 1938 година и е много добър защото е подготвен от истински архитект с подкрепата на истински кмет . А сегашни планове( не е ясно колко са на брой) всеки от които е по-добър от предишния унижоват София буквално. Последното доказателство е новия подход към София от магистрала Струма през квартал Люлин.

Уважаема госпожо Кмет, уважаеми господин Архитект, прочетете коментарите надолу! Стига с това безумно строителство! Чуйте народа! Разрешавате на кьораво и сакато и на който където му попадне и се пребори за "повече квадрати" да строи. Жажада за бързо забогатяване, без оглед на морал, првила и т.н. думи, които май не познавате по съдържание. Унищожихте София с това БЕЗПЛАНВО презастрояване. Колегата главен Архтект на София учил ли е градоустройство? А ходил ли е в подобен на София по големина град по света? Какво се вижда в старите квартали? Къща, коопераця, къща..."офис сграда"...къща... Ужас! Идните поколения ще Ви съдят. Сега сте все още недосегаеми. Инж. А. Михайлов

Стига толкова строителство и инвазия от нашественици в София!!!!!!

Тия не са добре...

Приветливото лице на корупцията

Този ушатко на снимката, дето се усмихва така мило съсипа столицата с това презастрояване и вплътнено строителство. Пълни глупости говорят и ни мият очите като на малки деца че нямало наплив към София Просто доказателство: При всичкия бум на строителството съизмерим с този през 2007 година по брой разрешителни издадени през 2019 цените продължават да растат По друг начин казано - колкото и да се строи не може да се насмогне на наплива и затова цените хвърчат нагоре. Друго доказателство - въпреки КОВИД кризата цените не мърдат. Трябва спешно да се изгради старата северна тангента и да се инвестират инженерни връзкаи - ВИК, ТОК, Пътни възли и да се застроява северната част на София. А не да ми говорят за "впълтняване на населението" и "малък компактен град" Само че това не влиза в дългосрочния план до 2050г Малоумна идиотщина - зелен град, но не заради природа, а заради презастрояването от което няма къде да паркираш и се отказваш да имаш кола - ето ти "зелена" столица, не защото ще е зелена, а защото просто няма къде да паркираш. Решението срещу паркирането в междублоковото пространство е просто - застроява се и вместо да виждаш паркинг виждаш бетон Егаси тъпирите. По-зле от комунистически комсомол - обикновенните хора нямат право на кола. Баце Боко вместо да налива милиони в Хемус дето никой не остана да живее там, да налее парите в северна София, защото там живеят хората, а не в изоставена северна България където вече и да построиш магистрала никой няма да се върне защото е обезлюдено, а щом е обезлюдено, няма как бизнес да започне там и да има инвестиции, а щом няма инвестиции, хора не живеят, затворен кръг Пуст прост управляващ елит, и още по прости хора които ги подкрепят мислейки че северна България ще се възроди както е било преди 30 години Дайте парите за истинско развитие на София като голям град, а не като бетонно гето. Тъпото е че няма някой там горе който да види естествените тенденции ще хората няма да се върнат на село, но ще дойдат тук, и това което може да се направи е да се развие истински столицата, а не да бленуваме за развитата северна България, която и да им построиш магистралата това няма да им видгне стандарта на живот, Но да развиеш София това ще облекчи 1,5 милиона души Какви прости хора трябва да ни управляват за да не го разбират това.

Хм, София в момента е толкова застроена, че не трябва да се строи повече, а да се премахват строежи.

Браво, русофилката фандък я кара по руски, ремонтира графа пет за четири, не открива третия метродиаметър на време, ама създала докимент какво ще се случи, когато вече я е жива , я не...след 30г.. впрочем желая й да е жива, здрава и да не е кмет

Защо реши, че е по руски. Бил съм и в градиср като Томск и Хабаровск. Градовете са подредени, без дупки, без коли по тротоарите. Зимата снега се изнася извън града, мяма киша, кал и мръсотия. Зелените пшощи и междублоковите пространства са подредени и офирмени.

и къде ще оцелените? нали всичко застроихте!!! Да видим как на бетона ще залесите! ще ми е интересно как ще озелените Студентски град, кв. Витоша, Малинова долина Манастирски ливади? Има ли още някои, който Ви вярва?

София вече е тотално презастроена и няма вече спасение. Кварталите са блок върху блок, коли по тротоарите. Това може да се поправи само с експлозив. Вината е изцяло на общината и на тази госпожа. Тея ще ми говорят за зелен град.

ОХ и аз чаках да построят КОМУНИЗМА, ама нещо се размина!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Хахаха, наистина се посмях от сърце- Живков за тези 60 години щеше да построи цялата държава тип топ, а тези говорят само за София. Селяндури.

И ПЪДПЪДЪКОВА ЩЕ ГО ОТКРИВА! УЖАСТ!

"визията" на двамата провинциалисти от снимката е да се продължи масираното хаотично презастрояване като в това новите южни квартали, които прдължават да тъпчат със себподобните си новоизлюпени столичани плюс модерните днешно време велоалеи и бус ленти, сътворени по най-идиотския начин

"За постигане целите на визията общинското предприятие "Софпроект" ще се преименува в "Софияплан". Че то много лесно било София да стане най-хубавата столица в Европа, а може би и в Света! Преименуваш проектантската фирма и - готово! Как никой друг не се е сетил до сега? Е, ГЕРБ си е друго нещо - единствена и неповторима!

Ей миризливци, оправете ключовия за кв.Лозенец булевард, че си почупихме колите и ни окапаха плобите. Ако кметът не е ваш нищо не ви интересува. Така съсипахте за назидание на останалите гр. Монтана.

Хилнатата пача единсвено набъбнал собствен и на дружките джоб вижда.. Безочливост колкото щеш, човек без достойнство след всичките и гешефти дето се виждат всеки ден,, На колко години го пишат и променят този ''общ устройствен план'' ??? че в реалните столици и големи градове това се прави с акъл а не през година.

Точно тия двамата на снимката да не го пишат.

Та вие и междублоковото пространство построихте,всички пустеещи земи изникнаха блок до блок та празноте ви приказки са нищо.Успяхте единственият човек Иванчева да я отстраните да не ви пречи.На земдтръсна София разрешавате небостъргачи .Защо ли никой не ви вярва ,чд милдете за Зелена София.Сега четете мнението нс народа,доро и на ваши избиратели