Здравното министерство спира временно онлайн регистрациите за COVID ваксинация

Всеки, който желае ха бъде имунизиран, освен при своя личен лекар или съответната регионална здравна инспекция, може да го направи във ваксинационните пунктове, заявиха от МЗ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Научно изследване от САЩ показва,че ваксинацията е по-рискова от инфекцията https://ssrn.com/abstract=4125239 Дори без дългосрочните последици, рисковете от тежки здравословни последици след иРНК са по-тежки отколкото намаляването на хоспитализацията от Ковид.=

Смисъла на статията (превода ) е - бягай народе да се боцкаш, че тарапаната е голяма. Да, ама действителността е друга - мераклийте свършват и се търси нов подход да се прилъже населението.

Има още над 1 млн дози ваксини, които са с предстоящ изтичащ срок, до края на м.юли. Ето защо, пак се вдига шум, пак се облъчва населението за нови случаи, защото стоката залежава и трябва да се изхарчи. А после, като нищо, пак ще удължат срока за годност с нови 3 месеца, после с още 3 и т.н., докато реализират наличните ваксини...

Pove4eto sa normalni xora no Ina tezi gradysi ima ovce s maski I gledat Kato ot grady6ka ydareni.

Aide kovid ovcete s maski Ina opa6ka.

То понеже има огромни опашки за ваксиниране та тия шушмиги нямали хора, да смогват да вписват в системата! То бива лъжи и пропаганда!

Да го спират за постоянно тва нещо, повечето българи са умни и няма да се поддадат на натиска за ваксинация

Но явно повечето българи не са чак толкова умни, щом в развитите страни от западна Европа са признали ползата от ваксините и ваксинацията е много голям процент.

Чакай да ти кажа какво ми призна онкологът ми след 3 дози Пфайзе: тумор, който преди ваксините не беше там! Та, да признават...ама и последствията да признаят!

От 2005 г. учените знаеха, че спайк протеин базираните ваксини, за коронавирус, като Пфайзер и Модерна, са потенциално опасни. https://dcweekly.org/2022/06/06/scientists-knew-in-2005-that-spike-protein-based-coronavirus-vaccines-like-pfizer-and-moderna-were-potentially-dangerous/ В САЩ вече няма научно обоснована медицина. Лекарствата се произвеждат и разпостраняват предимно от публично-частно партньорство между федералните бюрократи и Биг Фарма, целащо да засилва правителствената власт едновременно с натрупване на лична печалба. Лечението на болестта е второстепенно съображение, защото всъщност удължаването на заболяването е по-изгодно. "Deily Clout" вече притежава достъп до 50 000 документа на Файзер, за които FDA (Агенциата за контрола на храните и лекарствата в САЩ), желаеше засекретяване за 75 години, но загуби дело в съда. Хиляди лекари, медицински сестри, биостатистици, изследователи на медицински измами, лабораторни клиницисти и учени – изследователи сега анализират и публикуват това, което разкриват тези по-рано секретни документи – съдържащи огромен брой шокиращи лъжи, за ваксините COVID-19 които светът е получавал системно. Резюме на тези открития е публикувано от д-р Наоми Улф. На първо място сред тях е фактът, че Пфайзер и Агенцията за контрол на храните и лекарствата са знаели до декември 2020 г., че иРНК ваксините не работят — че те мног бързо "намаляват ефикасността" и представляват "неуспех на ваксините".